Šminka

8 najpopularnijih Mehndi dizajn tatoa

8 najpopularnijih Mehndi dizajn tatoa

Mehndi je neodvojiv dio indijske kulture. Zbog svoje ogromnu popularnost i njegovo stalno mješavina s različitim kulturama, svjedoci smo različite vrste mehndi. Ali Mehndi je ne samo za ruke, ali se koristi i da to privremene tetovaže u cijelom svijetu. Zapravo Mehndi je vrsta prirodne boje i za razliku od normalnih tinta za tetoviranje, ne boli bol kože i uzrok. To je potpuno bez ikakvih bolnih procesa. Dakle, ako želite ići na mehndi tetovaža imamo neke cool dizajne da vam sve pokazati:

1. Ovaj je sklon da rade na leđima. To će učiniti vaš rukava ili ular vrhovima izgledaju cool sa cvjetnim uzorkom. Obrazac je jednostavan i pogodan je za žene bilo koje dobi grupe. Plus je potpuno siguran i bezbolan.

2. Tako bi nevjeste - hoćeš neki dizajn koji bi poboljšali vratiti that.you bi se nosili? Onda imamo veliki izbor za vas probati. Ovaj elegantan dizajn će izgledati odlično na mladu sa svojim cvjetnim i pauna dizajna. Takođe, dodao perle i bindis čine ga odličnim izborom za svakoga tko želi dodati malo sjaja na leđima. Također, ako želite, možete to učiniti dizajn i zadržati perle i kamenje po strani. Ovaj dizajn se može proširiti na ruku Mehandi i to će izgledati vrlo lijepo na bilo mlada.

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

3. Mi djevojke vole Mermaids, zar ne? Onda kako bi bilo da probaš Mermaids tetovaža dizajne na tijelu previše? To možete učiniti dizajn bilo gdje želite. To je vrlo ženstvena i sigurno će iznenaditi svakoga.

[Read: arapski Mehandi Designs]

4. Mi volimo ogrlice i kada možemo imati ih koriste Mehendi, onda ne postoji ništa slično. Ovo je za sve one koji žele probati nešto novo i imaju vrat boje sa prilično ogrlica dizajna. Prilično sladak zar ne?

load...

5. Još jedna za leđa. Ovaj nije za one sa slabim grijani. To je prilično velika i ima puno komplikovano uraditi dizajna i uzoraka. Ali jedna stvar je sigurna, ovaj će uzeti bilo koji dah. Tetovaža se radi sa crvenim mehndi što čini ovaj dizajn sasvim drugačije od crne mehndi koji se obično koristi da uradi tetovažu-a.

[Read: Crna Mehendi Designs]

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

6. Još jedan dizajn za leđa, ovaj izgleda vrlo ženstvena i može se izvesti van niko. Dizajn se sastoji od uglavnom floralnim motivima stvarati jako zgodan za bilo koji jedan. Ovo se može uraditi na trbuhu ili donjeg dijela leđa previše.

7. Niste sigurni radi Mehandi tetovaže na leđima? Zatim pokušajte ovaj dizajn na rukama. Ovo će dodati malo boje u ruke sve dok ga držite jednostavno. Postoji mnogo malih i intrigantno učinjeno obrazaca. Glavni Vrhunac iako je mali cvjetni motiv u sredini dizajna. Ako ne želite da ovaj i želite nešto jednostavnije, a zatim pokušajte sljedeći dizajn.

8. Ovo je stvarno jednostavan za nošenje i da će izgledati dobro na bilo koga. To možete učiniti na svom dlanu, na vratu ili bilo gdje želite. Ovo može biti uređena pomoću kamenčića i GLITTERS. Ovdje srebrni sjaj iz tube i male zlatne i ružičaste kamenje se koriste za ukrašavanje centar dizajna.

load...