Ljepota

Da li više volite Kate Bosworth ili žutu aplikaciju za sjenilo za oči?

Da li više volite Kate Bosworth ili žutu aplikaciju za sjenilo za oči?

Dva glumice. Oba plavuše. Oba plavooki. (Nekako *.) Oba predivno. Očigledno.

Jedan od njih je stara i 27 godina generalno izgleda svježe i divno i prilagođene uzrastu (ako ne i malo na mršav strane). * I to samo jedan od njenih očiju je plava; druga je smeđe-jeste li znali?

load...

Drugi je samo 23, ali je, po mom skromnom ljepoti mišljenje, radi verrry upitne stvari s njom sjenilo koje dodaju godine i godine i godine.

Hoćemo li razgovarati?

Prvo, hajde da na trenutak cijeniti šminke, gore, na Kate Bosworth. Ne, ja nisam dole s njom Skanky zabavljanje načine i ja zaista želim devojka sada i onda bi pojeo cheeseburger, ali morate priznati da je najmanje od vrata, ona izgleda prokleto dobro. A s obzirom da se uglavnom danas govorimo o sjenilo, primijetiti kako njen je način sjenilo treba da bude.

Kao iu: vi ne vidite sjenilo; vidiš oči. (I trepavice.) Iz onoga što ja mogu reći, sve šminker uradio je pomesti malo blijeda (bleda dijelu je vrlo važno) pinky / peachy boja preko poklopaca, a zatim je naglasio područje oko očiju s tamnijim tupe hlad. Ništa lud, ništa previše kreativan, ali radi. Ovo je kako se to radi.

Usporediti i kontrast s Boobs Legsly Mislim Blake Lively:

Ozbiljno, što je korak s breskve sjenilo slikao skroz iz linije trepavica do obrva?

Jesam li ja jedini koji smeta ovo?

Ona je ponavljanje prestupnik, previše tonove breskve su definitivno tema koja se ponavlja sa našim Blakey:

I najgore od svega, zapamtite ovo? A bakreno katastrofa:

Shvatio sam da je Blake šminker vjerovatno pokušava da joj oči izgledaju veće, jer (kao i ja) da ima dosta teških poklopaca. Ali ja čvrsto vjerujem da će o tome na pogrešan način.

load...

Ono što bi bilo bolje bi bilo da se drži naglašavajući linije trepavica, i trepavice, umjesto svih teatralnost na poklopcima. Comme ça:

Ili, ako vidljivi sjenilo morao nositi, barem je mogla ići na suptilniji (tj taupey smeđe) boje, kao što je Kate učinio ovdje:

Šta ti misliš?

Slažete li se da Blake nekako sux uz primjenu sjenilo i izbor boja? Šta mislite o Kate Bosworth je šminka Skillz? Koji je vaš favorit? (Moj glas ide na Kate Slika na samom vrhu. Tako elegantno i predivno. I kao rumenilo ovisnik, umirem!)

load...