Briga za kosu

Na raspolaganju su najbolji šamponi Aloe Vera - naši top 10

Na raspolaganju su najbolji šamponi Aloe Vera - naši top 10

Aloe vera šampona postaje izuzetno popularan za zadivljujuće rezultate daje kosi. To uvjetima kosa prirodno kao aloe vera sadrži hidratantne svojstva. To čini kosu mekom, sjajnom i zaplet besplatno.

Ovdje je top - 10 lista aloe vera šampona u Indiji:

1. Fab Indija Aloe vera Protein šampon:

Ovaj šampon sadrži aloe vere i proteina koji čuva vaše kose hidratizirana. Dobro lathers i samo mala količina je potrebno da to učini. Ona takođe kontroliše kovrče u velikoj mjeri i čuva kosa sjajna.

load...

2. Aroma Magic krema Aloe Vera šampon:

Ovaj šampon je savršen za one koji imaju suhu, obojenu i kemijski tretirane kose. Aloe vera ekstrakta pomoći u izradi vaša kosa glatka, sjajna i upravljati. Šampon je pakiran u plastičnoj tubi i njegove džep prijateljski.

3. Himalaya šampon protiv peruti:

Ovaj šampon je napravljen za sve tipove kose i sadrži dobrotu aloe vere i čajevca. Šampon će smanjiti perut, jer sadrži ulje čajevca, a takođe hrani kosu zbog aloe vera ekstrakata. Takođe, čini kosu skakanje i sjajna. Cijena je vrlo povoljna i previše svojih putovanja prijateljski.

load...

4. Khadi Biljni dlake sredstvo za čišćenje Aloe Vera:

Ovaj šampon je zelene boje slične sok aloe vere. Miris je ugodan i dobro lathers. To čini kosu mekom i sjajnom. Takođe, njeguje kosu i držati ih hidrirana. Cijena je razumna u odnosu na količinu.

5. Bodyshop Rainforest Balance šampon:

Sadrži šećer i aloe vere koji u potpunosti čisti masnu kosu ostavljajući ih hidratizirana. Ne sadrži kemikalije poput silikona, sulfata ili parabena. To čini kosu mekom i dodaje sjaj na njih. Novčić veličine iznos lathers dobro i čisto vlasište u potpunosti. To je vrijedno probati ako imate suhu kosu.

6. Richfeel Aloe Vera šampon:

Ovaj šampon sadrži dobrotu aloe vera i to je pogodan za kemijski tretirane kose. Ona dolazi u plastičnoj bočici sa dozom bucmasti na vrhu. To čini kosu mekom, sjajnom i glatkom. Prirodni sastojci pomažu u održavanju ih zdravo.

7. Prirode Essence pročišćavajući Neem i Aloe vera šampon:

Ovaj šampon je vrlo blag i nježan, ali i dalje je čisti vlasište potpuno bez ostavljanja bilo kakve prljavštine sobom. To će učiniti vaš uvojcima mekom i glatkom. Ako imate kovrčavu kosu, onda će kontrolirati kovrča i učiniti kosu za rukovanje. Sadrži aloe vere, koji će dati efekat dubokog uređaj.

Gate Aloe Vera tretmanski šampon 8. Prirode:

Aloe vera je poznata kao odličan balans vlage održavaoca i redovne upotrebe ove šampon daje hrani kosu. Dodaje volumen kose i da li ih ne sputavati. To čini kosu mekom, sjajnom i zaplet besplatno.

9. Jovees Color Lock šampon:

Ovaj šampon je napravljen za obojenu kosu jer će zaštititi vaše kose od gubitka boje sa prirodnim sastojcima. Sadrži dobrotu jabuke i ekstrakt aloe vere. Ima blagu aromu i manje iznos potreban za sapunicu na lice. To će ostaviti svoj uvojcima zaplet besplatno i glatko. Vredi probati za ljude koji imaju obojenu kosu.

10. Trichup Biljni šampon:

Ovaj šampon je ispunjen sa svim prirodnim svojstvima aloe vere. Ostavlja kosu hidrirana i nahranjena. To je nježan na koži glave i idealan je za ljude koji imaju osjetljive kože glave. Ona održava ravnotežu vlažnosti kose i čini ih mekom i glatkom.

Dakle, što je jedan od tih Aloe Vera šampon za kosu ćeš koristi vijoriti meke, upravljati i sjajne kose. Shoot nam komentar!

load...