Ljepota

Ova jeftina maska za kosu spasila je moju suvu, oštećenu, nepopravljivu kosu

Ova jeftina maska za kosu spasila je moju suvu, oštećenu, nepopravljivu kosu

L'Oréal Paris Ukupno Repair 5 hranjiva maska

Ah, pasti! Njegova dolaska donosi bundeva začin svemu, pada lišće i, nažalost za mene, neposlušnu kosu. 

Kao godina ohladi i Halifax je vlažnost uzdiže, moja kosa postaje neposlušnu nered, je upravljati samo pomoću topline alata koji ostavi da se osuši i krhki. Samo gledajući udarac za kosu čini moje krajeve split. Viviscal možda spasili moju prorjeđuje, ali redovne ispravljanje (fuj) i nepredvidljive klimatske je izazvalo neke štete.

load...

Dakle, šta je krhka kose djevojka da radim?

Unesite mojih omiljenih drogerija uređaj tretman, što mi daje stvarnu kosu zdravog razuma koja traje do moje sljedeće tušem. U samo dvije minute, L'Oréal Paris Ukupno Repair 5 hranjiva maska ​​zaglađuje, omekšava i sve oko obnavlja svoju kosu u post-Viviscal slave. 

Ova hidratantna maska ​​je san uređaj za žedne kosu na proračun. Je "Total Repair 5" obećanje je da vratite kosu od pet velikih stresova: šteta, stanjivanje, ispucale vrhove, lomljivost i tupost. 

Iako to je velika tvrdnja (i ozbiljno, bez proizvod zapravo može popraviti vaše ispucale vrhove, osim ako je to škare), i dalje mu dati peticu I da li sam spomenuo da je to samo 8 €? Da, svilenkasto meka kosa bez pranja platu niz vodu.

L'Oréal tvrdi ova maska ​​će obnoviti kosu na "ćelijskom nivou". Ja nisam naučnik, tako da ne mogu govoriti na to, ali ne mogu ukazati na neke poznate sastojke za koje mislim da mi je kosa voli. Cetearil alkohol je zapravo veliki uređaj agent, i glicerin pomaže vlaže i dodaje glatkoću. Proizvod sadrži silikon, iako dobija centaršut u mojoj knjizi zbog topljivost u vodi. Vidim ni sulfata ni parabene navedene, ali ne mogu da garantujem da nisu prisutni u ovom proizvodu.

Volim tekstura, koji je lagan i kremast, baš kao hidratantnu losion za tijelo. To je Runnier od većine maske za kosu, što ga čini lako zahvatiti ga iz tegle i pokrenite ga kroz moje zapetljavanje. 

load...

Jednom ili dva puta tjedno, ja pospem ovo nakon šamponiranja i ostavite ga u nekoliko minuta. Ja primijeniti samo iz ušiju dolje, kao i moj korijeni dobiti gladak prilično brzo.

Jedna stvar koju treba napomenuti. Miris u ovom je jaka. Ne smeta mi to, i moja kosa ne zadržavaju mnogo miris ionako, tako da ovo ne bug mene. Ali, ako ste miris-osjetljive, to možda neće biti za vas. Mislim da je kompanija bi bilo bolje da nisu pakovati proizvode pune sintetičkih mirisa, ali možda je to ono-ti-pay-ti-get-stvar a. Ovaj zovem snažno mirisom pad značajan kontejner inače velikog masku za kosu! 

The Bottom Line 

L'Oréal Paris Ukupno Repair 5 hranjiva maska ​​je postao spajalica za mene, jer se krije moja šteta, zaglađuje moje ispucale vrhove, omekšava moje lomljivost i polira se sjaj moje kose. Barem do moje sljedeće tušem.

I zaista, troškovi se ne može pobijediti. Moje lokalne Shoppers Drug Mart često ima ga na prodaju za 4 € ili manje, što je samo pogoršava moje HG proizvod gomilanja tendencije. (Ozbiljno, moji ormari su ispunjeni s tim. To i Laura Mercier Secret Završi matirajući gel). 

Javite mi što mislite!

Gdje kupiti

Pronađite L'Oréal Paris Ukupno Repair 5 hranjiva maska ​​online na Well.ca. 

NAPOMENA: Izgleda da je ovaj proizvod dostupan je samo u Kanadi; u SAD-u, pokušajte L'Oréal Paris Ukupno Repair 5 Damage-brisanje balzam.

Neka vaše Say

Koja je tvoja omiljena jeftino kosu masku? Jeste li pokušao ovaj još? 

load...