Njegu kože

Na raspolaganju su najbolje peare za pranje, sapun i gel za tuširanje

Na raspolaganju su najbolje peare za pranje, sapun i gel za tuširanje

Kruške je dobro poznati brend i svi mogu biti svjesni. Kada je u pitanju briga nježan kože rutinu "kruške" je brend koji klikne na umu odmah jer se proizvodi prave su nježna i blaga. Dakle, danas predstavljamo top - 8 proizvoda za njegu kože od kruške. Nadam se da ćete uživati.

Najbolje Kruške za pranje lica, Sapuni i gelovi za tuširanje

1. Kruške Fresh i nježno čišćenje lica oprati:

Ovo lice pranje je plavičaste boje i sadrži sitne plave piling perle u njoj. Ona uklanja mrtve stanice mrtve kože nježno bez oštre efekata. Takođe, vlaži lice i ne čini da se osuši. Osim toga čini kožu čistom bez ostavljanja bilo kakve prljavštine sobom. Ovaj piling gel za pranje lica može se koristiti svakodnevno jer je nježan.

load...

2. Kruške Pure i nježno pranje lica:

Ovo lice pranje je bez sapuna i vrlo je nježan i um. Sadrži protein mlijeka, prirodna ulja i čisti glicerin koji vlaži kožu i držite ga hidrirana. Dobro lathers i čisti suočiti učinkovito.

3. Kruške ulje Clear za čišćenje lica za pranje:

Ovo lice pranje je najbolje odgovara za kombinaciju za masnu kožu jer uklanja višak ulja iz lica bez sušenja. Takođe, čini kožu kreštav kože. Sadrži limun cvijet ekstrakte koji radi slično adstringentno i kontrole lučenje ulja. Ova prekrasna lice pranje smanjuje veličine pora i sprečava akne. Sve u svemu, to je lice pranje mora imati za masnu tipu kože.

load...

4. Kruške Fresh obnove pranje lica:

Ovaj sapuna za umivanje čisti vaše lice potpuno bez ostavljanja čine ostatke iza. Sadrži blage piling kuglica koje uklanja mrtve kože sa lica što je zdrav izgled. Hlađenja kristala u ovo lice pranje daje osvježavajući osjećaj u lice. Takođe uklanja tragove ulja iz lica i sprečava lučenje. Ova prekrasna lice pranje je najbolje odgovara za normalnu do masnu tipu kože.

5. Kruške Pure & Gentle Soap:

Ovaj sapun za tuš sadrži dobrotu glicerin i prirodnih ulja koja čuva kožu hidratizirana i hidratizirana. Čisti kožu potpuno bez ostavljanja ostataka prljavštine iza. Ovo ne pigment i ne comedogenic sapun ne začepljuju pore i daje vam zdrav izgled kože. Ima blagi miris koji ostaje s vama neko vrijeme. Ova prekrasna sapun je blag, što ga čini vrijedan svaki peni.

6. Kruške Germ Shield sapun:

Ovaj sapun je posebno dizajniran za borbu protiv bakterija koje mogu dovesti do zdravstvenih problema. Također sadrži ekstrakt mente koja daje umirujuće osjećaj za svoje tijelo i čini vaše iskustvo kupanje više opuštajuće. Mint izvlači se bori s klicama bez čineći vašu kožu grubo. Ona čisti organizam potpuno i ostavlja je mekom i podatnom.

7. Kruške Pure i nježni gel za tuširanje:

Ovo Kruške gel za tuširanje je vrlo blag i nježan što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Ona dolazi u prozirnu plastičnu bocu koja ima kuku, tako da možete ga objesiti u kupaonici. To nema tako jaka mirisa i to je 100% sapun. Ako imate osjetljivu kožu onda je ovo najbolji gel za tuširanje idealan za upotrebu.

8. Kruške ulje Obriši sa Lemon Soap:

Ako imate masnu kožu i kožu problema to iritira, ovaj sapun će vam pomoći. Sadrži limuna ekstrakata koji bi vaš sjaj kože i pomaže u poboljšanju tena. Čisti višak ulja iz kože bez remete pH nivo. Ovaj sapun sadrži glicerin koji čuva kožu hidratizirana bez čineći ga masnu. Redovna upotreba ovog sapuna čuva kožu od problema kože.

Nemojte probati ovaj strašan niz kruške proizvoda i dobiti osloboditi od problema sa kožom. Ne zaboravite da dijele svoje mišljenje kroz komentare ispod teksta.

load...