Njegu kože

Najbolji pranje za osjetljivu kožu - naš top 10

Najbolji pranje za osjetljivu kožu - naš top 10

Pronalaženje savršen lice pranje za osobe s osjetljivom kožom je vrlo teško jer se sve sadrži hemikalije danas. I zbog toga je lov na najbolje lice je za osjetljivu kožu počela! Rezultat toga je ovaj spisak od najefikasnijih osjetljivu kožu za umivanje

Pročitajte dalje znati više o top 10 za lice za osjetljivu kožu.

1. Kaya Skin Clinic sredstvo za čišćenje lica za osjetljivu kožu:

To je posebno napravljen za ljude s osjetljivom kožom i čisti suočavaju temeljito. Nećete osjećati nikakve spaljivanjem ili iritirajući osjećaj dok ga koristite. To je sapun besplatno i isto tako pere blage šminku. Cijena je nešto viša ali vredi svaku paru.

load...

2. L'Oreal Go 360 Clean Deep sredstvo za čišćenje lica za osjetljivu kožu:

Ovo lice pranje duboko čisti vaše lice bez iritacije ili sušenja lice. Takođe kontroliše bubuljica i drugih bubuljice u velikoj mjeri. Ona dolazi u pristojnu cijenu sa scrublet što čini aplikacije jednostavnije. To također daje hlađenje osjećaj da se suoči jer sadrži mentol.

3. Amway Stav sredstvo za čišćenje za masnu kožu:

To je vrlo blag i nježan lice pranje, plus to je dermatološki testirani. Ona čisti daleko ulje iz lice bez da se osuši i rastezljiva. Takođe, uklanja šminku tragove od lica i sprečava vas od pauze auta.

load...

4. Cetaphil pročišćavajući losion za osjetljivu kožu:

Ime možda zbuniti, ali to nije losion, to je sredstvo za čišćenje. To je vrlo blag i nježan da spere prljavštinu sa lica bez ikakvih peckanja. To je posebno izrađen za osjetljivu kožu, kao što ime sugerira. To se ne može mirisna i džep prijateljski. Ako imate osjetljivu kožu onda definitivno dati ovo jedan pokušaj.

5. Lakme Sun Expert kože Nježna + Detan nakon Sun Face Wash:

Idealan je za osobe s osjetljivom kožom jer je vrlo blaga i ljubazni. Dolazi sa umirujućim mirisom i čisti se suočavaju u potpunosti. Takođe uklanja blage ten koji je šlag jedan kolač. To je vrlo pristupačna i lako dostupni.

6. Liquid Neutrogena Pure Blagi sredstvo za čišćenje lica:

Ovo lice pranje čini kožu potpuno čista i zdrava gleda. Njegova apt osjetljivu kožu, jer je lice pranje je zaista blag ili je trebao reći najblaža. Ona uklanja šminku i. To ne znači da koža suva ili rastezljive na sve. Ako ste pate od akni onda će vam pomoći kao što kontrolira izbiti i druge probleme previše.

7. VLCC hamamelis i ruža vode Nježni gel za pranje lica:

Sam naziv kaže blag i zaista je vrlo blag i nježan lice pranje. To je sapun, ali i dalje je čisti suočavaju temeljito i biva lako pere bez ostavljanja ostataka iza. To je pogodan za osobe s suhu osjetljivu kožu i da je to "mora pokušati".

8. Olay Gentle pjena za umivanje:

Ako ste osjetljive kože i nisu našli svoj pranje lica još onda pokušati Olay nježan pranje lice. To je bez sapuna, ali i dalje čisti lice potpuno čineći ga zračenja. To nema nikakve miris koji je također dobro za osjetljive noseve. Ona živi do svoje tvrdnje i ne izaziva nikakve izbiti na osjetljivu kožu.

9. Lush Aqua Marina Sredstvo za čišćenje:

Pranje lice čini bebinu kožu mekom bez iritiraju u bilo koje pitanje. Takođe uklanja blage ten i pigmentacija ako imate bilo kakvih. To ne isušuje kožu i pogodan je za sve tipove kože. Miris je vrlo voćni koji ostaje s vama za dugo. To je savršen za ljude koji imaju osjetljive i nadražene kože.

10. Clinique spere gel za čišćenje:

Clinique je nedavno pokrenuo mnoge dobre proizvode među kojima je i ovo lice pranje. To je 100% alergija testirani i bez mirisa što ga čini apt za ljude koji imaju osjetljive kože. Čisti lice bez da lice rastezljiva i suha. To je jedan od najboljih za čišćenje i preporučuje se svima.

Nadam se da vam se sviđa članak. Molim vas, ostavite nam komentar.

load...