Njegu kože

Najbolji Elizabeth Arden parfemi za žene - naš top 10

Najbolji Elizabeth Arden parfemi za žene - naš top 10

Elegantnom Elizabeth Arden je brend koji je visoko tražio nakon širom svijeta žene klase i rasta. To je vrlo dobro poznat po svojim listu parfema i evo mojih top omiljene od njih:

Pročitajte u nastavku kako biste znati o top 10 Elizabeth Arden Parfem za žene:

1. Zeleni čaj Elizabeth Arden:

Kupiti Green Tea Elizabeth Arden Za ₹ 1.499 @ www.amazon.in/green-tea-elizabeth-arden

Kao što samo ime govori, zeleni čaj parfem Elizabeth Arden mami čula sa prirodnim čistoće i umirujući osjećaj zelenila. Miris se otvara notama mente, rabarbare, narančine kore, limuna i bergamota, ima srcu jasmina, karanfila, mošusa, bijeli amber, hrastova mahovina i komorača sa bazom ambera, kima, zeleni čaj i celer sjemena. To je vrlo dobro poznata Elizabeth Arden parfem za žene.

load...

2. 5th Avenue Elizabeth Arden:

Kupiti 5th Avenue Elizabeth Arden Za ₹ 2.200 @ www.amazon.in - 5th-avenue-Elizabeth Arden

Čuvena ulica 5th Avenue simbolizira maštu, bogatstvo i čista ponos. Dakle, 5th Avenue parfem Elizabeth Arden je namijenjen za visoke žene klase koji su bogati, uspješni, inteligentni i znaju što žele. Miris je mješavina mandarine, bergamota, rosni magnolija, jorgovan i cvijeta lipe s prizvukom ylang ylanga, breskve, indijska tuberoza, muškatnog oraščića i karanfil.

load...

3. 5th Avenue After Five Elizabeth Arden:

Kupiti 5th Avenue After Five Elizabeth Arden Za ₹ 2.484 @ www.amazon.in - 5th-avenue-nakon pet-Elizabeth Arden

Produžetak za uspjeh klasične, 5. Avenue After Five uzima 'stranka' na viši nivo. A noć hot shot događa muzike i puno više ponosa, dama nosi 5th Avenue After Five ne zna šta hoće, ali i zna kako da ga. To je kombinacija cvjetnih i drvenastih mirisa baš kao i klasični, ali sa mnogo jači miris.

4. 5th Avenue Gold Elizabeth Arden:

Kupi 5th Avenue Gold Elizabeth Arden @ www.amazon.in - 5th-avenue-zlato-Elizabeth Arden

Nakon uspjeha klasične i kasnija izdanja, dolazi 5th Avenue Gold Elizabeth. To je jedinstveni miris za razliku od svojih prethodnika i je pokrenut u 2017. Ključni mirisi se sastoje od mandarine, đurđevka i bergamota uz srcu se sastoji od guave, ružu, jasmin i iris na bazi mošusa.

5. Arden Beauty:

Kupiti Arden Beauty Za ₹ 1,650 @ www.amazon.in/arden-beauty

Arden Beauty je cvjetni zeleni miris za žene Elizabeth Arden koja je pokrenuta u godini 2002. Ključni mirisa Arden Beauty uključuju riža cvijet, iris, bergamota i rijetke zelene note. Miris pauze u sredinom mirise đumbira, orhideje, ljiljana, lotosa i rabarbare sa mošusa, ambera i sandalovine kao svoju bazu.

6. Blue Grass:

Kupiti Blue Grass Za ₹ 1,861 @ www.amazon.in/blue-grass

Ovo je svakodnevno nošenje parfem lansiran 1989. Godine ima kombinaciju mirisa poput zelenih plodova nota, citrusa i neke cvjetne note.

7. Eau Fraiche:

Kupiti Eau Fraiche Za ₹ 2,999 @ www.amazon.in/eau-fraiche

Lansiran sve davne 1986. Godine, Eau Fraiche je klasičan Elizabeth Arden. To je lepršav, lagan i voćni miris koji veoma citrusa u prirodi.

8. Prilično vruće:

Kupiti prilično vruće Za ₹ 3.765 @ www.amazon.in/pretty-hot

Prilično vruće Elizabeth Arden odvija s mirisima svježe mandarine, crvene ribizle, crvene jabuke, narandže, frezija, božur, petalia, cvijeta pimento, ambera i kedra molekula i georywood. To je vrlo jak i dugotrajan miris koji je vrlo primamljivo.

9. Provocative Woman:

Kupiti Provocative Woman Za ₹ 9,776 @ www.amazon.in/-provocative-woman

Istinski provokativan u prirodi, Elizabeth Arden Provocative Woman parfem je inspiriran Catherine Zeta Jones. Ključni komentar arome uključuju vodu lotosa, đumbir ljiljana i dunje. U srcu leži miris cvijeta papaje, ružičaste frezije i ponoći orhideje sa hinoki drva, crveni amber i bijeli pijesak bilješke kao bazu.

10. Suncokreti Dream Petals:

Kupi Suncokreti Dream Latice Za ₹ 1.950 @ www.amazon.in/sunflowers-dream-petals

To je savršen parfem za topla ljeta. Suncokreti Dream Latice ispunjava čula sa slatkim mirisom zelene jabuke, mandarine, ruže mošusa i cedra što je osvježavajući miris na toplom vremenskim.

load...