Ljepota

Marc Jacobs je napravio svetlucav kreativni ton vaših sanja

Marc Jacobs je napravio svetlucav kreativni ton vaših sanja

Ako ste u potrazi za napraviti novi ruž kupovinu za jesen, a zatim novi Kiss Pop usne štapići od Marc Jacobs svakako treba biti na radaru. Ruke dolje, oni su bili pada usne lansiranje sam se najviše uzbuđen da ti kažem. 

load...

Možete dobiti visoke pigmenta, vrlo na-trend mat i kremastu, blagom teksturom, zahvaljujući formuli meda prožet. Dakle, ako volite svoje brights, i da su u potrazi za dobar mat lippie, onda će to biti u pravu po tvom ukusu.

Onda, naravno, tu je i Marc Jacobs faktor. Evo šta ovi izgledaju na vanjskoj strani:

I onda postaje još bolje kada ste povuci se, jer oni su najviše doslovno tumačenje još u cjelini "krejon" ideja. Tako zabavno!

Postoji devet nijansi u rasponu, a ja sam poslao četiri do test-vožnje. 

Pow! 600

Pow! 600 je božur ružičasto. Stvarno sam se dopao sa mojim bojanje, iako bih to definitivno nositi sa hrabriji okom, jer pere se fer kože malo ako to jednostavno uparivanje sa Mascara (kao što sam ja ovdje). To je bio najnemilosrdnije od četiri boje u smislu teksture, iako to nije za sušenje, većina svjetlo mat boje će naglasiti bilo sušenje ili Ljuspanje na usnama. Tako da možda želite da ga uklopi malo s prsta da izgladiti bilo nabora. Mislim da je to stvarno super boju ako ćeš za to '60s, pale usne izgledaju!

Wham 604

load...

Wham 604 je koral ruže. Ovo je bila moja omiljena boja u grupi, jer je prilično jedinstven-u između koral i pink, i prilično svijetao kao dobro. Mislim da bi odgovarao bilo tonus kože, i stvarno probudi cijeli svoj ten. Ova i sve svjetlija boja su mnogo prašta od Pow! 600 na usni teksture suho.

 Pop-Arazzi 606

Pop-Arazzi 606 je električni ruža. I to je moja druga omiljena nijansa u ovoj liniji, jer ne mogu uvijek koristiti drugi pink. Ovaj je vjerojatno još bolje sa mojim ten od Wham 604, iako ne tako neobično.

Crush 610

Crush 610 je mandarina crveno. Ja bih rekao da je to više na mandarina strani od crvene strane, i iz tog razloga nisam baš ugodno s njim u odnosu na druge, pinkier nijanse. Definitivno čini izjavu-a ta izjava je "Idem pravo na tebe sa narandžastim usta." Mislim da je to odlična boja, samo treba da bude u desnom okviru uma (čitaj: vrlo sigurni!) Za rock ovu.

Sve u svemu, moj tip su Wham 604 i Pop-Arazzi 606, koji su svijetle i zabavno, i malo više neočekivano za jesen u odnosu na klasičnu crvenu. Bih da čujem šta mislite!

Gdje kupiti

Pronađite Marc Jacobs Kiss Pop usne štapići u Sephora.

Neka vaše Say

Da li ste odjavili Marc Jacobs Kiss Pop još? Koja je vaša omiljena nijansa? Koje druge usne bojice su da te volim za jesen?

load...