Ljepota

Tarteov novi gel za nijansu za brijanje stvara hrabre, ali mekane obrve

Tarteov novi gel za nijansu za brijanje stvara hrabre, ali mekane obrve

Znajući koliko sam izbezumljena preko Benefit Gimme Obrve ranije ove godine, bio sam tako uzbuđen kada nove boji Clay obojeni Brow gel Tarte je stigao sa padom ljepote pošte.

2014. Godine je u potpunosti bio godini zatamnjena obrva gela. Ne mogu ni da se setim šta sam radio sa svojim obrva ranije. Dior olovka i Givenchy obrva voskom, ja mislim? I dalje volim te proizvode, ali sam zaključio da ne možete pobijediti obrve gel za izgradnju oskudni 'navijača' (dlake na unutarnji kut).

load...

Posebno sam bio uzbuđen zbog ulaska Tarte na tržište jer sam sklon brendovi koji su malo više prirodni (ova formula je gline na bazi, vegan-friendly i paraben- i bez ftalata). Takođe sam saznao da je drugi obrve gelova sam koristio-iz Benefit i Maybelline-Nismo bili savršena.

Dok Volim Gimme Obrve je vlakana obrva glomaznost, ona ima tendenciju da položi pramenovima. S druge obrva gel igram sa je Maybelline Brow Drama, koji sam imao od junu ili julu, ali ne mogu vam reći o do oktobra, kada ide na šalteru. U svakom slučaju, to je jako lijepo, previše, osim kada se osuši, obrve okrenuti hrskava kao što si ti ne bi povjerovao.

Što me dovodi do Tarte obojeni Brow gel. Ovaj vodootporni gel formula nema ni grudica ni problem hrskavost. U stvari, prvi put sam ga koristio, bilo je to meka na obrve da sam skoro ga je napisao kao previše Wimpy. Nisam mislio da je sposoban za izgradnju mi ​​hrabriji izgled koji sam htio.

Ali nisam bio u pravu. Postoji trik da koristeći ovu čelo gel, a to je da bi četkanje sa skinny četkom iznova i iznova tom području, dok ne dobijete izgled koji želite. Uradio sam to za fanove, a zatim ostatak obrve potrebno je samo nekoliko brzih poteza.

Evo mojih oskudni "pre" obrve:

I evo ih "posle" sa Tarte obojeni Brow gel i ništa drugo:

Prilično impresivno, zar ne? Koristio sam Taupe, najlakši hlad, a tu su još dvojica, Medium Brown i Rich Brown. Sa druge čelo gelovi, ja bih uvijek morati koristiti neku kombinaciju proizvoda kako bi dobili rezultate sam htio, ali evo, ja sam prilično ugodno koristeći Tarte sama.

load...

Zvuči čudno reći "nedodirljive obrva", ali to je upravo ono što ćete dobiti. Smatrali su meke i normalno. Nije kaljen ili masna. To je rekao, ako imaju vrlo nemirna obrva ili su zaostale za obrve imenovanje, onda možda želite da i dalje kombinuju sa voskom olovke za dodatnu čekanje, kao što je moj fave od Givenchy.

Ja ću vas ostaviti s detaljnijim prije i nakon izbliza, jer zašto ne veličati obrve na internetu, zar ne ?!

Ja kažem da je pobednik. Bih da čujem šta mislite!

Gdje kupiti

Pronađite Tarte boji Clay obojeni Brow gel na sljedećim trgovaca:

  • Sephora
  • Beauty.com
  • Ulta Beauty
  • TarteCosmetics.com

Neka vaše Say

Jeste li proverio Tarte obojeni Brow gel još? Koji ti je omiljeni proizvod za izgradnju podebljano obrve?

load...