Ljepota

Nijedan tamni sjenilo ne bi mogao biti bolji od touche éclat-a

Nijedan tamni sjenilo ne bi mogao biti bolji od touche éclat-a

Ovo je za Kanađani (jer koliko ja znam, to multi-tasking korektor / highlighter olovke je dostupan samo ovdje). Počeo sam da koristim No Dark Shadows Ten Enhancer preko božićne pauze, misleći da će to biti još jedna od onih Wimpy korektora olovke koje ne skrivaju sranja. (Oprostite, ali znate šta ja pričam.)

load...

Ali to nije. Ova stvar je fantastičan. To je isti uvrnutom olovku akciju da ste dobro upoznati sa:

Osim onoga što izlazi je mnogo više pigmentirana nego pravilo. To nije u potpunosti pokrivaju-budući da je to malo ekstremno osim bubuljica ali to je definitivno solidna, jak medij. Drugi bonus je da je to zapravo vodootporan. Ova stvar ne faff oko.

To su dvije nijanse dolazi u, Wow i Pizazz (cheesiest imena nijansa ikad):

Kao što možete vidjeti, okrnjena ljudi poput mene bi bio meč za Wow; Pizazz je za srednje tonove, a oni nažalost nemaju ništa tamnije. To je jedina stvar u redu s ovim proizvodom.

Njegova glavna svrha, kao što samo ime govori, je da se pokrije tama oko očiju, ali možete ga koristiti na svim drugim oblastima koje bug vas, kao što je crvenilo oko nosa. U škripcu, to radi na bubuljice (mada ja više volim koristiti u potpunosti pokrivaju korektor kao što je ovaj za to, nanosi malom četkicom za usne comme ça za maksimalnu preciznost).

Znam da je hrabar reći volim ga više od YSL poznati Touche Éclat, ali u suštini radi iste stvari, osim što se mnogo više pokrivenost. Osim skrivanja, on dobro radi kao prajmer oka ili highlighter. Volim ga baciti svjetlo oko nazolabijalne brazde, uglovima usta i Amorov luk, na primjer.

Na dobrih dana na koži, možete naći ne trebate bilo koji drugi pokrivenost. I to nije masna na sve; se osuši do potpuno nemasna tekstura kože.

load...

Sasha više na Lainey Gossip ga voli, previše. Jeste li probali? Javite mi što mislite!

Gdje kupiti

Nađi No Dark Shadows u Shoppers Drug Mart i Murale.

Neka vaše recimo

Da li ste pokušali Ne Dark Shadows još? Kako misliš o Touche Éclat? Da li imate omiljeni prikrivanje / naglašavajući olovku?

load...