Ljepota

Olivia Wilde je zvanično moja nova ljepota lepote

Olivia Wilde je zvanično moja nova ljepota lepote

Da, ne mogu da verujem samo sam ili napisao da je naslov. Ali 'tis istinito: svet ide suludih za Oliviju u zadnje vrijeme, i ne mogu da ne primetim da je ona već povlačenjem neki kick-ass ljepota poteza koji zaslužuju pohvale. (Njen glumu? Pa, moram da kažem ja se slažem sa Lainey na tom frontu.)

load...

U svakom slučaju, Olivia je i samo ime, zajedno sa Emma Stone, kao lice Revlon, tako jasno drugih sila koje se uzimaju najave kao dobro. I dok sam ja i dalje mislim Emma je adorbs-ona je u osnovi san ljepote urednika ostvare, šta sa svim frizuru i šminku eksperimentisanje-ja posvetivši danas post Oliviji jer volim dobar makeover priča. To je bio samo u januaru 2018. Godine da je prisustvovao crveni tepih događaja u šminke KUNEM SE inspirisan je Barbie. (Ozbiljno-jeste li znali da dajete Barbies previše ljubičaste sjenilo ovih dana? To je uznemirujuće.), Ali brzo naprijed godinu i po dana, a ona je zategnut ga (dok je još glamming ga), a rezultat je ljepota ikona teritorija. Dođite vidjeti njen četiri najbolje izgledu kasno.

Pom-pom rep

Koliko ja to volim? Jako puno. To je zabavno i to je razigran, ali to ne prelaze liniju u Gaga teritoriju ili nešto slično. Obvi duže kose, bolje sa ovaj izgled, i mislim da je najbolje radi sa šiškama kao dobro. Čovjek iza njega je bio David Babaii (da, tvorac odličan i dobro naplaćuju liniju proizvoda eko kose), koji je uprskao osušite ga ravno pred ga umetnuti u elastičnom svakih 1/2 do 1-inčni niz konjski rep. Ćete želite koristiti prepreku bez lastika: Goody čini velike prozirne i tako se Sephora (njihov dolaze u jasan, crne i smeđe!). Pažljivo izvucite malo kose iz između svakoj sekciji da biste dobili efekt pom-pom.

The Soft GRAY Smokies

Mogu li se ove jagodice smanjiti stakla ili šta? Ali sada usmjeriti vašu pažnju na šminku za oči, molim te. Gledaš vrstu zadimljenih oka o kojem svi sanjamo: miješanje svoj sjenilo ne bi bolje od ovoga. Sve je Chanel, i počeo je Kohl olovku skroz oko očiju i vodena linija. Na poklopcima je potpuno novi dugotrajnu kremastim sjenilom da ću se govorili u picks urednika Vid vrlo brzo-ako se ne varam, ja sam nosio taj isti shimmer srebrno sivi hlad danas i to je zaista neverovatan proizvod. MUA zatim koristi crna senka za stvaranje definicije na vanjskim uglovima prije miješanje, miješanje, miješanje. Tako savršeno.

load...

Blago '60S frizuru i šminku

Ovaj je moj fave, i znaš šta Olivia radio ovdje? Ona je uspjela da postigne ono što nikada nisam mogao sa ombre. I ja sam imao zlatno-smeđe kose koja je diplomirala u plavuša I šiške. Pa zašto to izgledati mnogo bolje na nju? Nije fer. (Vjerojatno je dužina i talasanje. I oh yeah, te jagodice.) U svakom slučaju, u paru sa podlogom samo na vrhu poklopca, i prilično ružičaste usne, cijela stvar odaje moderan Jean Shrimpton vrstu efekta. Želim da izgleda ovako svaki put kad izađem.

Traka za glavu i crvenim usnama

Ok, ignorirati tu stranu grudi. (Koji hoda crvenim tepihom sa strane grudi?) U svakom slučaju, nastavljajući se na 60-tih tema imamo predivan mali udarac 'n za glavu combo. Mislim da je to labave valova (i ponovo, Ombre boja) da spasi ovaj izgled bude previše retro-kao što to čini hrabar izbor crvene usne. Ako ste zapravo nosila grudnjak, i bluzu koja nije bila čista, to će raditi dobro za ured, zar ne? Da biste dobili efekt Bouffant, držite kosu ravno prema gore razmršivanje u tri kratka poteza koristeći četku. Sprej lakom za kosu. Samo pazite da ne razmršivanje vrhu slojeve kao što želite zadržati ih tražim glatko i bez uplitanja.

Reci mi:

Da li kopanje Olivia Wilde je frizuru i šminku previše? Koja od ovih nedavnih crveni tepih izgled je tvoj fave? Koji bi zapravo pokušati? Znaš, možda morati dati pom-pom poni a go.

load...