Ljepota

Gucci Westman pokazuje izgled čarapa iz proslave 2019

Gucci Westman pokazuje izgled čarapa iz proslave 2019

Hajde da prekine malo ljubavi smo dešava sa svijetlim ruževi samo na trenutak, hoćemo li? Jer ponekad Žena samo treba da se vratimo na crno eyeliner / nude usne kombinacija.

Jedan od onih puta-koje sam ja doživljava kao govorimo (smo mi sada govore jedni drugima, zar ne?) - je kada imate bilo kakve "pitanja" s vaše kože. Kao što je to, moram da svima objasni da se u osoba ovih dana (i vjerojatno spomenuti u svom blogu gotovo svakodnevno), ja sam i dalje (jeca!) Oporavlja od najgoreg kože Eksperiment svih vremena, aka nafte Način za čišćenje. Što znači da sve dok mi koža smiri, ne postoji ni na koji način sam skreće pažnju na to sa bojom. To je sve o odvlači ljude sa eyeliner. Što je upravo ono što sam uradio danas, koristeći vrlo metodom ću da vam predstavim.

load...

Naravno, ne morate biti prolazi kroz izazove kožu nositi ovaj izgled. To je ljepota: to je jednostavno, to je klasika, to je univerzalno laskavo, to je SEKSI kao pakao. I žestoke previše.

To je također malo čistiji i moderniji od našeg starog prijatelja, standardni smoky oka. Ne čudi, žena iza izgled, od Richard Chai S / S '11 šou, je Revlon je Gucci Westman. Možda je se od ovog zelenog sjenila kako da video Ona je najdivnija stvar ikad, i nekako očaravajući za gledanje. (Samo ja?)

U svakom slučaju, evo vid:

Revlon CustomEyes Shadow i oči u Sweet Innocence definisati pregiba. (Žao mi je za usranu sliku, ali nadam se da se vidi-kako je lepa je tekstura ovdje?)

Revlon CustomEyes Mascara-ovo je Revlon verzija (vrlo strašan) almay podesiva maskara Ovde spomenuo. Ona ima dvije postavke: Duljina i definicija, ili Dužina & Drama:

Na usnama, Gucci koriste Revlon ColorBurst ruž za usne u Moda noć Pout, što je ograničeno izdanje nijansa razvijen isključivo za modne Night Out prošle godine. Ali bliski susret će biti ColorBurst ruž za usne u Icy Nude:

(!) I po Simon Le Bon, želite da obriše neke Revlon ColorBurst sjajilo za usne u centru:

Annnd to je to! Iskreno, ne treba ljutiti šminka skillz poput Gucci da se to postigne izgled, iako si to dobiti bonus bodova ako pokušate da produži tečnost liner dole na mjestu gdje ispustiti suzne kanale. Da je bio dodatni trik je radila na Richard Chai reviju:

load...

Pa, reci mi-

Jeste li isprobali neki od ovih Revlon prodz? Kako mislite o crnoj eyeliner / nude combo usne? Seksi. Ili dosadna? Slažete li se da svijetle usne (i zapravo, i naušnice) je veliki ne-ne kada vaša koža se ponaša?

load...