Ljepota

Najbolje zimske boje lak za nokte 2019

Najbolje zimske boje lak za nokte 2019

Vrijeme je tako sumoran u zadnje vrijeme-Frankenstorm uključeni, uh-da je to samo osjeća pogrešno da nosi sretan korala ili ružičasti lak za nokte. Umjesto toga, sve što želim su tamne Burgundac, u ponoć blues, ruža zlatnih. Da li me osjećaš? Ja sam čak spreman da se pokažem u nekim nervozan šljokice, šta sa stranačkim sezone odmah iza ugla.

load...

U tom smislu, mislim da sam proveo tri sata prosijavanje kroz ogromne bin od lakova koje sam držati na polici po mom stolu. (Znam, to je težak posao.) I sada sam spreman da vam predstavim šta će ući u boji noktiju u narednih nekoliko mjeseci. Hint: sve je to vrlo uzbudljivo!

Ovdje su top zbirke silazi cjevovoda i moje fave tip kose:

OPI Euro Centrale kolekcije

Centralne Evrope u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Rumuniji-bili su inspiracija za kolekciju OPI proljeće / ljeto 2019. Godine, zbog u februaru. (Da, znam, mi smo još u 2018. Godine, ali to je razlog zašto nisam osjećati kao da mogu "živjeti u trenutku." Znaš na šta mislim? Datumi u ljepoti su sve zbrkano!) Anyhoodle, ovo je eklektičan mix boja, kao što je bio slučaj sa geografski-tematske raspone OPI je u proteklih nekoliko godina.

Što se mene tiče, postoje dva Sooper prepoznatljivo nijanse. Gornji red, treći u se zove Hands Off My Kielbasa! Što je veoma, veoma nesretan ime za nokte ali iskupio zato što je tako divna metalik "bronzy tan", navodi se u saopštenju. (Mislim da je to više kao ruža zlato, ali šta ja znam?) Amazing nijansa broj dva je na krajnjem desnom, donji red. To se zove Polka.com i stranka u bocu sa plavim i ljubičastim zdepast sjaj.

Mariah Carey by OPI kolekcije

I više od OPI. Ovaj asortiman je njihov prvi Collab s Mariah Carey -i bez obzira na ono što misle o njoj, to je vrijedno obratiti pažnju na zbog četiri nijanse imaju ovu novu teksturu tehnologija pod nazivom Liquid Sand. U osnovi, to vam daje šljunčanom finiš sa vrlo fine čestice šljokica koje su mat (sve dok ne nosiš završni premaz). To sigurno bolje nego da za poliranje noktiju, a zatim držati ih u činiju mikročestica! Oni koji su na donjem redu sve imaju ove nove obrade, dok je gornji red su standardni GLITTERS i metalik.

load...

Moj tip? Donji red, prvi na lijevoj strani: prenoćimo. To je mat crni sa crvenim svetluca.

Essie Leading Lady kolekcije

Essie je zima (koji je sad) je teško na crvene. Ali onda je tu i šok svijetle plave i tirkizne. Ja ću im dati pass (iako su prilično pogledati) i umjesto toga držati iz sigurne zone. Samo što sam nokte sa crvenim na donjem lijevom, koja se zove Ona je Pampered i samo o potpuno podudaranje mojoj zauvijek-omiljeni Revlon za nokte, Trešnje u snijegu. Drugi red (Snap Happy) je više Orangey. Dođi decembra ću biti širom svjetlucave crvene (Leading Lady) i srebro-zlato (Beyond Cosy).

Estée Lauder Pure Color lakovi za nokte Tom Pecheux

Sada je to ono što ja govorim. A Moody, pravilno zimskim set za nokte boja. Designed by-ko još? -the majstorski Tom Pecheux, koji je kreativni direktor šminke za Estée Lauder. Ja čak i ne mislim da fotografija može učiniti ovih nijansi pravdu, jer se u osoba koje su kao dragulji, pokupiti svjetlo, ali ne i na svim over-the-top sa shimmer ili šljokicama.

Postoje zapravo dvije kolekcije ovdje: Metal Mania (upaljač boje) i Beyond Black (što je ono što sam volio s). Mojih top pick je plava, plava krv, što je prekrasna duboko mornarice da bih mogao da zure u cijeli dan. Moraš to vidjeti uživo.

