Šminka

Najbolji Loreal šminke i Swatches - naš top 10

Najbolji Loreal šminke i Swatches - naš top 10

L'Oreal Paris je vrlo dobro poznat brend koji nudi vrhunske Kozmetika razred, Ljepota i proizvoda za njegu kose. Danas pogledajmo najbolje Loreal ruž nijanse koje su dostupne u indijskoj na tržištu i potpuno vrijedi grab.

Evo naših top 10 izbora za Loreal ruž nijanse u Indiji:

Ova lista je kombinacija najboljih Loreal ruž nijanse i njihove swatcheve.

1. L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Bež Crème:

Kupiti L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Bež Crème @ www.amazon.in/l'oreal-paris-color-riche-lipstick-beige-crème

Ovo je Beige nijansa Loreal ruž za usne koji je lagan i glatke teksture. Ako vam se ne sviđa tamna ili jakim bojama i kao odlazak na tamnim nijansama, onda je ovo jedan je samo pravi izbor za vas. Možete nositi ovaj s lakoćom i udobnost u skladu sa svojim svijetle boje ljeta haljine. To je lijep izbor za ured će žene previše.

load...

2. L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Nature Blush:

Kupiti L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Priroda je rumenilo Za ₹ 634,00 @ www.amazon.in/l'oreal-paris-color-riche-lipstick-nature's-blush

Ovo je još jedan slatki hlad iz L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne. To je malo crvenkaste nijansu na njega. Dakle, ako mi se ide sve crvenkasto, onda je ovo pravi izbor za vas. To nije tamno crvene boje, ali samo malo nijanse crvene pomiješana sa ružičasto nijansama.

load...

3. L'Oreal Color Riche ruž za usne - Peach Fuzz:

Kupiti L'Oreal Color Riche ruž za usne - Peach Fuzz Za ₹ 1,858.00 @ www.amazon.in/L'oreal-color-riche-lipstick-peach-fuzz

Ovo je vrlo mekan i svijetle boje i posebno pogodan za ljetnih mjeseci. Možete probati ovaj gotovo gole meke tonove karmina i koristiti malo svetlucavi sjaj preko njega da izgleda odlično.

4. L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Vulkanski 410:

Ovo je bio popularan izbor mnogih žena širom svijeta. Ovo je slatka crvene boje ruž za usne. To je na svjetliju crvenu boju i ne baš previše tamna. Dakle, ako ste u potrazi za svjetlo jarko crveni ruž, dati ovo probati.

5. L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Fairest Nude:

Kupiti L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Fairest Nude Za ₹ 1.170,00 @ www.amazon.in/L'oreal-paris-color-riche-lipstick-fairest-nude

Potpuno gol i bobica nijansu ruža za usne, ovo bi moglo biti samo ono što tražiti ako želite nosi nude nijansama. Većina ured će žene poput nošenja nude nijansama, također možete dati ovo probati, ali ne zaboravite da nose tamne brod s njim.

6. L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Make me Blush:

Ovo je svjetlucavu nijansu iz kuće L'Oreal Paris sa nijanse ružičaste. Ćete se zaljubiti u ovom.

7. L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Sparkling Amethyst:

Kupiti L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Sparkling Amethyst @ www.amazon.in/l'oreal-paris-color-riche-lipstick-sparkling-amethyst

Da li je to jarko Ametist nijansa sa puno sjaja da ste tražeći sve ovo vreme? Pretraži više nema jer je ovaj ruž za usne može biti samo odgovor na vaše snove i nikada ne završava pretrage. Probaj ovaj.

8. L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Magnetic Coral:

Da li ste ljubitelj korala hlad? Ako da onda probati ovaj. To će učiniti da letiš u nebo sa svoje male pomorandže ružičasta nijansa.

9. L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Burning sunca:

Kupiti L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Burning Sunset @ www.amazon.in/l'oreal-paris-color-riche-lipstick-burning-sunset

Tamna svjetlucave spaljena crvene boje. Ovo je jedan od onih karmina nijansi da bi volio nositi na svadbenu zabavu ili vjerske ceremonije ili zajedno sa svojim malu crnu haljinu.

10. L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Intense Fuchsia:

Kupiti L'Oreal Paris Color Riche ruž za usne - Intense Fuchsia Za ₹ 719.00 @ www.amazon.in/l'oreal-paris-color-riche-lipstick-intense-fuchsia

Teško da bilo koji djevojka može odoleti a fuksije hlad. Ovaj ima svjetlo shimmer u tome. Će vam se svidjeti ovaj.

Dakle, ono što je tvoj pogled na ove Loreal ruž nijanse? Isprobajte one koje volim i učiniti glave okrenuti. I ne zaboravite da nam kaže koju od njih pokušali! Komentar ispod.

load...