Njegu kože

Top 10 najlepših američkih žena

Top 10 najlepših američkih žena

Sjedinjene Američke Države (SAD) ima najbolje od svega lijepe stvari, bilo da se radi lijepih mjesta, prekrasan automobila ili lijepim ženama. Glumice, pop zvijezde, sporta ličnosti vrh ljepotu grafikonima ovdje. Neki američki žene posebno su osvojila srca mnogih!

Većina Lijepe žene u Americi

Neka nam brzo provjeriti koji je na vrhu naše liste 10 najljepših američkih žena.

1. Cameron Diaz:

Cameron Diaz je model, kao i glumica. "Maska" film zaradio svoj uspjeh i njene uloge u popularnim filmovima kao što su Charlie Angels, My Best Friend vjenčanje i ima nešto o Mariji dala međunarodna slavu i slavu. Cameron se divio za nju mora zelene oči i savršen uklesan osmijeh. Čak u dobi od 40 godina, ona ima najbolje noge u filmskoj industriji. Bez ikakve sumnje, Cameron je jedna od najljepših žena u Americi.

load...

2. Hillary Duff:

Hillary Duff je rođena 1987. Godine i to je vesela 25 godina hot girl sada. Ustala je do izražaja u popularnom Disney teen komedija, Lizzie McGuire. Ona je također vrstan pjevač i poduzetnik.

3. Britney Spears:

Britney Spears je bila najuspješnija ženska pop izvođača devedesetih godina i bio je ujedno i najplaćeniji umjetnika (ženski) u 2017. Godini sa godišnjim prihodom od 58 miliona. Evo pop hitovima kao što su "Hit Me Baby One More Time" i "Crazy" i dalje u domaćinstvu melodije.

4. Megan Fox:

Megan Fox je 26 godina hot ljepote. Ona se smatra seks simbol i često je u odnosu na Angeline Jolie. Ona je porasla na zvijezde sa franšize Transformers. Ona ima tijelo da umre za i vruće raskošne usne. Ona je redovan u mnogim listama lijepih žena.

load...

5. Jennifer Anniston:

Jennifer je poznat po svojoj ulozi u popularnoj seriji - PRIJATELJI, koji također osvojila brojne nagrade. Od tada, ona je postupala u mnogim velikim blockbustera. Iako je ona 44, ona i dalje izgleda tako mlad i ima jednu od najboljih tijela u Hollywoodu. Oh i njene frizure su obožavali širom sveta.

6. Julia Roberts:

Julia Roberts je najpoznatija po svojoj Mona Lisa Smile. Julia Roberts je jedan od najboljih glumica u Hollywoodu do danas, te je glasao 11 puta kao broj jedan u nekoliko 50 najljepših liste žena svijeta. Njen najpopularnijih filmova uključuju Vjenčanje mog najboljeg druga, Pretty Woman, Notting Hill i Erin Brokovich. Ona je i sretna majka 3 predivna djeca.

7. Beyonce Knowles:

Beyonce je rođena u 1981. Godini Beyonce započela svoju muzičku karijeru kao pjevač ženski bend, Destiny Child koji je prodan u više od 50 milijuna primjeraka širom svijeta. Njen prvi solo album "Dangerously in Love" je certificirao multi platinasti i osvojila 5 nagrada Grammy. Ona ima ukupno 17 Grammy nagrada u njoj maca do danas.

8. Angelina Jolie:

Angelina Jolie je glumica poznata po oba njen glumački talenat i ljepotu. Angie kako je popularno nazvan je došao u centar pažnje sa filmom Hackers. Njena najpoznatija filmska uloga bila u Gia, Tomb Raider i Girl Interrupted. Ova lijepa diva je nadaleko poznat po najviše neodoljive usne i noge. Trenutno je dating Brad Pitt s kojim ima 3 djece. Ona je usvojila još 3 djece sama. Ova prekrasna dama se bave humanitarnim radom, uključujući dobrobit izbjeglica. Ona je prekrasna dama s prekrasnim srca.

9. Jessica Alba:

Jessica Alba ima nagradu Zlatni globus za ulogu u TV seriji, Dark Angel. Ona je od tada pojavljuje u mnogim najseksi i najpoželjnijih žena na svijetu listama.

10. Marilyn Monroe:

I na kraju, ali nikad zaboravljeni seksi diva, Marilyn Monroe čini da naš top 10 liste. Ona je senzualna i nevinosti oličena u isto vrijeme. Marilyn Monroe je bio jedan od najpoznatijih žena iz 20. Stoljeća i bio je možda i prvi svjetski seks symbol.And definitivno jedan od do datuma najljepših American Girl je!

To su top 10 najljepših američkih žena. Ko je vaš favorit među njima?

load...