Briga za kosu

Najbolji Philips sušači za kosu - naši top 5 izbora

Najbolji Philips sušači za kosu - naši top 5 izbora

Nije nikakva tajna da je, većina nas iskoristiti, sušilo za kosu post tuš za suhu kosu i stil ih na način koji želimo. Jer će vam trebati posebno zimi, kada je vjetar i mokre kombinaciju kose može vas ostaviti bolestan s hladnim ili glavobolje.

Sušila za kosu ne samo pomoći u kosi sušenje, oni također pomoći u stvaranju frizure. Uz pomoć ovih mašina, kosa dobiva volumen i stil koji ostaje dugo. A savršena eksplozija je vrlo važno da to izgleda dobro. Na kraju krajeva, to je kovrče što daje način za druge probleme oblikovanje kose. To je još važnije kupiti pravu vrstu sušilo za kosu. Pa evo Philips je na vrhu liste u sušila za kosu među mnogo drugih u ovoj kategoriji.

Philips sušilo za kosu su izuzetno pouzdani i manje troše previše energije. Dakle, danas smo mislili listing od top 5 Philips sušila za kosu u Indiji. Pročitajte o znati kako možete koristiti Philips sušila za stvaranje neke dodao odskočiti kada imate taj dodatni malo vremena u vašim rukama. Tako da sada počnimo s top 5 Philips sušila za kosu, hoćemo li?

load...

1. Philips HP8643 - 00:

Ovo limitirano izdanje poklon set sušilo za kosu i ravnanje Philips je najnoviji u bloku. Ona dolazi sa keramičkim premazom i ima dvije postavke brzine za vas da izaberete iz. To je dostupan u toplim ružičaste boje. To je 1000 W uređaja i ima garancija u svijetu 2 godine. Kabl ovog uređaja je dug 1,8 m, a to je po cijeni od Rs. 2.295.

2. Philips SalonDry Active ION i SalonStraight Active ION XL HP8299:

Ovaj promotivni i ograničeno izdanje za kosu i ispravljanje set od Philips je dostupna za Rs. 3.595. Philips HP8299 sušilo za kosu ima 6 postavki topline / brzine za vas da izaberete po vašim potrebama. Ima tanak mlaznice za savršen stajling i 2000 W uređaja. To je najbolje odgovara za dobijanje kovrča bez i sjajnu kosu. Telo je crne boje s ljubičastim točkice na njemu. Ona ima garanciju 2 godine.

load...

3. Philips SalonShine Care HP8200:

Philips sušilo za kosu može pohvaliti da bude specijalno dizajniran za Azijate. To je dizajniran imajući kvalitetu kose Azijata na umu. To je 1600 W uređaj sa 6 različitih postavke brzine i temperature. Ona ima uzak koncentrator za olakšavanje fokusirani protok zraka. Također dolazi sa ThermoProtect i EHD + tehnologija za sjajnija kosa i bolje zaštite. To je po cijeni od Rs. 1695 i ima garanciju 2 godine.

4. Philips IonBoost HP8216 - 00:

Ovo može se stil i briga za kosu u isto vrijeme. Na kosu brags jonske zaštite i dolaze sa 1600 W snage za nežno sušenje. Ona dolazi sa EHD - Čak i distribuciju toplotne energije - tehnologije i ima cool sušenje zraka postavljanje kao dobro. To je po cijeni od Rs. 2.295 i nudi tri postavke brzine za prilagođene oblikovanje kose.

5. Philips SalonDry Travel sušilo za kosu HP4940 - 00:

Ovaj prenosivi sušilo za kosu je dovoljno mali da stane u torbu dok putujete. To je lagana i sklopiva previše. Ima 1600 W snage i uski koncentrator za fokusirana protok zraka i bolji stil. Ima opciju dual napona da ga svijetu koristi više. Ona također ima travel torbicu koja moderno dizajniran da stane u uređaj i sve njegove dodatke. Proizvod je dostupan u raznim bojama i završava za vas da izaberete iz. Uređaj košta Rs. 1.695 i nudi garanciju od 2 godine.

Dakle, to su bili moji bere od najboljih sušila za top 5 Philips kose dostupan u Indiji. Želite li da pokupiti bilo koji od ovih Philips sušila za kosu ili da ga već imate? Podijeliti s nama. Hvala ti!

load...