Ljepota

Trebate li pokušati Zerona?

Trebate li pokušati Zerona?

UPDATE: Da biste pročitali kompletan niz postova na mom iskustvu, pogledajte ovdje: Q & A sa dr Mulholland, mjerenja predtretman i slike, moje prve dvije sjednice, mjerenja sredinom tretmana, mjerenja nakon tretmana, a zatim konačnu mjerenja. Onda sam počeo drugi krug (šest) tretmana, ali opet nije doživio nikakve promjene. Vjerujem da LipoSonix zvuči obećavajuće.

load...

Prošle sedmice, rekao sam ti o mom susretu s nekim metar i par papira gaćice. Od tada, imao sam dva stvarne Zerona sesije-Imam još četiri danas tako ići, ja ću ti reći šta ti bili.

(A ako se sada pridružili moje putovanje Zerona sagorijevanje masti, saznati šta je sve to ovdje, a zatim pročitajte ovaj Q & A.)

Iskreno? To nije velika stvar na sve. Čuo sam priče ljudi koji pokušavaju od tretmana masti smanjenje gdje spa je rekao da ne bi ni mrava. Ali, u stvari, da li boli-A LOT-a su se pojavili sa welts cijelog tretiranog područja. (Ne upirati prstom, ali mislim da se to dogodilo s UltraShape.)

Tu je ništa od toga ovdje. Vjeruj mi-sa Zerona, ne osjećati jednu stvar.

Evo kako to sve ide prema dolje (sa slika!):

Prvo, vi pratili u ordinaciji i rekao da se ponovo skine do strašna papir tange. (Do sada, mi smo prilično dobro upoznati.) Ti su dali par zaštitnih sunčanih naočala da nose, što je standard za bilo koji laserski tretman, jer izlaganje laserskim svjetlo može naškoditi vašim očima.

Tu je krevet tretman u sobi koja izgleda ovako (iako to neće biti sve rumpled-to je samo tako jer sam uzeo ovu sliku nakon mog sjednice):

Kada ste neobrađenog, legnete. Ja obično počinje u stomaku, tako da mogu čitati, iako je to malo nezgodno jer morate da držite ruke u stranu tako da stroj može dobiti na maksimalno površinu. Oh, a ti zapravo imaju suprotno od grudnjak kao dobro. Zanimljiva činjenica: prodire papir, ali ne i odjeću. Tako da ako imas papir grudnjak visi oko. Off to ide.

load...

Onda je vaš medicinski estetičar dolazi i točkovi mašinu preko. To izgleda ovako:

Uređaj mora biti postavljen tako da sve glave (ima ih četiri) su oko šest centimetara od vašeg tijela, sve kreće oko vašem području prtljažnik. Nakon što je na mjestu, vaš estetičar napusti prostoriju i samo leži tamo 20 minuta dok malo crvene laserske zrake krug oko svog tijela.

Nakon 20 minuta dodaje, svoj estetičar opet vrati da te okrenete na drugu stranu za još 20 minuta. Napomena: na leđima, morate biti u toplesu sa rukama gore, tako da zaista jedina stvar koju možete učiniti je odlaganja. I da, to je malo čudno da se leži praktički gola, ali dame su vrlo diskretan. (I za ljude u tom poslu, ti si samo još jedan tijelo, zar ne? Oni stvarno ne briga za tvoj celulit.)

I to je cijeli proces! Opet to je bezbolan i vi osjećati ništa. Moglo bi biti i gore načina da izgubim par kilograma, zar ne?

Na pola puta kroz tretmane je još jedan mjerenje sesija, tako da ću dijeliti rezultate te sljedeći put-nadam se da ću dobiti neke rezultate!

Kao i uvijek, baci mi linija u komentarima, ako postoji nešto što vas zanima o ili da sam još nisu obuhvaćeni i želiš saznati.

load...