Briga za kosu

Vrhnje kose Maske su dostupne za suhu, Frizzy kosu

Vrhnje kose Maske su dostupne za suhu, Frizzy kosu

Suhe i neposlušnu kosa izgleda nezdravo, je sklon ispucale vrhove, i teško češlja i stil. Ako imate suhu kosu, možete imati i na suhom vlasište. Dakle, to je vrijeme da razmaziti vaša kosa suva sa maskama tretman. Maske su, rekao je da ponudi dvostruko dužnost kao oni tretiraju kosu i vlasište u isto vrijeme. Ovi jednostavan za korištenje maske za kosu za suhu kosu su, rekao je da ponudi dobre rezultate. Dati u nastavku su najbolji za kosu maske za suhu neposlušnu kosu dostupni na indijskom tržištu.

Use Your Best maska ​​za kosu za suhu i delikatnu kosu od ovih Top 10

1. L'Occitane Sanacija Shine maska ​​za kosu za suhu i oštećenu kosu:

L'Occitane je brend predlaže visoke kvalitete i senzornim kozmetičkih proizvoda. L'Occitane je ponudio masku za kosu za suhu kosu dobro radi na boji i kemijski tretirane kose. Ona tvrdi da se popravi, stimulirati, regeneriše i štiti kosu od štetnih efekata stresa na životnu sredinu. Ova bogata i svilenkasta krema ostavlja kosu sjajnom, mekom i glatkom. Njegova po cijeni od Rs 1.850 za 250 ml. Možete ga naručiti na zvaničnom L'sajtu Occitane.

load...

2. Lush H'suan Wen Hua tretman za kosu:

Brand kozmetike sjedištem u Velikoj Britaniji Lush nudi svježe kozmetike koji koriste svježe voće i povrće, najboljih eteričnih ulja i siguran sintetiku, koji su bez životinjskih sastojaka.

Lush je ponudio briga Super-uređaj je rekao da hrani svoj gladni kosu. To je obogaćena Avokado, balsamica, Watercress Infusion, jaja, kao i infuziju lovora.

To je po cijeni za Rs, 1020 za 225 grama. Možete kupovati online od lushindia.com.

3. The Body Shop Rain Forest vlage kose Butter:

Ovo Body Shop ponudio luksuzan bogat i intenzivan tretman duboko uređaj za meke, sjajna i bez uplitanja kosa je napravljen sa Pracaxi ulje, Manketti orah ulje, and Community trgovinu meda i maslinovog ulja. Ovo kosa maslac je bez silikona, parabena i veštačkih boja; i košta Rs, 695 za 200ml.

load...

4. Matrix Biolage Fortetherapie Intenzivna Jačanje maska:

Ova maska ​​od opsega Matrix Fortetherapie tvrdi da jačanje oslabljene kose kombiniranjem snage nauke i prirode za rekonstrukciju, kao i povećanje vitalnosti i izglađuju kosu. Oštećene kose je ojačana gradeći otpor protiv budućih loma. To je po cijeni od Rs, 410 za 392 grama.

5. Loreal Ukupno Repair 5 maska ​​za kosu:

Ova Nova Ukupno Repair 5 maska ​​s ceramida cementa tvrdi da popravi i intenzivno njeguju kosu. Takođe tretira pada kosa, suhoće, hrapavost, tupost, i ispucale vrhove. To košta Rs325 za 500 grama.

6. Oriflame Hair X Repair Therapy maska ​​za kosu:

Ovo Hair X Repair Therapy maska ​​za kosu njeguje kosu dok Reparing oštećenih.

Svojim posebnim aktivnim popravke i shea maslac ponude njegovanu bolje zaštićeni, mekša kosu glatkom i sve više sjaja. Poznato je da je jedan od najboljih maski za kosu nude u zemlji.

Ona se po cijeni od 349 za 200ml.

7. Schwarzkopf Extra Njega kose Repair:

To je ukupno popravka intenzivan tretman za suhu, oštećenu kosu i tretman jedne minute. Ona se po cijeni od 300 za 150ml.

8. Dove maska ​​za intenzivno obnavljanje tretman:

To je brzo topljenje formula sa vlaknima aktivnim sastojcima i vita proteinski kompleks koji upija duboko u kosu vezati proteina u jezgru kose.

To će dodatno doprinijeti jačanju unutarnje otpor i snagu za kosu, tako da se više otporniji od budućih oštećenja. To košta Rs215 za 200 ml.

9. Sunsilk Keratinology Hair Spa Maska:

Ona prodire kroz tri sloja kose, za duboko intenzivne akcije, da dalje pomaže rekonstrukciji i zapečatiti zanoktice ostavljajući kosu zdrav i lijep. To je po cijeni od Rs 400 za 200 ml.

10. Pantene maska ​​za kosu:

Pantene Total Care Tretman je obogaćena aktivnim sastojcima da bi vaša kosa zdrava. Osim toga štiti kosu od oštećenja, ovaj Total Care tretman će dodati tačnu količinu vlage za kosu.

Vi ste sigurni da ste dobili da meka i podatna kosa sa ovim tretman za kosu. To je po cijeni od Rs 199 za 135 ml.

Koji kosu maske za suhu neposlušnu kosu će vam odabrati? Ili, vi ste već daje kosi bilo koje od ovih tretmana? Mi ćemo biti drago da vidim vaše povratne informacije.

load...