Ljepota

Možete potpuno nositi tečnost ispod vaših očiju (pogledajte Lily Collins!)

Možete potpuno nositi tečnost ispod vaših očiju (pogledajte Lily Collins!)

Lily Collins u Londonu premijera "Ljubav, Rosie.

Liquid liner je strašan, a ako ste nešto poput mene, to je u rotaciji šminke skoro svaki dan u tjednu. (Ne u pink, smeta ti, ali obično bronze i uveče, crne boje.)

load...

Ako ste se kao ja-i 99,9 posto žena svuda-onda nosite tečnost liner duž vrha trepavica jedina linija. Da li sam u pravu?

Lily Collins je tu da nam govore da to nije potrebno biti tako. Liquid liner zapravo može raditi pod oči, previše. Uz nekoliko upozorenja.

Izgled vam pokazujem danas dolazi iz ranije ove nedelje, kada je Lily je izašao u Londonu za premijeru svog najnovijeg filma, "Ljubav, Rosie. Govoriti o ulaz show-zaustavljanja:

Haljina je od Solace Londonu (Shopbop dalje ima ga u crno, BTW) i sa svojim visokim vratom i silueta pripijenu, on je pozvao na neke ljepote drame. Kosu, obvs, a na licu, očigledan izbor bio grafički oka. Nije smoky eye-previše datiran, a ne "čiste" dovoljno da idu uz minimalistički haljinu. A ne ruž za usne, ili previše matchy-matchy. 

Toliko hrabar tečnost liner je to bilo, i pogledaj ovo dostignuće:

Ne može zaustaviti bulji. To je mačka oko, ali super-moderan koji uključuje donji kapak, a ne samo na vrhu. Crtanje je u tečnom liner znači da je extra, Bold, i uspio da u tim oštre, šiljate lagane udarce na vanjskim rubovima. Liquid liner i omogućava joj da one ultra-mršave linije na unutarnji kut oči. U osnovi, želite da uradite ovaj izgled sa tečnim liner jer omogućava da budete grafički.

Primijetit ćete da se tečnost brod na dnu ne ide u njenoj blizini vodena linija na sve. To je ključ, jer je curi brod u tu je najgora noćna mora oftalmolog je!

Ali ne radi se samo o sigurnosti. Mislim da ponekad, ulazimo u vodena linija može napraviti oči izgledaju mali i izgledom previše 'teško'. Crtanje samo ispod njih, kao Lily ima ovdje, ima suprotan efekat otvaraju oči.

load...

Što se tiče kako ona to nosi, ostatak kože je vrlo, vrlo blijedo-ni mnogo rumenilo događa-i sa odgovarajućim jedva ružičaste usne. To je važno, jer ako ćeš ići jake i oštre na oči, oni moraju biti u paru sa golom platnu. Nos je malo puderasti, ali oh dobro. Jedva primijetiti kada je to brod i one obrve gledati! Mislim da je Lily nosi lažne trepavice, previše, ali oni su prilično ukusno.

Evo korak po korak od Lili šminkera, Polly Osmond.

Kako da biste dobili Lily Collins 'Grafički Eye Look

1. Savršen kožu Lancôme Teint Miracle.

2. Lagano prašinu obraza sa Lancôme rumenilo Subtil u Rose Sable.

3. Nacrtajte grafički oblik oka pomoću Lancôme ARTLINER Precision Point Eyeliner u Noir.

4. Premažite trepavice sa Lancôme Hypnôse Doll Lashes maskara u So Black !.

5. Mix Lancôme Rouge in Love ruž za usne u Rose Tea sa nekim od Lancôme Teint Miracle temelja do blijedo ga, a odnose se na usnama. 

Evo Lily ponovo:

Neverovatna. E sad, ja nisam blagoslovljen sa Lily obrve ili ten, ali ja i dalje osjećaju inspiraciju da kopirate ovaj grafički glamura. Će pokušati svoju sreću sa ditching moju voljenu rumenilo i vamping ga sa eyeliner-a ti?

Kupujte Story

Neka vaše Say

Šta mislite o Lily je pogled ovdje? Da li ga nositi? Jeste li ikad pokušali tečnost liner ispod očiju? 

load...