Njegu kože

Top 10 saveti za lepotu za decu

Top 10 saveti za lepotu za decu

Koja majka nije u iskušenju da lutka i briga za nju malo šarmer? Svi smo vrlo oprezni i obazrivi o stvarima koje se tiču ​​naše mališane. Sigurno se pitate ako postoje ljepotu savjeta kako se ovdje obratiti pažnju i? Pa, odgovor je da! Ovi klinci odrastaju kao i mi, tako da će morati da se posebna pažnja kako bi taj anđeoski ljepotu.

Mnogi od nas ne znaju neke od najbitnijih stvari koje se moraju zbrinuti. Jedan od takvih je činjenica da je ponašanje vašeg djeteta se beba korake u svojoj brizganje direktno iz dana trudnoće. Što više pozitivan stav vam predstavljaju, to je bolje za njega / nju. Ovo je članak o odreći vas najvažnije Beauty Tips treba uzeti u obzir i za mlade dječake i djevojčice.

Essential Beauty Tips za djecu:

1. Sve počinje od samog početka i desno od onoga što jedete. Jer vaše ljepote je i određena vrsta hrane koju konzumirate. Isto važi i za vaše dijete kao dobro. Dakle, uliti u njima naviku uživanja u bolje i hranjiv hrane kao što su meso, riba, voće, orašasti plodovi, povrće, riža i sl ne podstiču junk hranu i gazirana pića. Ali ako ih potpuno ograničiti, oni imaju tendenciju da se probije hard pravila, tako da se na sigurnije strane, ostavite ga na povremeno. Na kraju krajeva, stare navike umiru teško!

load...

2. Dosta san je od suštinskog značaja. Možda se čini nezgodno u stavljanju vaše dijete u krevet rano, ali ako bi im imaju svoj udio zabave na otvorenom i uključe ih u aktivnosti u zatvorenom prostoru, oni su sigurni da u krpe na vrijeme. Napping je također bitno za ove male naučnike, jer je to kad spavaju; njihov mozak poboljšava kognitivne performanse, hrani na napajanje memorije i povećava kože i ljepote. Da, postoji duboka povezanost između sna i ljepote, i "ljepotu sna 'se svakako nije mit!

3. Za kosu klinac, predlažemo vam da se drži podalje od kemijskih proizvoda. Idi za blagom asortiman proizvoda šampona. Koristite maslinovo ulje, kao što je to jako dobro za kosu klinac je previše. Pružiti im zdravoj hrani poput salate koje će poboljšati teksturu svoje kose. Češljanje na redovnoj osnovi svaki dan će također pomoći u velikom način. Da, maslinovo ulje za kosu je jedan od najboljih domaćih Beauty Tips za djecu koji ćete ikada pronaći.

4. Koža je jedan od najvažnijih i osjetljiva područja tijela vaše dijete da bude veoma pažljivi u. Uvijek reći ne kemijske sapuni, koristite samo blage i kvaliteta sapuna. Možete pogledati pedijatrijska dermatologa za dobre prijedloge sapun. Opet, poruke svoje tijelo s maslinovim uljem prije splishing i prskaju u kadu stvarno pomaže. Maslinovo ulje je odavno dokazao svoju korist za kožu, zdravlje i kose. Ovo je jedan od najvažnijih savjetovao i istaknuti ljepote savjeta za djecu kože.

load...

5. Dajte svom djetetu dovoljno vremena na otvorenom. Pustite ih potopiti u sunčevih zraka. Samo nemoj da ih pusti u periodu od 12. - 16:00 jer je kada sunce emituje štetne UV zrake koje mogu utjecati na kožu vašeg djeteta. Također, ne zaboravite njen / njegov SPF i šešir za sunce prije odlaska na otvorenom.

6. Ohrabrite ih da se istuširam svaki dan, ako je moguće dva puta dnevno. To će sigurno im omogućiti da upiti zdravu naviku. Dnevno tuš će im pomoći zadržati energičan i aktivan cijeli dan.

7. Ljepota ne samo odnosi na kožu i kosu na miru. Zubi računati na isto. U cilju očuvanja svoje biserno bijele zube, naučiti ih da dvaput obrišu dana i da previše na pravi način, na dnevnoj bazi.

8. Ne zaboravite odabrati blage i dobre kvalitete hidratantna krema za svoje dijete. Staviti ga na vašeg mališana nakon kupanja. Na taj način, to će percolate u svoje pore kože u mnogo efikasan način nego inače.

9. Ne koristite kolonjske vode (proizvodi za bebe bi bilo u redu), parfema i dezodoransa na vaše dijete kao njihova koža je vrlo osjetljiva na te proizvode. Preporučljivo je da ih držite van domašaja svoju djecu.

10. Operite svoje lice u redovnim intervalima na način tako da vaše dijete može nabaviti prednosti vode. Jer voda može učiniti čaroliju u lice svog djeteta koji se obično puder ili losion to ne učine.

Nadam se da ljepota ove savjete su na snazi ​​za ljepotu svoju djecu, jer su njihove potrebe ljepotu i iznutra i izvana. Pokušajte da usaditi u njima dobre navike i zapamtite svoju ljubav ih čini prirodno lijepa.

load...