Ljepota

Svakako će vam se svidjeti kolekcija moderne folklore CND-a

Svakako će vam se svidjeti kolekcija moderne folklore CND-a

CND nedavno objavio šest komada Vinylux kolekciju za jesen-da, padaju već! -called Modern folklora. I boje su izvan predivno.

Dok je brend me nije impresionirao toliko prvi put, kad sam pokušao svoje Summer Paradise klasa, oni me totalno osvojila sa ovim dragulj napregnut, savršen-za-oštre vremenske nijanse (iako nikada nisam zapravo želim da se pojavi).

load...

Bez potrebe za osnovni sloj (zdravo pranja i uštedu vremena!), Samo specijalno formuliran Vinylux top coat, te za nokte treba da traje si dobar sedam dana. Rezultat. Evo Lowdown:

Medaljon Love

Medaljon Ljubav je najljepša blijedo zlato nijansu koju sam ikada nosila, a ja nisam zlato djevojka. Ovaj je verovatno najviše četkice od svih lakova, ali koga briga kad je to prilično, jesam li u pravu? To je bio jednostavan za primijeniti i u dva sloja je gledao kao zlato, doslovno.

Fine Vermillion

Prva misao mi je kad sam se prijavila Fine Vermillion bio "Uuu, ovo je bundeva spicy!" Ako bundeva začinjeno latte bili lak za nokte, to bi bilo to. I iznenađujuće, volim to. (Mislio sam da je mrzim, ide po boji u boci-koja je kao zarđali narandžasta shimmer.) Dva super-jednostavan sloja me mislim da ću imati ovo za nokte na ponavljanje doći septembra. Ali stvarno. Molim te nemoj da se, septembra.

Šljiva Paisley

To nije teško Plum Paisley da me pridobije, jer moji svih vremena omiljena boja je ljubičasta. Tako da je već, to me. Ali onda je morao imati glatku, sanjive aplikacija, pa čak i više ljubičaste u obliku smiješno Gorgeous shimmer (što ne možete u potpunosti vidjeti, ali to je tamo, obećavam). To je tako savršeno da sam nacrtao srce oči emoji pored svoje ime u mom testiranju bilješke. I ova boja toliko srce.

load...

Crimson Sash

I dijete da ne, moj točne bilješke o Crimson krila bile su: "OMG, ovaj ludi predivno." I to je. To je kao savršen sofisticirani crveni koje ste oduvijek željeli, ali bolje zbog toga shimma. Plus, to je tako glatka i lako se nanosi. Samo gledam. Kao, pogledajte ljepotu.

Indigo Frock

Indigo Frock, što je mastiljavi plavo-crna, sažima zašto sam dobiti opsjednut sa padom bojama. To je duboko, tamno, bogate i misteriozan. To se odnosi tako, tako glatko i izgleda prokleto dobro on.There samo ništa loše reći o bilo čemu u ovoj kolekciji.

Rose Brocade

Moje bilješke o Rose brokata su: "Samo prestani." CND si nadmašio sebe ovaj put! Tako dobro, ne svaki zaustaviti, zapravo. Rose brokat je to nagovještaj nečega svijetle koje trebaš u kolekciji jesen. To je duboko magenta to je više nalik na žele konzistencije od ostalih, ali aplikacija je isto tako lako i to je prilično neprozirna u dva sloja (tri verovatno čine ga savršenim). Ova nijansa je to-die-za, kako su ostali u ovoj kolekciji.

Suština: svaka boja u zbirci moderne Folklor je mjesto na za jesen, a ja sam potpuno očaran.

Gdje kupiti

Nađi CND Modern Folklor kolekcije u salonima sada; vidimo da traži lokaciju u vašoj blizini.

Neka vaše Say

Šta mislite o ovoj kolekciji? Da li ste pokušali Vinylux nedeljni nokte? Šta noktiju boje se najviše raduje nosi ove jeseni?

load...