Ljepota

Taylor je brzo, pre i posle

Taylor je brzo, pre i posle

Taylor Swift izgled promijenio TOLIKO tokom godina.

Iako je počeo kao tinejdžersku zemlja pjevačica, ona je postao svjetski najprodavaniji umjetnik (u 2016. Godini), najmlađa žena na temu "100 najmoćnijih žena" Forbsovoj listi "i najpopularnija osoba na Instagram.

load...

Bi osoba u njenom okolnostima ikada uzeti u obzir estetske poboljšanja?

Naravno da hoće. 

Nedavno, naišao sam na članak Salon otkriva da Taylor imao privilegovan odgoja; njena porodica preselila u Nashville kad je još bila u srednjoj školi da joj pomogne da pauze u country glazbe, a njen otac je čak kupio komad Big Machine, etiketa na koji je ona potpisala. 

Ja ne mislim da je to izvan okvira mogućnost da bi mogla kasnije dobiti ljepota Tweak ili dva, zbog napredovanja karijeri. Šta god je potrebno, zar ne?

Hajde da izbliza.

Taylor u 2006. Godini

Taylor je njenom zvaničnom crvenom tepihu debi na samo 17 godina. Njen lik je toliko über kontrolom sada, to je osvježavajuće da je vidim sa divljim, neposlušnu kosu i prigušenim šminku.

Taylor u 2007. Godini

Zatim Taylor je stvarno u ove spiralu kovrče. Osim za šiške. Šiške uvijek morao biti ravniji. Znam da gledaš u nju nos i ja sam isto. To jednostavno ne može biti isti onaj ona ima danas.

Taylor u 2008. Godini

Ja stvarno volim ovaj snimak njenog 2008. Bila je tako prirodno prilično tada! Hvala bogu ona olakšala na tom spiralom željeza, jer su mekši kovrče su divni. Imam teoriju da svi izgledaju naše najbolje kada nosimo naše tekstura prirodne kose; Uvijek sam volio Taylor sa loknama bolje nego ravnu kosu, koja nosi najčešće sada. Njena koža je prekrasna, i ona ima nos normalna osoba, što je sasvim u redu.

load...

Taylor u 2009. Godini

U redu, ovo uvojci su možda malo savijenog i sa strane prasak thingie nije tako dobra. Ali Tay i dalje izgleda prilično svježe. Mislim da je njen nos je ovdje definitivno širi nego što je danas. 

Taylor u 1998. Godini

Ovo je vjerojatno moja omiljena Taylor stil ere. Volim tamnije plava boja kose za nju, a to valovit, vintagey podignute frizure ona se koristi za nošenje. Obratite pažnju kako je ona uvijek je prilično teško na nju šminke oko očiju. Oči su joj bile malo razrokavu ovdje, ali su sada široko otvorenim. Hmm.

Taylor u 2004. Godini

Počela je da eksperimentiše više s njom pogled u 2004. Godini: tirkizno sjenilo, korala ruž za usne i visok konjski rep, oh my! Ona me podsjeća malo pre-operacije Blake Lively ovdje. 

Taylor u 2009. Godini

Bože, ona je lijepa. Ja bih Taylor bi nosio joj kosu i češće od nje lice! Za mene, to izgleda kao da joj je nos je bio gotovo dole do tog vremena; efekt je više delikatna. I njen kapci nisu tako teška-molu blefaroplastika? Ona je bila 23 ovdje.

Taylor u 2013. Godini

Za kratak trenutak u 2013. Godini, imala je ravna kosa i šiške. LOVED sam ovo frizura na nju, i ne razumijem zašto je bilo tako kratkog vijeka. (Sigurno je bolje nego što je čudno lob smo bili izloženi za većinu 2016. I 2018.?) I dalje mislim da joj nos izgleda više rafiniranih nego u, recimo, snimak iz 2007. Godine. Ali zapamtite da celebs često imaju ponavljanja operacija nosa, tako da ne mogu biti čak i njen konačni nos. Ha! Također, bilo je u ovo doba da spekulacije nastao zbog mogućeg operaciju grudi, kako bi mogla da smo imali više postupaka odjednom.

Taylor u 2016. Godini

Gah, ova frizura! I, pa, stajling u cjelini. Naravno, ona je sve više hrabar i eksperimentalni sa njen izbor ali osećam kao da smo izgubili tu prirodne slatkoće od prije nekoliko godina, što je šteta. Za mene, Taylor može naići malo nespretan i nezgrapan u nekim od nje više avanturističkog crvenom tepihu get-up, kao djevojka igra dress-up. Također gledaj u nju nos. To je više pravokutni sada, to je sigurno.

Taylor u 2018. Godini

Konačno, globalnu dominaciju Taylor je potpuna! Ona gleda svaki bit pop zvijezda u ovom žestokom, grafički eyeliner, sa savršeno poravnati, sjajna strana šiške i polirani šminke. I yep, nos joj je mnogo više oblikovan nego natrag u dan.

Upate: Taylor u 2019. Godini

Taylor kosa je sada prerastao u bradu dužine bob sa šiškama. Šminku je i puno više razigran!

Zaključak

Mislim da je Taylor, kao i mnoge poznate ličnosti, prošao je kroz estetski zahvat na nosu. 

Tu je kirurg koji se slaže sa mnom. Dr. Anthony Youn rekao Radar Online: "Taylor Swift nos izgleda mnogo tanji i rafiniranih nego što je to kad je bila mlađa Izgleda kao da ima rinoplastike, što je plastične operacije koje poznate ličnosti su imale najviše.".

Slažeš li se?

Kako mislite o Taylor ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...