Karl Lagerfeld za Shu Uemura kolekciju

Didja čuješ? Karl se udružio sa Shu za praznike. Cvili! To su tri noktiju ponude u rasponu. Volim jednostavnost boje teme-crvena, crna, bijela-iako pogodi šta? Možete jazz ih se sa noktiju naljepnicama koje dolaze unutra. Provjeri:

Kako je to slatko ?! Imajte na umu da u lice, crvene nokte je prigušen, a bež jedan je malo tamnija nego što se pojavljuje u slike.

Guerlain Liu kolekcije

Guerlain kolekcija odmor uzima inspiraciju iz oko-1929 miris pod imenom Liu, nazvan po azijskim heroina koji je počinio samoubojstvo nakon tragične ljubavne afere. Bože, tako dramatičan!

U svakom slučaju, boje noktiju su možda malo predvidljiv za Guerlain ali ipak divno. Ja sam sklon onaj na lijevoj strani, pod nazivom Altoum, što je metalno beigey zlata. Onaj drugi je po imenu Lou-Ling i to je ravno šljive.

Chanel ECLATS du Soir de Chanel kolekcija

Šta bi nokat rasprava biti bez pominjanja Chanel? Postoji samo jedna nijansa u turističkom kolekciju zlobe-a kao što vidite, to je lijepa, komplikovana, svjetlucavih crno-crveni. Oh, da, crno-crvena. Ovaj ima zvjezdice kvalitete, moji prijatelji. Ako se nadvija nad vas pravo u srce, go sada kupuju tako da ne propustite.

Nicole by OPI Kardashian Kolor kolekcije odmor

Stenjanje, znam, ne želim ni govoriti o Kardashians. Osim što oni čine prilično dobro nokte. Ti već znaš (mislim?) Da Nicole by OPI je formuliran iste kao redovni OPI; jedina razlika je u tome OPI je u salonima i Nikol strane OPI je na Walmart. U svakom slučaju, ako ste glitter osoba onda ćete želite provjeriti ove out, jer postoje tri koje su prilično predivno. (I to nešto govori, jer znaš da sam bio spor na toplo da se ništa svetlucavo.)

Prva tri po lijevoj strani, pogled mnogo bolje u stvarnom životu nego u slike. Prvi, Kardashing kroz sneg (!!) je mješavina multi-boje, dok Gold Zima noć je je zlato šljokice sa plavim mrlje. I onda broj tri, sve je Glam, sve je svijetla, je "ružičasta srebra." Teško je objasniti, ali to će ići sa svime. A ja zapravo ću ga probati!

Sephora + Pantone Universe Jewel Lakovi

Kako je lepo su ti !? Navodno su najtoplijeg nijanse sezone prema prognostičari boja u Pantone koji rade sa Sephora. Tako da mislim da treba slušati, zar ne?

Dobio sam samo nekoliko uzoraka, ali su mi definitivno podsjećaju na Estée nokte sam već spomenuo, osim malo svjetliji, pa čak i više metalik. (Možda je nosila po danu i kolekcije Tom noću?) Ja bih želju želju da sam imao bocu roze na daleko lijevo (Cradle Pink), što je prelijevajuci premaz. Međutim, one koje ja imam-Rose Dawn, ruža zlato, i Razmišljajući Ribnjak, plavo-zeleno-su nenormalno predivno. Ćete se zaljubiti.

NSRS Andy Warhol kolekcije odmor

Još jedna uzbudljiva Collab! NSRS se odaje počast Andy Warhol sa ovom kolekcijom pet boja, koji je u prodaji sada. Tri nijanse su Pop Art-inspirisan; za zimu, Ja sam zapravo jako volim ljubičaste (New York Dolls). Crni (Back Room) i teal (Superstar) su tradicionalno zimskim. Iako vjerojatno doći februar ja ću biti toliko muka od hladnoće da ću želim da uradim žuta! Ime sam-15 minuta-je tako savršeno.

Reci mi:

Koje vrste noktiju boje si bio raspoložen za posljednje vrijeme? Da li zaintrigirao bilo koji od ovih oni? Kako mislite o novom mat šljunčane tekstura? Metalik? Sve-out glitter?

load...