Ljepota

Kako porasti piksicu u bob kad imate kukavice

Kako porasti piksicu u bob kad imate kukavice

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill! Ja bih da izraste moja kosa i tražim funky, jednostavan stil koji će mi dozvoliti da i dalje rasti.

load...

Imao sam pixie neke vrste za sada oko dvije godine. Počeo sam da raste ga nedavno, i to u malo bob. Bilo je slatko za minutu, ali onda izgledalo je kao kacigu. Otišao sam na novi frizer i da će ona "teksturizira" moja kosa (koje volim-I've imao neuredan, sa prekidima kosu već godinama), ali umjesto toga počeo nasumično sekao u moju kosu bez rime ili razloga. 

Dakle, sada, vratio sam se na Pixie, ali vrlo loše. Nema osnovni oblik moju kosu. To je samo strašno prekidima paušalnom da ne radi puno toga. Jedna strana ima više komada nego na istom mjestu na drugoj strani. Leđima, u blizini potiljka mog vrata, izgleda grozno. 

Uz proizvod, mogu da izgleda u najboljem redu. Ponekad nositi u neredu, a ponekad i uglađen i uvučen iza ušiju. Ja ne isfenirati ili želite da se puno vremena na moju kosu.

Tekstura je u redu-ish, ali imam puno kose, tako da se čini prilično debeo. To je uglavnom ravno, ali kao što više raste (i ako je to točno u pravo slojeviti način), ja se talasa. Imam četiri prilično velika cowlicks: dva na potiljku i strane vrata, a druga dva na obje strane čela.

Boja je tamno pepeljasto smeđa, ali ja obojite svoju kosu, obično toplo crvenkasto smeđe, a onda sam igrati s komadićima boje u šiške. Sviđa mi se lakši oko moje lice.

Hvala na razmatranje! - Cristie

A: Cristie, hvala vam na konsultacije zahtjev.

Uvijek sam naći šiške i kruna najduže da raste, pa ostavite ove bita na miru.

load...

Već imate duge strane bita, tako da bih ih ostaviti da raste kao dobro.

Potiljka raste najbrže, tako da je ovo, gdje možete zabaviti u procesu rasta. Dok se ne steknu dužine u kruni i šiške, ja bih zadržati ovu oblast izrezana blizu glavu. Imate veliku vilica za obrezivanje potiljka.

Slažem se s vama da je zagrijavanje boje je odlična ideja za vas.

Kreće prema zlatne boje, a ne crvene, bio bi bolji pristup. To će učiniti vaše oči ističu i da će odgovarati vašem tenu mnogo bolje.

To je boja koja ja govorim:

I ovaj oblik je pravac vidim za srednje dužine reza.

Ovdje je sljedeći dužine, i dalje raste iz slojeva:

Zatim na bob. Ovdje je odličan primjer rada sa svojim cowlicks na ovu dužinu:

Odavde rasti i raste ako ipak želite dugu kosu.

Još jedna dužina pomoću cowlicks:

I još jedan savršen primjer pronalaženja ljepote u cowlicks:

Ako, iz nekog razloga, odlučite da smanji šiške-koju ne preporučujemo za cowlicks-morate biti kreativni u načinu na koji se rastane kosu, kako bi za to da rade.

Nadam se da ovo smatra da si dobro i odgovara na vaša pitanja.

PS: Ne šiške!

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst dlake na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...