Ljepota

Ova klasična krema za ručnu drogu je i dalje najbolja

Ova klasična krema za ručnu drogu je i dalje najbolja

Neutrogena klasik norveški Formula krema za ruke.

Ponekad u ljepoti, odgajivač brenda, bolje rezultate. 

Ali ne i kada je u pitanju krema za ruke.

Tokom godina, pokušao sam toliko. Prestiž oni (mislim: La Mer, Jo Malone, Cle De Peau) su obično dosta dobro, uz to-die-za ambalažu i prekrasnim mirisima. Ali mogu li zaista preporučiti da vam je 80 € krema za ruke? Ne, ne, ne mogu. 

load...

Također sam bavio s puno prirodnih i organskih vrsta. Na žalost, ono što su stekli u sigurnim sastojcima se gubi kada počnu da se odvoji mjesec ili dva kasnije, curi tečnost sve preko ruke (Consonant, gledam vas).

To su razlozi zašto sam stalno vraća u Neutrogena je norveški Formula krema za ruke. Kutija kaže da je nastao prije više od 35 godina u Norveškoj, u kojoj) praktično nikada ne događa (koliko kozmetičkih proizvoda su ovaj stari ?!) i b) znači da je dizajniran za zaštitu od u osnovi isti hladan, grub vremenu koje mi " uživaju "ovdje u Kanadi.

Evo šta ćete tražiti u apoteci:

Dakle, to nije fensi, ali to je ludo jeftin (oko 5 €!) I to ozbiljno radi. 

Ako mrziš masne kreme za ruke, onda će to biti vaš jam-to je zapravo jasno gel, a ne kremu. Lako razmazuje i upija odmah, ostavljajući ruke super-soft, ali ne i masnu vrsta meka. Nikad nisam vidio još jedan krema ruku kao da.

Dolazi u mirisne i bez mirisa verzije; Volim bez mirisa jer neće sukob sa ništa drugo nosim. Stavite ga na i zaboraviti na to.

Još jedan razlog Volim ovu kremu za ruke je zbog vrlo minimalan popis sastojaka:

Voda (eau), glicerin, cetearil alkohol, stearinska kiselina, natrijev cetearil sulfat, metilparaben, Propilparaben, Dilauryl Thiodipropionate, natrij sulfata.

Zar ne? Tu je, kao što je, ništa u ovoj. 

Maleni pad, kao što je na fotografiji gore, to je sve što treba da kaput potpuno obje ruke, i kažu svaku epruvetu vam daje 200 aplikacija. To nije ni 3 centa po trošenje za ono što je, po mom mišljenju, najefikasniji krema za ruke oko. Uzmi to, La Mer!

load...

Gdje kupiti

Nađi Neutrogena Norveški Formula krema za ruke na adresi:

  • Kanada: Well.ca, Amazon.ca
  • SAD: Drugstore.com, Ulta Beauty, Target, Amazon.com

Neka vaše Say

Jeste li pokušali ovo krema za ruke? Koja je tvoja omiljena jedan u apoteci?

load...