Ljepota

Tajna Azteca je magična, neophodna Detox gline

Tajna Azteca je magična, neophodna Detox gline

Svako domaćinstvo treba kadu od Aztec Tajne indijske Healing Clay.

Da li se sećate kada Elizabeth pisala o njenoj ljepoti splurges od putovanja u Ameriku? Jedan od njih bio je Aztec Tajne indijske Healing Clay. 

load...

To je glavni kult proizvoda u SAD-a broj jedan prodavač na Amazonu! A ja potpuno iskopati lud ambalaže, zar ne? Slučajni slike, svečane paletu boja, na hvalisanje, navodnika i znak uzvika. Volim čudak proizvoda kao što je ovaj.

Ali s obzirom da nikad nisam naišao na to u lice ovdje u Kanadi, nisam shvatio šta Aztec Tajna zapravo bio. Naravno, jer imam sve "normalne" kozmetičkih proizvoda koje sam ikada trebati, kad sam konačno našao na Amazon.ca, samo sam morao staviti jedan red!

Ono što je Aztec Secret Indian Healing Clay?

Dakle, kao što sam rekao, nisam imao pojma šta sam se-pretpostavljam ovo Aztec Secret stvari bio neki masku za lice. Uvijek sam se za isprobavanju novih proizvoda, posebno kult proizvode, pa sam mislio "cool".

Onda je stigao (vrlo brzo, mogao bih dodati samo nekoliko radnih dana nakon što sam stavio moj nalog) i shvatio sam da je sadržaj je izgledao ovako:

U osnovi je posuda puna suhe, u prahu gline. Bentonit gline. Što je nešto već sam dobro upoznat sa, kako sam govori ljudima godinama da je tretman premijera isušuju prištiće. Imam posudu bentonita u prahu iz Now Foods koji me je trajao, recimo, pet godina.

Ali iskreno, iako je sadržaj isti, to nije baš tako zabavno koristiti kao Aztec jedan i njen ludi ambalaže. (Plus, zdravo, Aztec Tajna je tako jeftino!)

Prednosti Bentonit Clay

load...

Jeste li spot tvrdnju o Aztec Secret label-da je to "svjetski najmoćnijih lica?" 

'Tis istina. Zaista postoji ništa možete staviti na svoje lice koja je bolja od bentonita gline na izvlačenje nečistoća. Kunem se da za vrijeme kada mi je koža baca Curveball strašnog, sočan bubuljica koji treba isušivanja. (Kao i prošle nedelje kada sam morala da u osnovi povući celu noć da se naše spankin 'novi dizajn sve postavili dok su svi svi su spavali! Kože nije tako puno.) 

To neće raditi dobro na kaljenog, pod zemljom, cistične akne jer je sadržaj nisu dovoljno mekane za glinu da se u i potopiti ih.

Tako je-bentonit razlog je tako kul je jer upija i do 180 puta svoje težine. To je razlog zašto oni to zovu detoksikaciju tretman. To je upijajući sve te loše stvari koje ne pripada.

Kako se koristi Bentonit glina Acne

Ako radite za pretraživanje, naći ćete sve vrste recepata online za izradu bentonit gline maske. Svi su oni vjerojatno u redu, ali ja sam previše nestrpljiv da kada imam neposredan problem, kao što su uvećane, vatrene mane! 

Ono što ja radim je samo iskopali vrlo malo suvog Aztec Secret gline u prahu (možda 1/8 do 1/4 TSP-stvarno ne puno potrebno ako je samo jedan zit) i kup je na dlanu jedne ruke. 

Onda sam stavio prste drugom rukom pod mlazom vode i polako pustite da voda kaplje, kap po kap, u prah strane, miješanje dok ne dobijem dovoljno da se napravi pasta. Moglo bi se, usput, koristi jabučni ocat, umjesto vode, ako želiš.

Miješanje je neuredan posao i da će vjerojatno biti lakše ako se koristi kašiku i zdjela, ali whatevs. Čim imate željene paste konzistencije, nanesite na željeno područje, a zatim pustite da se osuši.

Feel Your FACE PULSING!

To je ono što je zadnje strane Aztec Secret etiketu viče, i to je nekako blizu istini. Kao glina osuši, zateže se dramatično, nekako čak i povlačenjem. Definitivno sam osjetio Tingles. Ostavi ga na barem dok se ne osuši. Iako sam čak i samo ga ostavio preko noći i to je bilo u redu.

Ono što je potrebno da budu oprezni sa pere ga, budući da postane tako suho da možete slučajno odbacimo delikatnu kožu na vrhu vašeg bubuljica. To je najbolje da zaista rade sporo i izbjeći ljuštenje ga suho, ili struganje kada je mokar. Mislim da je u pitanju off najlakši pod tušem pod mlazom vode.

I onda. Spreman da bude zapanjen koliko je smanjen na veličinu vašeg bubuljica. Možda čak i to iskorijeniti potpuno!

Drugih načina za korištenje Bentonit Clay

MASKE ZA LICE: Ako imate normalnu do masnu ili mješovitu kožu, Aztec Secret gline je odličan-i smiješno jeftino masku za lice. To doslovno usisava gunk pravo odavde pore! Plus Osjećam se kao da imam malo više ružičast sjaj nakon upotrebe. Navodno to je zato što povećava cirkulaciju krvi i uklanja mrtve ćelije kože.

Želite da koristite jednaka dijela gline i vode ili ACV, tako da bih savjetovati miješanje da u posudu. Vjerojatno malo lakše upravljanje većeg obima nego da ga u ruci poput mene. (Kažu jednu funtu od gline će vam dati dovoljno za 10 do 15 lica, ali mislim da se rasteže ga i više od toga.) Upute također preporučuju ostavljajući je na 15 do 20 minuta, ako imate normalnu kožu, ili 5 do 10 minuta ako imate osjetljivu kožu. Nakon toga, možete dobiti blago crvenilo koje će nestati za 30 minuta.

KUPKA I NOGU natapa: Također možete pokušati dodajući neke Aztec Secret gline za kupanje za heavy metal detoksikaciju. Ovaj članak ima više informacija, i preporučuje da koristite puna dva čaše! (Tako da bi morao da kupim dva od ovih imaju dovoljno.) Ako je to previše neuredan da staviš u cijeli kadu, ona također radi kao samo stopala potopiti.

Uboda insekata i ubode: Isti princip ovdje kao i kod akni-to izvlači nečistoće i suši se plikovi dok umiruje svrbež. Ne mogu da verujem da nisam mislio da probam to, ali definitivno će ovog ljeta, jer bube uvijek pojesti me u životu!

Gdje kupiti

  • Amazon.com
  • Drugstore.com
  • Amazon.ca

Neka vaše Say

Da li ste pokušali Aztec Secret još? Koji je tvoj omiljeni način da ga koristi?

load...