Ljepota

Poznata kosa i šminka izgleda: ružičasta zlatna kosa, marsala ruž za usne i još mnogo toga

Poznata kosa i šminka izgleda: ružičasta zlatna kosa, marsala ruž za usne i još mnogo toga

Volim da je ovaj tjedan kose osoba i šminka Slika tako različite! Zar to nije sjajno da nema trend jedan ljepote da svako mora da prati? Ovdje ćete uočiti sve od shimmer ispod očiju za vino mrlje usne do žute sjenilo.

load...

To su moja omiljena ljepotu izgled trenutka:

Mischa Barton

Ono što volim: Mischa je fluffy, izduva kose. To je tako lijepo da vidi jedan od mojih bivših ljepote pale nazad na crvenom tepihu, tražim više prekrasna nego ikad! Ova plavuša (sa dodirima Rose Gold na krajevima) je više laskava od njenog bivšeg Brassy tonova. I ja obožavam šminku definirane, ali ne teške oči, uz gol usne koje još uvijek imaju život za njih. Ono što bih promijeniti: Ništa. (I zapravo mogu živjeti sa nosa oblikovanja.)

Gadot

Ono što volim: Gal je bogata, savršeno nanosi marsala karmin. Kontrast protiv nje topla koža je neverovatno, posebno grudi i ramena izloženi, a kosa joj se i sa lica. Metalni bakar anilingus oči je također zabavan naklon joj sequinned haljinu. I mi se prirodno obrve i UN-botoksiranih kože. Ono što bih promijeniti: Mislim da je ovo bi bilo bolje bez lažne trepavice.

Gal nosi: Fondacija • usne u Rouge Noir (sve preko usana) • ruž za usne u Étienne

Anna Kendrick

load...

Ono što mi se: Anna ljubičaste krilati sjenilo. Ko kaže da mačka oči moraju biti u crno? Ovo je mekši na nju ultra-Pale ten, i mnogo više kreativne. Nikad nisam vidio svoju kosu tražim glamuroznoj i dramsko-tih off-the-lice, kaskadnim valovi su savršeni s dubokim dekolteom. Volim tu haljinu! Ono što bih promijeniti: Ja ne volim previše postrojilo usana, koje su uvijek uvjerljivija ako su mat. Takođe sam se kao crni liner u njoj vodena linija je za nijansu oštra (Mischa je bolje).

Dakota Fanning

Ono što volim: Dakota kožu i obrve. Oni Fanning sestre su blagoslovljeni sa najviše besprijekoran ten i na trend obrve! Prije deset godina, ovi lukovi bi smatran "neuredan", ali sada cenim da nije čupamo voljenog vlasi kose. Ostatak izgled je jednako prirodan: svoje trepavice, čista sjaj i boho valovima sa skinny krajevima. Ono što bih promijeniti: Ništa. 

Ali Larter

Ono što volim: Alija jarke boje fuksije usta. Roze nije previše hladno; ima žuti prizvuk, te je tako lijepa s njom tonus kože i plavu kosu. Ne smeta joj svjež sjaj jedan bit, jer joj je koža samo svijetli sa zdravljem. Neuredni podignuta kosa izgleda mladalački i bez napora. Ono što bih promijeniti: trepavice su za nijansu teška, ali u redu. Pitam se da li je malo tamnija, toplije plavuša može odgovarati nje-ova ima dosta korijena kontrasta.

Christina Milian

Ono što volim: Christina blistava koža, mačka oči i pjege. Pogledajte kako pjege napraviti dramatičan make-up odmah bolje? Osjećam se kao da pomažu balansirati to, nekako. Ove Vidi se da se oslanjaju na sa impresivnom preciznošću, a ja volim da trepavice nisu smetnja. Ono što bih promijeniti: Uh, krivim J.Lo za pokretanje ove neobjašnjivi trend Goopy sive sjaja koje se ne podudaraju usne. 

Elle Fanning

Ono što volim: Elle kreativni pogled na boju-blocking. Malo je onih koji bi mogao da se nada da izgleda ovako dobro u žutom sjenilo! No, to nije "prilično", ali to je umjetnički, i volim to. Također, pogledajte kako usne su o istim intenzitetom, a oba imaju nešto zamagljen kvaliteta? Elle šminkera uvijek sanjam nešto novo. Bare trepavice, prirodne obrve, svježe kože i glatka kosa zadržati fokus na boje. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Elle nosi: sjenila • ruž za usne u Black Dahlia

Jennifer Connelly

Kako volim Jennifer je čvrsto Updo i pravo, "muški" obrve-i čine snažan ljepote izjava, bez potrebe za tonu šminke. U odnosu na prošle sedmice, njen šminke oko očiju je mekša, ali joj obrve su jači. Volim definicija donje trepavice. Ono što bih promijeniti: Ništa. 

Emma Roberts

Ono što mi se: Emma mrlje, duboko bobica usne sa zaobljenim oblika. Tako je dobro s njom blijedo kože i tamne obrve, ha? Drugi zanimljiv dodir je nagovještaj peachy rumenila-zapravo volim kad rumenilo nije matchy. Takođe, čak i ne izgleda kao da nosi temelj. Ona ima tako lijep kože! Ono što bih promijeniti: Ja i dalje ne da je volim kao plavuša, posebno na ove dužine. Mislim da je super-dugo će izgledati bolje na prirodniji (smeđe) boje. 

Kristen Stewart

Ono što volim: Kristen je srebro unutrašnjeg ugla eyeliner. Efekat je jednostavno nevjerovatan sa definisanim ali prirodne trepavice, i tupe sjenilo preko poklopaca. Zar ne želite isprobati večeras ?! Sredinom roze usne su razigrani dodir. Ono što bih promijeniti: Već smo razgovarali o tome, ali je korjenit izbeljene plavuša ne radi za mene. Takođe, spot zalutali dlake u nosu.

Isla Fisher

Ono što volim: Isla je moderan, dodirljiva, retro valova. Naravno, to nije najveći trendi frizuru sada, a ona je to i milion puta ranije, ali kosa joj ne izgledaju neverovatno ovdje. Takođe volim čela fanova. Ono što bih promijeniti: To nije "u redu", ali ja bih da vidim eksperiment s različitim šminke, umjesto da uvijek ima crvene usne. Osećam njenoj koži mogu koristiti dodir Luminizing-tako je mat.

Ko je imao svoj omiljeni ljepotu izgledati u posljednje vrijeme?

load...