Šminka

Najbolji šminkasti šminkari - naš top 10

Najbolji šminkasti šminkari - naš top 10

Žene vole Colorbar ruževa za čvrste i svijetle nijanse. Često možete naći raskorak između obećao boje i onaj koji vidite nakon nosite ga. Colorbar ruževe su izuzetni. Kao što ime sugerira, proizvodi su dizajnirani koncentriše na boje.

I ovdje je popis top 10 Colorbar ruževe sa swatcheve.

1. Colorbar Diva ruž za usne Za vodi evidenciju o:

Kupiti Colorbar Diva ruž za usne Za ₹ 472.0 @ www.amazon.in/colorbar-diva-lipstick

Za Čuva je zaista nude nijansa bez tonovima ružičaste. Ako mislite da većina ruž nijanse čine vaše usne izgledaju tupim, onda za ovo. Goli bež neće umanjuju tvoje usne. Umjesto toga će učiniti da izgledate lepo, kao što želite.

load...

Colorbar lansirao kolekciju Diva da se podigne fond za žrtve AIDS-a. Stoga, ako kupite proizvod iz ove kolekcije, novac će pomoći pacijentu.

2. Colorbar Velvet Matte ruž Obsessed Orange:

Kupiti Colorbar Velvet Matte ruž Obsessed Orange Za ₹ 308.00 @ www.amazon.in/colorbar-velvet-matte-lipstick-obsessed-orange

Vaša pretraga za par naranče usana dođe do kraja sa ovim novim Colorbar ruž za usne. Tvoje usne će imati točne boje kao što je prikazano na ruž za usne. Sans bilo glitter ili shimmer, to može biti redovno trošenje ako volite naranče. Ovo Colorbar ruž je visoko na hidrataciju i omekšavanje kvaliteta.

load...

3. Colorbar Velvet Matte Lipstick Bare:

Kupiti Colorbar Velvet Matte Lipstick Bare ₹ 325.00 @ www.amazon.in/colorbar-velvet-matte-lipstick-bare

Ova nijansa je i ružičasta i peachy što ovaj ruž mora imati za sve one koji žele da imaju mekši nijansu za sva vremena habanja. Kombinacija roze i breskve je toliko razborit da čak i ako vam se ne sviđa jedan, vi ste sigurni da volim ovu nijansu. Plus tu je vitaminom E koji se brine za zdravlje vaše usne

4. Colorbar Crème Touch ruž za usne Taupe:

Kupiti Colorbar Crème Touch ruž za usne Taupe Za ₹ 499,00 @ www.amazon.in/colorbar-crème-touch-lipstick-taupe

Ova kombinacija crvenkasto smeđe nijanse za proizvodnju ekskluzivni jedan za vaše usne. Postoji mnogo nijansi pod ovu seriju Crème Touch. Ali ova je sigurno da bi privukli pažnju na ova crvena zatamnjena smeđa. Krajnje je u kremasto sadržaj koji čini vaše usne punijima i mekše. Visoko na faktor zaštite od sunca, to takođe štiti lijep usne od sunca.

5. Colorbar Crème Touch ruž za usne Classic Mauve:

Kupiti Colorbar Creme Mauve ruž za usne Za ₹ 450,00 @ www.amazon.in/colorbar-creme-mauve-lipstick

Jednu nijansu lakši od Duboko Mauved, ovaj stvarno ima klasičan ukus u trezvenost. Ako volite ljubičice i mislim da boja ide dobro sa svojim tonus kože, onda samo idi i zgrabi ga. To je ne samo za boju, ali i zaštitu da su svi ruževi Creme Touch osigurati čine ga mora kupiti za moderne žene.

6. Colorbar Crème Touch ruž za usne Dreamy Pink:

Kupiti Colorbar Crème ružičasti ruž za usne Za ₹ 499,00 @ www.amazon.in/colorbar-creme-pink-lipstick

Ovo je hrabar hlad. Ako volite ružičastu usne, onda je ovo idealan za vas.

7. Colorbar Soft Touch ruž za usne Matina:

Kupi Colorbar Soft Touch ruž za usne Matina @ www.amazon.in/colorbar-soft-touch-lipstick-matina

To je crvenkasta nijansa sa dodirima svjetlosti mauve. Ovo Touch ruž za usne Soft sadrži dobru količinu vitamina A, E i uljem marelice. Pored pružanja vlage na vaše usne, to također zaustavlja starenje i čini vaše usne izgledaju mlađe.

8. ColorBar Full Finish Long Wear ruž za usne Plum Prikaži:

Kupiti ColorBar Full Završi dugotrajan ruž za usne Plum Show @ www.amazon.in/colorbar-full-finish-long-wear-lipstick-plum-show

Ova šljiva boji ruž izgleda dobro, posebno zato što se ne bi zamrljan s vremenom. To se odnosi na vaše usne u potpunosti i prikrivanje svih pigmentacija s moždanim udarom ili dva puta i ostaje dugo.

9. Colorbar Vodi me Kao što sam ruž za usne Sizzling Berry:

Ovo je olovka boje sa dobrotom ruža za usne. Ćete jednostavno voljeti boju svjetlucavih plavkasto bobica. Šta još ćete pronaći neodoljiv je koža uređaj sastojci ruž za usne.

10. Colorbar Vodi me Kao što sam ruž za usne Zavodljiva Tan:

Kupiti Colorbar Vodi me Kao što sam ruž za usne Zavodljiva Tan Za ₹ 828.00 @ www.amazon.in/colorbar-take-me-as-i-am-lipstick-seductive-tan

Nikada nećete naći slične ekskluzivne boje. Ovo ima mat izgled, ali suštinske sjaj čini vaše usne izgledaju zavodljiv, iako to uklapa prirodno sa svojim ruž za usne.

Nadam se da vam se sviđa sve Colorbar karmin nijanse na koje su dostupne.

load...