Ljepota

Zlatni globusi 2019: lepa lepota

Zlatni globusi 2019: lepa lepota

Idemo! To je tvoj GG ljepotu pokrivenost-i moj Bože, ima dosta celebs da gledaju i razgovaraju! (Hm, 25, da budemo precizni.)

Moja ukupna zapažanje? Bilo je mnogo eksperimentisanja dešava sa kosom od šminke. I naravno, kao što je slučaj sa svakim nagrada pokazati gomilu celebs zaglavio sa can't-go-naopako Updo i nude combo šminke. To je dosadno za kozmetičke urednika, ali radi.

load...

Da radimo nešto drugačije ovaj put i početi sa najmanje omiljeni looks prvi? (Znate, automatski ABORT ABORT prekida.) Zatim, mi ćemo govoriti o kašasti sredini, i na kraju doći do moje omiljene noći. Navalimo!

Dio 1: najmanje volim Zlatni globus Beauty Looks

Claire Danes

Uparivanje jak oko sa snažnim usne više nije u pravu (vidi: Angelina ispod), ali to je ipak nezgodno. Morate biti polirane, polirani poliranog-a Claire nije. Suosjećam sa problemom sjajne kože, ali to je Zlatni globus nakon svega. Osim toga, smatram da je šminka u cjelini samo waaaay pregrub za njene kose i tena.

Nicole Kidman

To je moja osoba dvojnicu! Osim sličnost postaje problematična više ona za usne i lice. Uglavnom imam problem sa kosom ovdje-izgleda previše ravno i nekako žilavo za nagrade pokazati. Gdje je obim?

Jessica Biel

U redu, kosa. Zašto je farbam je tako mračno? Ja ne mislim da je ovo boja na svim laskavo. (I vjerujte mi, ja sam tamo i drhtaj u moje fotografije previše.) Drugo, treba joj neki kovrče-Taming serumu. To samo izgleda neuredno. Volim boje usana ipak!

Heidi Klum

Hoće li na plažu ili crveni tepih događaj? Mislim, to nije u redu, ali nije u redu ni. Između ogrlica, kosa i preplanulom, gole lice, ja dobijam previše casual vibracije.

Salma Hayek

I tek tako, bio sam preko ombre. Mislim, stvarno nad njim. Žao mi je-Znam ostatak je super (volim talasa), ali ne mogu završiti glavu oko ove dve nijanse boje posao. To čak podsjeća na ona ima sive!

load...

Freida Pinto

Freida je prekrasna, da, ali evo još jedan primjer kose da je možda bio suvise casual. To ne izgleda tako loše u ovoj strani pogled pic, ali ispred na to je posebno dosadan.

Evan Rachel Wood

Još jednom, imam rezerve EOR. To je ista stara priča: nešto o načinu na koji se primjenjuje šminku previše zrelo. Preteška. Pretamna. Pogledajte ruž za usne! Zašto je to tako?!?

Sofia Vergara

Zastao sam o tome da li ili ne da se stavi Sofiji na moju "najgore" lista, ali sam odlučio da je vrijeme-ova raščupana obrve ići. To je način na koji su krive dole na unutarnji kut-Osjećam se kao uzimanje nekoliko milimetara off bi to dobro došlo.

Bogorodica

Madonna je na ovom dijelu liste samo zato što smo vidjeli ovu lepotu izgled ranije. Sve to. Mnogo puta. Uključujući cross ogrlicu! Također: da li bi ubilo da dotjerati vaše korijene? To je samo Zlatni globus, Madonna. (Iako ona nije jedini počinioca.)

Dio 2: Zlatni globus Beauty Izgleda da sam na ogradi o

Jessica Alba

Ništa za reći ovdje, osim da ona izgleda odlično na generički vrstu način.

Natalie Portman

Osjećam se kao da to vidjeli istu stvar na više nagrada pokazuje prošle godine, zar ne? To je bila Natalie godine. Nije da ona ne izgleda neverovatno ovde.

