Ljepota

Naya Rivera, pre i posle

Naya Rivera, pre i posle

Ako ste ikada pogrešno Naya Rivera za Kim Kardashian, pridružite se klubu. 

29-godišnja glumica i pjevačica, najpoznatiji za igranje navijačica Santana Lopez u Glee, podsjeća Kim toliko, mogli su skoro biti u vezi. Osim šminke, kose i smisao za modu, izgleda da su dijeliti sličnoj sumnjivo! -plumped-up funkcije. 

load...

Ali Naya nije uvijek izgledaju tako Kardashian-ified. Razmotrimo njen preobražaj ljepote. 

Naya u 2004. Godini

Naš prvi Slika prikazuje Naya 2004. Godine, kada je imala samo 17 godina. Tada je imala veliki mladež na bradi, koje je ona od skinuo. Kosa joj je bila prirodno tamno smeđe, a ona izgleda super-zgodna i svježe bez otkriti šminke. 

Naya u 2009. Godini

Sada smo brzo proslijediti do 2009. Godine, a debi Glee. Naya je 22 ovdje, na jednom od svojih prvih velikih crvenom tepihu događaja i zadržao glam prilično nizak-key. Mislim da joj je kosa može biti obojen tamnije i lzbelio zube. Ali osim toga, ona je samo nosi lažne trepavice, crna liner a neke čista sjaj za usne i rumenilo. Daleko od nje crvenom tepihu izgleda u 2018. Godini!

Naya u 1991. Godini

Naya koristi da ima puno više zabave s njom stil, kao što možete vidjeti u 1991 snimak. Je podignuta kosa over-the-top je nekako neodoljivo sa šiške i crveni ruž ali bismo je nikada vidjeti u ove stvari sada. Bez teške trepavice, temelj ili oblikovanje, šminku izgleda stvarno svježe. Ona ima savršenu zube!

Naya u 1998. Godini

Pretpostavljam da će do 1998. Godine, Naya Možda sam na pretrpljene rinoplastika da se smanji nos. Ali usne izgledaju prirodno, a njena šminka je još uvijek prilično svjetlo (osim paukove lažne trepavice). Obraze su bucmasti, ali s obzirom da je samo 24 ovdje, ja ću im dati korist od sumnje!

Naya u 2004. Godini

Moj omiljeni Naya fotografija je ovo jedno od 2004. Godine, gdje je nosio predivna pinky šminke, off-the-lice konjski rep i zabava, ogroman alke. Njene usne bi mogao biti povećan (gledam na vrhu jedan), ali sve u svemu, izgleda sjajno.

load...

Evo još jedan snimak iz 2004. Godine-dokaz da Naya nekada zapravo nositi boje na usnama! Fuksije je nevjerojatna na nju. Kosa je labav i prirodno, i izgleda kao da je vjerojatno dobio sprej ten. Mislim da je njen oči počinju da vide više široko otvorenim.

Naya u 2009. Godini

Sad smo u 2009. Godini, a Naya je 26 godina ovdje. Prvo što uočite je očigledno šminku. Svi mi pravimo naše greške, i to je bio jedan od Naya: crazy lažne trepavice, teška rumenilo i loše miješanje, da su neki od problema ime. Ali vidim i punije usne i obraze (Restylane, možda?) I izrazito izvajana nos, što ukazuje na rinoplastika. Također, njena kapci nisu tako kapuljačom kao što su bile 1998. I 2004. Godine.

Naya u 2009. Godini

To je bilo u 2009. Godini koji Naya počeo da se pretvori u Kim Kardashian 2.0. Odjednom, ona je bila plavuša, sa lakšim obrva, i usvojena Kim potpis nude usne, lažne trepavice i teške oblikovanje. Zbog ovog drugog, njen nos izgleda mnogo tanji, ali mislim da je i hirurški mijenjati. Opet, primijetiti koliko veće oči su sada.

Naya u 2016. Godini

Ova 2.015 fotografija je vjerojatno najočitiji dokaz za Naya korištenje punila u obraze. Imala je samo 28 u to vrijeme, tako da ne bi mogao biti da ih koriste da ispravi mnogo gubitak volumena. Umjesto toga, Restylane zapravo promenila oblik lica, jer je ubrizgana oko nje hramova, a sve kroz obraze i naravno, u usne. Okonturenje preuveličava stvari, zajedno sa novim parom Instagram obrva i tamnije kose. Ne bih se iznenadio da je i imala botoks u čelo.

Naya 2018. Godine

Dolazak u 2018. Godine, Naya sada ima sjajnog stil crveni tepih profesionalac, ali za mene, lice joj je preuzela prilično umjetni izgled. To je nos, što je neprirodno tanak i zaobljen do smrti, plus puniji usana (iako su oni definitivno poboljšanje u odnosu na verziju 2016). Ja mislim da joj je šminka za oči i obrve su se poboljšali tonu-oba su mnogo mekše.

Naš konačni Slika je onaj koji me inspirisao da se to uradi Prije i poslije. O MOJ BOŽE! Odjednom, Naya usne su veće nego ikad, zajedno sa svim popunjenim obrazima, super-glatko čelo, a ono što pretpostavljam se podižu kapke. Ništa o ovome izgleda prirodno. Ali izgleda da to nije njen cilj.

Zaključak

Ovo je jedna Prije i poslije gdje su slike stvarno govore same za sebe. Mislim da se svi možemo složiti da je, u najmanju ruku, Naya je okušao sa filerima hijaluronske kiseline u usne, obraze i hramove. Međutim, pretpostavljam da to nije sav posao joj je učinio. Osim zuba zuba, mislim da možemo biti u potrazi na dokaze o rinoplastike, Botox i eventualno kapka dizanje (blefaroplastika) da joj oči još široko otvorenim izgled.

Šta stručnjaci kažu? Prema Jason Emer, a Beverly Hills kozmetički kirurg, "ona je definitivno imala rinoplastika i punjenje kroz obraze i usne. Ona može imati implantate u obraze, previše." 

Cheek implantata ?! Sa Restylane je tako lako dostupne (i što je najvažnije, nestalna opcija), ne bi pomislio celebs bih išla tako daleko. Ali opet tražim, to je svakako moguće. Mi znamo da Naya nije stranac na plastičnu operaciju. U svojim memoarima Žao mi nije žao, otkrila je da je poklonio sebe implante za svoj 18. Rođendan. Tako da je ostatak ovih kozmetičkih poboljšanja neće biti protežu na sve.

Kako mislite o Naya ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...