Ljepota

Iza scene sa Carly Rae jepsen, novo lice Güd

Iza scene sa Carly Rae jepsen, novo lice Güd

Zadnji put sam uzeo vas iza scene sa mnom kao urednik ljepote događaj, da je chi-chi soiréee tijekom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu (TIFF) L'Oréal Paris lice Freida Pinto.

Danas? Idemo na ručak sa kanadskom vrlo vlastiti Carly Rae Jepsen za pokretanje gud strane Burt je Pčele.

load...

Prije nego što dođemo do CRJ, hajde da pričamo o ovoj liniji malo. Možda ste videli u prodaji već da je to nova linija da je prirodna kozmetička kompanija Burt je Pčele upravo predstavio u Kanadu u septembru. (Prošlo je oko u SAD-u malo duže.) To je sve kose i njegu tijela, a pretpostavka je da ne morate žrtvovati zabave ili miris koristite zdrave, prirodne formule. Postoje 36 SKU ukupno i evo uvid u ono što izgleda ovako:

Nije tipičan pakovanje prirodne ljepote proizvoda, vidiš? Ne postoje crteži konoplje; nema šuma zelene ili bež kombinacija boja; nema ružnih Papirus fonta. (Hvala Bogu na tome.) Postoji pet miris zbirki i sve je 97 posto prirodna i bez parabena, ftalata i petrokemikalija. Plus cijena je u pravu-samo 6 € svaki!

Moram reći, ja to vidim kao dobar znak za kretanje prirodne ljepote. To je potpuno će mainstream: ove proizvode osjetiti i miris (i rad) kao i "obične" kozmetičkih proizvoda, te su na istoj cijeni. Volio bih da mi se do tačke u kojoj se formulisana na ovaj način se samo dati, a mi da naše odluke ljepotu na osnovu drugih faktora. Jer, zaista, koji ne bi želio da koristite zdravije proizvode, zar ne? To nije samo hrskavi vrste-ne Granola na sve!

Sada, natrag na taj događaj. Kao što je bio slučaj sa Freida, vi definitivno ne kažem ne kada pozvati zemljišta u svoju poštu napomenuti da će Carly Rae Jepsen biti na ručak.

Znam, to se desilo u junu, ali to je količina olova vremena poslujemo s u časopisu zemljištem-ja nikada moći biti u joga i "u ovom trenutku", jer sam stalno živi svoj život mjeseci unaprijed. (Trenutno, kalendara mogu reći oktobar, ali to je zapravo februara.) U svakom slučaju, želim da zadržim govorim momcima o ovom 'til to bilo u prodavnicama, što ga je sada!

load...

Jedna od najboljih stvari u vezi ovog događaja je pažnju na detalj sa dekorom. U skladu sa prirodnim temu, prostor je kompletna sa bujnim cvijećem i zelenilom, uključujući i ovu predivnu malo glinenim posudama sa drzak gud parole na njih:

Ovaj me je LOL.

Evo u sobi. Vrtlar raj! Na samom nazad vidjet ćete četiri kašike cvijeća. Nakon ručka, imali su cvjećar tamo koji je svakog gosta mali buket ponijeti kući. Ono što daje poseban dojam!

A evo i pogled na nas mešaju. (Osim toga, kolika su ti visi cvijeće i lampione ?! LJUBAV.)

Ja sam u prugastoj haljini i jasno sam zaboravio da nosim donji veš taj dan. (Ili to, ili imam lordoze.)

Ovdje su prilično ruže ukrašavanje stolova:

I ukusna izbornika (pokvarila puno?):

Evo mene s kolegama freelancer Megan. Crvenokose ugla!

Oni su služili nam izbor ceđenih sokova koji su bili da umre za vas. (I provjerite da mural u pozadini od pravog trave i cvijeća!)

Ne znam kako je u New Yorku, ali u Torontu, ljepota urednici EAT.

Nakon glavno jelo, bili smo služili čajeva iz Davidova čajeva. (Ta kompanija je najbolja stvar ikada dogoditi za nas siromašne, zanemarena piju čaj, kažem.)

A evo i pogled na dekadentni desert:

Onda je došlo vrijeme za Carly da izađe! Da, ona nije zapravo jesti s nama civila. Ovdje ona izlazi iz druge sobe, a ja nemam pojma šta radim. (Blowing nosu? Trljanje moje oči? Snimanje fotografije? To je misterija.)

Carly (ili kažete Carly Rae-je Rae dio njenog ime ili njeno prezime?) Je izgledala sjajno. Ona je vrlo mala i nosio rukava čipkastu bluzu sa crnim hlačama i visokim, visokim potpeticama. Beauty-mudar, kao što možete vidjeti, kosa joj je bila u visokom lepinji sa šiškama i dva komada izvadio kadriranje lice. Boja je crveniji nego što smo videli; Mislim da je ovo nijansa je stvarno laskavo na nju.

Nosila je mnogo šminke oko očiju-trepavice, liner, sjena-a kada vidite fotografiju od nas zajedno u minutu, sa mnom nosi samo maskaru, vi ćete shvatiti zašto. (Moram da počne nosi više šminke na događaje. Moje oči samo nestati na fotografijama.) Na usnama bila čista roze sjaj i njeni nokti su naslikane aqua plava.

Nakon što smo svi završili jelo, je ustala da kažem nekoliko riječi o pokretanju i kako uzbuđena da je raditi sa Burt i God-a ona je bila vrlo polirani, vrlo šarmantan i vrlo sladak. Ona je zapravo učinio intervjuu za BT tog istog jutra, tako da se čuje kako govori, imaju sat te ovdje.

Posljednjih poslastica je da smo svi dobili priliku da se slikamo sa Carly ispred gud murala.

Kao i obično, gledam malo ludi. Ako je bilo misao balon pored moje glave, da bi pročitali, "OMG! Stojim pored pravog, živog osoba!?!"

Onda sam otišao kući i pokušao proizvode i bio sam ugodno iznenađen. Mirisi gotovo da usta vode, oni su tako intenzivno ali na dobar način. (Ili bih trebao reći, "God" način.) Oni nemaju nikakve kemijski, lažni tonovima koji imaju tendenciju da me boli glava sa mainstream stvari. Win-win!

Pronađite gud po Burt je Pčele kreću na Amazon.com, Drugstore.com, Target, Walgreens i Well.ca.

Reci mi:

Mislite li da Carly Rae Jepsen je dobar fit za ovu liniju? Da li ste probali sve, od gud još? Kako se osjećate o prirodnim proizvodima sve više mainstream?

load...