Ljepota

Top 10 proizvoda iz kolekcije šminke 2019

Top 10 proizvoda iz kolekcije šminke 2019

Odmor šminka kolekcije su super iz više razloga. Prije svega, pakovanje je obično WAY ljepše od običnih stvari koje možete kupiti. Tako da možete torbi da svi pasti u nesvijest kad je izvucite ta¹ni ili kada dođe i vidim da sjedi prilično u vašoj spavaćoj sobi. (Ili, ako ste geeky šminke kolekcionar poput mene, možete staviti ga pravo u "arhivu", a ne zapravo * kašalj * koristiti.)

load...

Šta? Ne arhivirati šminku?

U redu, kreće desno uz. Još jedan razlog zbirke odmor pravilo je zato što obično uključuju stavke koje ne može normalno kupiti (kao što je prah tijelo ću vam reći o u sekundi), zabava sezonske boje ili zapanjujuće dobro naplaćuju palete. Zatim, tu je nešto iz čista fantazija. Kao drsko cool lažne trepavice koje bi mogle samo ikada raditi na Novu godinu. Tako zabavno, zar ne? Evo stvari Predlažem vam traže, odmah!

Guerlain Vol de Nuit Perfumed svjetlucavi puder za lice i tijelo

Znam šta misliš sada. Shimmer u prahu? Hajde, Michelle. Ali ostati sa mnom. Ove stvari nije ono što mislite-da je to suptilno, sa pinky, samo malo shimmer sjaj. Divno miriše previše. A mi ni ne treba da razgovaramo o tome kako neverovatno bi bocu izgledati na bilo kontra vrhu. Napomena: I dalje vjerojatno ne bih stavio na moje lice ipak. 100 €; u Guerlain šalterima.

Wong Kar Wai za Shu Uemura Draguljima Ljubav djelomičan Lashes

Shu praznika ponude su uvijek ludi predivna, a ove godine sam posebno privlači ovih Falsies. Obično njihova su malo previše OTT za mene, ali to su ACCENT trepavice, i mislim da bih mogao u potpunosti to. Kolika bi ti biti za NG? Plus, cijena je u pravu. 36 €; u Shu Uemura šalterima.

MAC Glitter and Ice Snowglobe sjenila

load...

Kada sam govorio o četku kit iz ove kolekcije neki dan, zaboravio sam spomenuti da Johnny Weir je lice. Vole. It. (Nice izbor, MAC!) U svakom slučaju, ja se zaljubio u ovim sjena paletama. Ne samo zato što je srebro Snowglobe stvar na izvan palete zapravo kreće (fun!), Ali i zbog boje su soooo dobro. Posebno toplom paletu (na krajnjoj desnoj strani). 45 € svaki; na MAC šalterima.

Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss Pure Shine Intense Color Long Wear sjajilo za usne u Triomphal

Gdje je ovo sjajilo za usne bio sav moj život? Iskreno-a vi ćete znati šta mislim, ako imate ovo ili vidim u radnji-znaš da će biti dobar samo iz dojam ambalaže. (Ja sam takav šminke štreber.) Unutra je najviše savršen odmor crveno ste ikada mogao zamisliti. I to je dugotrajan! 40 €; na Chanel šalterima.

NSRS Danmari All About Obrazi Palette

Nisam vidio ovaj u lice, ali Bože moj-ako ste u svojim rumenilo i vaša bronzer i vaša oblikovanje i vaše isticanje, ovo je tvoj san. Ako ste nosilac klasičnog orgazma rumenilo (koji se i dalje preporučuje šminkera I intervju), to će prilično platiti za sebe. 70 €; u Sephora.

Dior Deluxe Holiday Palette

Govoreći o velikim paletama. OMGOMGOMG. Ovo bi se moglo biti samo najlepše koje sam ikada video. (Isto tako? Volim sve sa lukovima.) Unutra je u prahu, balzam za usne, maskara, sjenila, olovka za oči, sjajilo i ruž za usne. Ono što još može Žena žele? 90 €; u The Bay.

Bobbi Brown 20th Anniversary usne Palette

U redu, mogu govoriti samo o još jednoj paleti? navijači Bobbi znaju da njena su uvijek velika investicija, a ovaj je ostvarenje sna ako si usne djevojka. Ti nju početnih 10 ruževa iz 1991. Godine, plus još 10 2018 boja (čitaj: zabava, svjetliji one). Nosite samo ili mix 'n utakmicu. 70 €; u Holt Renfrew, Murale i Sephora.

YSL manikura Couture Duo Terriblement Noir

Možda crni lak za nokte ne baš vrišti "Božić". Ali, ako vam se sviđa nokte Gothic i vampy-i znam puno od vas uradi onda ćete vjerojatno srce ove. Jedan od njih je mat, a druga super-sjajan. Zato što znaš ako YSL radi crno, onda će to biti neverovatno. 32 € za par; u YSL šalterima.

Lancôme Golden Hat L'Absolu Rouge ruž za usne

Skoro sam prevideo crvene lippies dok mi je prijatelj (također ljepote ed) uključen da ih one noći. Dan ranije, ona je nestalo iz kuće bez trunke šminke na spasiti jedan od ovih-a dobio soooo mnoge pohvale. Postoje četiri crvene birati (plus jedan jasan), pa odaberite onaj koji vam najviše odgovara. Ja sam sklon Božić Rose (fuksije-crvena) i Candy Cane (trešnja crvena). 35 € svaki; u Lancôme šalterima.

Givenchy Phenomen'Eyes Sparkles Kolekcija Mascaras

Ponekad želite da se igra sa svojim šminke oko očiju, bez rizika od izgleda kao nakaza. Za one koji ne mogu da podnesu punopravna svijetle sjenilo boje (a ja sam totalno sa vama na ovom), te maskare su savršeni alternativa. Nositi samo ili na vrhu vašeg redovnog crna maskara (što je ono što preporučujem), dodaju samo nagovještaj sjaja u vašem izboru crne, zlata ili šljiva. 33 € svaki; u Sephora.

Reci mi:

Da li ste videli ovog praznika ljepote plijena još? Koji prodz se nadaš Santa će donijeti? Šta će biti vaš go-šminke izgledaju ove nedelje?

load...