Kate Beckinsale

Da li dosadno još? Evo još jedan prilično Updo sa prilično šminke.

Kate Winslet

Najmanje Kate učinio nešto malo drugačije s njom Updo i dao ga sa strane praska ovdje. Joj je kosa plavuša? Ponekad mislim da je plavuša.

Reese Witherspoon

Jao! Nisam očekivao Sexy Reese. Zar ne puno draže Slatka Reese? Nisam baš siguran šta inspirisan ovaj izgled, ali ću dati dodavanje, iako volim joj ravna kosa. Takođe potrebna Root touch-up!

Elle Macpherson

Evo još jednog varijacija na zamršenu, plavuša, Rooty izgled. Radi, jer, pa, to je ELLE. Samo se pitam da li je mogao da možda nosi malo više od oka ili usne da dam ovo žarište.

Sarah Michelle Gellar

Ovo je malo previše navijačica za mene. Ne zaboravite, kada Reese prošle godine uradio rep? Ona je radila za nju, ali nisam baš siguran SMG ima ličnost za to. Isto tako, da li je plavi eyeliner malo previše? Možda sam NIT-branje, jer mi se nije dopalo haljinu.

Dio 3: Moje Omiljeno Zlatni globus Beauty Looks

Michelle Williams

Da, to je malo Cutesy, ali ne mislim da mi je stalo-Michelle je samo način previše neodoljiv s tim za glavu. Želim da je stavio u džep. Volimo i jako, jako fino eyeliner na donjem vodene linije.

Charlize Theron

Govoreći o za kosu, evo još jedna verzija, ovaj put s više grčke boginje vibracije. Savršeno excuted, Charlize! I znate, ona je jedna od onih ljudi koji bolje izgledaju sa manje šminke.

Rooney Mara

Djevojka trenutka izgledala prokleto udara sinoć. Iako ništa od toga nije moj stil, totalno sam kopao super glatke kose, snažan dijelu i naglasak na gornjoj trepavice. Sve joj savršeno odgovara.

Mila Kunis

Najbolje obrve u poslovanju. Zar ne mislite? Možda zato Mila je bio jedan od mojih omiljenih, uprkos tome što je vrlo nisko-ključ šminke i kose. Ponekad, volim jednostavno.

Dianna Agron

Čudno klizanje stilu prsluk na stranu, volim ovu usne na Dianna. I tekstura-y kosa je previše, a strava.

Emma Stone

Pa, naravno Emma je na mojoj listi omiljenih! Duh. Ovaj put, ona je otišla za umjetničke, smoky-srebrnaste oči. Devojka je san ljepote urednika, vidiš?

Angelina Jolie

Dakle, koža joj je pomalo blijedo. I dalje mislim da to radi, možda zato što je relativno rijetko vidjeti Ange u podebljano usana. To je uzbudljivo! Tu je i dobar smisao za ravnotežu između usne i oči, tako da je cijela izgled dolazi preko kao sofisticirana (ne preterano, kao što je Claire).

Nicole Richie

Yay Nicole za to nešto stvarno zabavno sa kosom! Totalno sam kopanje ovog Bouffant-rep hibrid sa dugom, trepavicu-pašu šiške. Još jedan ključni dio izgled je teška, smeđa olovka za oči na liniju donjih trepavica. I likey!

Zooey Deschanel

U redu, ja sam spasio najbolje za kraj-Zooey je bio moj favorit. Ne haljinu, ali joj je nemoguće sjajna, obiman kosu, a srna očiju maskara tehnike. Kažem ti, ako mi je kosa mogao ovo ja bih bio sretan zauvijek. U međuvremenu, ja ću zadovoljiti što zajednički napor da se prijave više maskare nego ikada na mom donje trepavice.

U redu, sve na vama.

Koji su bili vaši GG Faves? Da li smo u dogovoru o "najgore" listi? Ako ste imali hodati crveni tepih sutra, koje izgledaju da li me?

load...