Njegu kože

Najbolje klinike za negu kože u Chennai - naši top 10 izbora

Najbolje klinike za negu kože u Chennai - naši top 10 izbora

Mrziš ono što vidite u ogledalu? Da li odraz koji gleda na tebe izgleda staro, umorni, i jednostavno nezdravo? Ekstremnim klimatskim uslovima i povećanje razine zagađenja definitivno uzeti danak na našoj koži. Štavljenje kože, neobjašnjivim akne i bubuljice, osip, pigmentacija, podočnjake, bore... Lista ide dalje! Uz toliko ide protiv naše kože, da li je bilo čudo da gledamo na način da radimo? Ali zašto prihvatiti to? Zašto živi sa manje od savršenog "ti"?

Mi razumijemo želju da izgledate najbolje. Dakle, da vam pomogne svim Chennai ljepote imaju savršeni tražim blistav i bez problema kože, ovdje je popis od 10 najboljih klinika za njegu kože u prolaz u South India, Chennai!

Skin Care Clinic u Chennai - najbolji 10

1. Ram Skin Clinic:

Osnovana 2008. Godine, Ram Skin Clinic je bila uspješna u liječenju pacijenata koji pate od većih poremećaja kože u vezi. Ona pruža specijalizirane dermato-kirurške zahvate kao što su dijagnostička biopsija, radio frekvencija, kemijskih pilinga, i krtica uklanjanje. Oni pomažu ne samo odrasli, već i tretirati pedijatrijske kožnih oboljenja. Ono što ih je, osim svojih konkurenata je činjenica da oni razvijaju plan individualizirani tretman da pomogne vratiti zdravlje vaše kože.

load...

2. Vcare Medspa:

Korijeni Vcare Medspa posađeno je 1997. Godine i od tada su pomogle hiljade ljudi riješi probleme kože, kao i da se poboljša kvalitet kože. Njihovo istraživanje i razvoj krilo stalno teži da obnove svoje postupke, a samim tim i Vcare Medspa ima svoj proces tretiranja problema sa kožom. Njihove prilagođene usluge uključuju: terapija matičnim ćelijama, melanin pauze terapija, zelene kore, i Medspa.

3. Dr. Maja Vedmurthy je RSV kože i Laser Centar:

Dijete mozak Dr. Maja Vedmurthy, RSV kože i Laser Centar je jedinstveno rješenje za sve potrebe vašeg njegu kože. Sa godinama formalnu obuku i praksu, ovaj centar nudi razne proizvode za njegu kože tretmani kao što su hemijski pilinzi, mikro-dermoabrazija, dermaroller, PRP injekcija, erbijum staklo, i punila za poboljšanje i obogatiti svoj ljepotu.

load...

4. Labelle Bodycare Pvt. Ltd:

Sa vizijom da transformiše život, Labelle Bodycare Pvt. Ltd je bio stub snage za sve one koji žele da poboljšaju svoje kože ili riješiti njihove probleme kože. Osnovana 2000. Godine, ona je profesionalno upravlja kvalificirani doktori i nutricionisti, i jedan je od najpouzdanijih marki u Chennai. Njegova služba kože u rasponu od poliranje kože, anti-aging tretman, uklanjanje duboko ožiljak, protiv akni tretman i liječenje pravičnosti.

5. Kaya Skin Clinic:

Kaya Skin Clinic tvrdi da je jednokratna destinacija za sve vaše probleme vezane kože. Dakle, ako ste u potrazi za personaliziranu kozmetičkih salona u skladu sa Vašim potrebama i novčanik, onda je ovo idealno mjesto za vas. Kaya Skin Clinic obećava da će stati na kraj nevoljama kožu jednog i svi, bez obzira na dob i spol. Njihova istraživao tretmani uključuju: kože sjaj lica, pravednost i de-pigmentacija, protiv akni i liječenje nepravilnosti.

6. VLCC:

Osnovana 1989. Godine, VLCC je definitivno jedan od najstarijih i još najpouzdaniji način da se na lijepoj i užaren kože. Najbolji klinika za njegu kože u Chennai i bilo gdje drugdje. To je široko poznat po svom terapijskog pristupa kozmetički tretmani, posebno za rješavanje problema sa kožom. Njihovi tretmani izvode specijalizirane stručnjake koji uključuju lekara i kozmetičari. Neki od njihovih cosmetological rješenja pigmentacije i tretmani tan uklanjanje, pomlađivanje kože, hidratacija kože, protiv akni i anti-age tretmani.

7. Derme Cure:

Derme Cure je kompletan za njegu kože i kozmetičkih klinika koji ima za cilj pružiti specijalizirane tretman za negu kože u srednjoj usluge standardne i napredne tehnike. Ona nudi izuzetne neinvazivne kozmetičke tehnike pobjediti starenja, bore ožiljaka i fleka. Različiti tretmani koje nudi klinici uključuju hemijski pilinzi, punila, Derma valjak i mesotheraphy.

8. Angels Advanced Klinika Private Limited:

Davanje lepu kožu od 1990. Godine, Angels Advanced Klinika je bio pionir u pružanju rješenja za probleme kože. Pokrenuo poznati liječnik, G. Radhika Reddy, ovoj klinici ima za cilj pružiti rješenja u obliku tretmana kao što su mikro pigmentacije i podmlađivanje kože.

9. Satin kože Laser klinike:

Odobren od strane FDA, Satin kože klinike nude svjetska tretmane klase kože. Ona je bila na putovanju osloboditi stanovništvo pitanja kože u vezi od 2002. Godine, a tvrdi da je tretirana više od 30.000 zadovoljnih klijenata. Oni stalno nadograditi svoje procedure da ostanu korak ispred svojih konkurenata. Neki od njihovih prilagođene usluge uključuju Obagi plava kore sjaj, anti-aging, i kože poliranje tretman.

10. Chennai Skin Clinic:

Dr. Renita Rajan beba, Klinike kože Chennai, isključivo zadovoljava potrebe koje se odnose na estetske i kozmetičke probleme kože i kose, laserskih tretmana, nehirurška kozmetičke tretmane, dermatologija, i dermatohirurgiji. On pruža pristup do najboljih i najnaprednijih tretmani za problematičnu kožu. Ova klinika za njegu kože u Chennai ima nekoliko zadovoljni klijenti, a sve zahvaljujući njihove visoke standarde profesionalizma i etike. Njihova tretmani kao što su korekcija ožiljka, botoks, mikro-dermabresion, obnavljanje kože, zatezanje kože, i fiksiranje strija, zasnivaju se na dokazane kliničkim dokazima.

Kada je u Chennai, ponašaj se kao Chennaites radim! Posjetite bilo koji od ovih kože klinike i zaljubiti se u prekrasnom "ti"!

load...