Šminka

10 fotografija Trisha bez šminke

10 fotografija Trisha bez šminke

Trisha Krishnan, rođen je 4. Maja 1983 je jugu indijske glumice. Ona je također radio neke Bollywood filmova i uglavnom poznata po ulozi u filmu Khatta Meetha suprotno Akshay Kumar. Trisha je jaka karakteristike su joj lijep osmijeh i nevino lice.

Većina South Indian glumice često izađe bez šminke, za razliku od Bollywood glumica.

Evo nekoliko slika Trisha bez šminke.

Trisha bez šminke slike

Look 1

Ovo je jedan od najslađi slika glumice. Evo, Trisha ne izgledaju savršeno kao osoba. Stepping bez šminke, ona dokazuje da nitko nije savršen, pa ni poznate ličnosti. I ona je sigurno ne boji pokazati svoje pravo lice na svijetu. Izgleda baš kao običan komsikom bez šminke.

load...

Look 2

U drugoj slici, Trisha lice izgleda potpuno goli bez šminke. Malo zatamnjena balzam za usne bi spasili one pigmentirane usne.

Look 3

Ovdje Trisha je viđen u funky odijelo. Ona koristi svoje ukrao kao traka za glavu. To čini izgledaju malo 80-ih, ali ona još uvijek izgleda lijepo.

Pogledajte 4

Slika Trisha Krishnan bez šminke uzeti u njenoj kući, tražim Starry Eyed na objektiv. Fotograf mora da je bio oduševljen da joj kliknite. Te crne kratke hlače pokaže svoju savršeno zategnut noge i slobodi majicu potvrđuje svoju ljubav za udobnost garderobu.

load...

Pogledajte 5

Na ovoj slici, Trisha je bez trunke šminke. Ali njen izgled je i dalje svijetao i lice joj sija. Osmeh joj je zaista predivno.

Pogledajte 6

Ovo je stara slika Trisha je. Obratite pažnju kako ona izgleda mršaviji i mlađe u ovo u odnosu na njene nedavne slike. Haljinu koju je ovdje u vidi je sada sasvim izvan mode.

Pogledajte 7

Gornja slika je snimljena tokom joga sesije. Čak i bez šminke, Trisha izgleda samopouzdanja. Njene svijetle zelene majice podrazumijeva da se ne boji da ide podebljano sa bojama. Crvena traka za kosu je pametan vježba pribor.

Pogledajte 8

U Khatta Meetha djevojka došla obučena u jednostavnom plavom Kurti bez šminke za promociju filma u Hello96.4 FM studija. Njena koža izgleda besprijekorno i bez ikakvog nepravilnosti.

Pogledajte 9

Evo Trisha izgleda jednostavan, ali slatko. To je dokazano da ona ne treba šminka da izgledaju dobro. Njena kosa je vezan natrag na jednostavan ponija sa nekoliko šiške sa strane.

Pogledajte 10

Ovo South Indian ljepota nikada izgleda nas razočarati. Ona je obučena u Casuals u labavoj plavu majicu i usklađivanje kapu. Kosa joj se ispravio.

To su naše omiljene Trisha slike bez šminke. Sada kada ste vidjeli te slike, da li mislite da ona može proći od kao ljepotu čak i bez šminke? Iznesite svoje mišljenje u komentarima i javite nam.

load...