Ljepota

Supermodel Laetitia Casta deli njene lepote i tajne mirisa

Supermodel Laetitia Casta deli njene lepote i tajne mirisa

Prvi put sam razgovarala francuski supermodel i glumica Laetitia Casta je nekoliko godina unazad, kada sam bio na osoblje u ELLE Kanada-a do današnjeg dana je i dalje moguće najbolje tražim osoba koju sam ikada upoznao u stvarnom životu. Mislim, ona nije kao običan modela, koji imaju tendenciju da budu zastrašujuće visok, mršav i ne-seksi kada ih se u lice. Laetitia je ženstven.

load...

Zbog čega to čini ukupno smisla da joj je Dolce & Gabbana odlučili da rep njihov novi miris, Pour Femme (ponovno pokretanje originalne 1992 verzija). Mogu vam reći o note-neroli, maline, mandarine, jasmina, cvijeta naranče, Marshmallow, vanilije, sandalovine i heliotrop ali da dobije REAL osjećaj za seksi miris, morate provjeriti iza-the-scene video snimio Mario Testino sa Laetitia i muški model Noah Mills na Siciliji. Sicilija! Ja želim da idem u tamo. To je senzualna do krajnjih granica.

U sklopu predstavljanja kampanje ovog mjeseca, sam postigao ekskluzivni razgovor sa Laetitia (nažalost, ne u lice ovaj put!), Kao i ove slike. Čitajte za Laetitia da uzmemo na snimanju, miris, njene ljepote i mode izbora. I zašto ona kaže ljepota je samo kožu duboko.

Radili ste s Maria Testina pre-kako je to ponovo raditi s njim na ovoj kampanji?

Laetitia: Obožavam raditi sa Mario. On je genije; pravi umjetnik s takvim neverovatno vizije. On zna kako želi šansu da izgleda, i kako da uhvati suštinu i duh trenutka tako lijepo. Ova kampanja je sve o strasti; kako sirovo, intimni strast, ali i romantična i tender strane. Bilo je sjajno raditi sa Noah i Mario tako zajedno da bi to život.

Kako se ovaj miris ističe?

Laetitia: Mislim da je ovo miris ističe jer je savršenu ravnotežu između biti svježe i ženstvena, ali i slatko i primamljivo. Sastojci se međusobno nadopunjuju lijepo da se stvori potpuno nosive i prepoznatljiv miris. Za mene, kombinacija malina i vanilije stvara gotovo jestive učinak, čineći ovaj miris potpuno zarazna. Mislim da je ovo [i] ključ za donošenje Pour Femme ističu.

load...

Koja je vaša ljepota režim?

Laetita: Moja ljepota regimem je razumno niskim troškovima održavanja. Kada ne radim volim da nosim samo malo šminke, i držim prirodnu kosu. Kao što sam ja često pucaju, gdje je mnogo intenzivnije nego što bi inače nosim šminku, to je lijepo imati pauzu u svom slobodnom vremenu. Miris igra veliku ulogu u mom ljepote režima. Volim proizvoda za kosu i kreme za lice koje miriše lepa i uživam koristeći mirisna ulja za kupanje i paljenje mirisnih svijeća. Mislim da mirise i mirise mogu biti izuzetno moćan-oni mogu u potpunosti izmijeniti vaše raspoloženje i da se osjećate na određeni način. Završni dodir moje ljepote režim koristi Pour Femme; stvarno me postavlja za taj dan.

Da li ste zainteresirani za modu? Šta voliš nosio za crveni tepih događaje?

Laetitia: Da, veoma sam zainteresovan za modu-mislim da se model je napravio me je zaista cijenim koliko dizajneri rade i koliko strasti ide u stvaranje svoje kolekcije. Ja sam čast da nose i model odjeća stvorio neke od najboljih dizajnera na svijetu, a to je još uvijek uzbudljivo da me čak i sada kada sam stavio na prekrasnoj haljini za događaj. Za mene, to je jako važno da se osjećaju ugodno u outfit na crvenom tepihu, a posebno kada su sve oči uprte u tebe. Volim da nose duge haljine za crveni tepih, jer sam uvijek osjećati više samopouzdanja i seksi, ali ja volim da se oblače u skladu sa događajem Ja pohađaju. Ja ne imaju tendenciju da nose svijetle nijanse; Ja sam kriv za uživanje u crnu haljinu, posebno za večernjim satima. Veoma sam uživati ​​u pozorište crveni tepih; to je iskustvo za razliku od bilo koje druge.

Da li volite kuhati kada ne radite? Što je vaš potpis jelo?

Laetitia: Kuhanje je strast. To me sprečava da se depresivan kad mi plavo. Čak sam zaspati sa kuhanja knjige u krevetu kad planiram eksperimentirati [s] novih jela!

Koja je vaša definicija ljepote?

Laetitia: Moja definicija ljepote je neko ko je ugodno u svojoj koži i pokazuje njihovo povjerenje iznutra i izvana. Ne mislim da ljepota mora da se sudi na fizičkom estetskih; često ličnost, neko karakter i njihov smisao za humor su delovi koje nalazimo najatraktivnija. Za mene, ljepota je duboko kože. Mislim da su žene želimo gledati naše najbolje, pogotovo danas kada je sve većim pritiskom da izgledaju na određeni način. Za mene u svakom slučaju, ljepota ide mnogo dublje od toga.

Za više informacija o mirisu, pogledajte ovdje.

Reci mi:

Jesi li ti Laetitia fan? Šta mislite o ovom seksi sicilijanske kampanje i miris? Kako se osjećate kada modeli kažu ljepota kože duboko da li mislite da to znači, ili je previše lako reći da kad si drop-mrtav raskošnih?

load...