Ljepota

Novi i uzbudljivi načini da nosite sjenilo za oči

Novi i uzbudljivi načini da nosite sjenilo za oči

Moram da priznam-za nekoga ko piše mnogo toga o novim tehnikama možete koristiti sa svojim sjenilo, ja sam jedan od najviše unadventurous ljudi na planeti, kada je u pitanju taj region lica. Uvijek sam krivila moje teške kapke, koji su kao neka vrsta bermudski trougao šminke za oči. Ispod nabor, sve nestaje spasiti maskara i olovka za oči. Stoga moja opsesija sa postrojavanja vodena linija, i naglašava trepavice. Na poklopcima, obično samo nabacao moja omiljena Dior kremastim sjenilom (sada prekinuti-sob!) i pozvati ga na dan.

load...

Ali to stvarno treba da se promijeni. Uvijek sam imao teško vrijeme s nosi sjenilo iznad pregiba (to je bilo previše), ali nekoliko stvari koje su se dogodile u posljednje vrijeme. Kao što se možda sjećate, prošle sezone smo počeli vidjeti mini-trend sjenilo uzeti sve do obrva. Zatim Emma Stone je nosila i izgledalo sjajno. Onda sam se našminkala učinjeno u petak (više o tome uskoro) i vidljivom sjenilo zapravo nije bio kao over-the-top kao što sam mislio. A onda sam vidio gomilu slika iz Spring Fashion Week i MAN-stvari koje rade sa sjenilo ovih dana! Dakle, ako ste i dalje radite smoky eye (yawn), razmotriti prebacivanje stvari sa nekoliko ovih izgled.

Prvo, kose crte ljubičaste odmah iznad pregiba na Peter Som (gore i ovdje):

Kako uzbudljivo! Kako dramatičan! Ipak, zapravo prilično nosiva, zar ne? Ključ za ovaj izgled je horizontalna koncentracija boje za stvaranje lažne nabor, ostavljajući stvarni poklopaca Bare. To je definitivno ima ukus je 1960-ih, Twiggy stilu, vidim? Šminkera Tom Pecheux opisao "snažan, ali pastel." Proizvodi su svi MAC: želite da naglasite pregiba sa Indijom Ink i Slika 1 sjene stopile, a zatim u okviru donje trepavice je Chromagraphic olovka u Rich Purple..

Možete vrstu vidjeti istu temu događa preko na Creatures of the Wind:

Opet, to je da traka boja iznad pregiba, ovaj put u pastelno plavoj boji. (To je NSRS, ali još uvijek nije dostupna pa pokušajte svoje sjenilo u Heart of Glass.) Sve ostalo je stvarno čisto-bez teških maskaru, rumenilo ili ruž za usne odvratiti. Verovatno bih preskočiti kredasti roze ispod očiju (zapravo olovka za usne), što bi moglo učiniti da izgledaju kao da pate od gripe.

load...

Ako je zemljani paleta je tvoja stvar, evo opcija od Timo Weiland:

Ne zaboravite povratku kada je na Chanel couture emisiju i govorili smo o sjenilo nosi visoko na hramove? Pa, ovo je još jedna varijacija na tome, i volim kako sjenilo boje se stapa neprimjetno pravo u boji obraz. Izgled je "suncem spaljene obraze" (dermatolozi ne bi bilo zabavno) i proizvoda koji se koriste su NSRS Zen rumenilo i bengalski i Edie Single Sjenila. Također se može probati ovo s nečim kao što je više, koji je dizajniran za oči, obraze i usne.

Onda posljednji svega moramo moja omiljena izgled dan-verovatno svih emisija do sada, ali je rano. Ovo je imitacija Hrista:

Želim odmah da kopirate cijeli ovaj lice! Volim kako se sivo sjenilo koncentriran iznad liner-zašto je nisam znao za to da prije? Proizvodi su Peščanik: Visionaire duo sjenilo za oči u Prism i pisma Precision Liner duž linije trepavica. Volim kako čisti to izgleda i koliko dobro balansira usne mrlja (Aura Sheer ruž za usne u Flush).

Javi mi šta misliš:

Da li pasti natrag malo prečesto na smoky oko? Koja je od tih izgledu je omiljena? Kojih je jedan (e) da li bi zapravo nositi u javnosti? (Da li ste dovoljno hrabri da probate Creatures of the Blue Wind?)

load...