Briga za kosu

Prvih 5 sprejeva za kosu sa zaštitom od SPF-a

Prvih 5 sprejeva za kosu sa zaštitom od SPF-a

Prekomjerne štete izlaganja suncu kosu i kožu jednako. Osim ostavljajući kosu suha i bez sjaja, oštre zrake zapravo mogao biti jedan od okidača za lomljive kose sa bezbroj ispucale vrhove. Osim toga, vaš skalp također podvrgnut intenzivnim štete. Nijedan od vašeg šampona, balzama ili oblikovanje proizvoda, u stvari, imaju rješenje za vaše probleme kose izazvana šteta sunca. Razlog - oni nemaju SPF i tu ti SPF kose sprejevi dolaze u sliku. Pogledajte naš top 5 kose sprejevi preporuke i čitati na znati kako korisno bi mogli biti za vas.

SPF sprej za Hair - Top 5

1. Kerastase Soleil Micro Voile protecteur:

Uz zaštitu vaše kose od oštećenja od sunca, ovaj sprej i osigurava vam glatke, sjajne i meke brave. Bonus point - štiti boju kose od nestaje, održavajući tako te stilski uvojcima traje duže. Prožet mikro difuzno UV čestice odbrane, proizvod nudi garantovani zaštitu za kosu i drži je hidrirana. To je pogodan za sve tipove kose i nudi posebnu brigu za obojene, suhe, oštećene i neposlušnu tipove kose.

load...

2. Aveda Sun Care Zaštitna kose Veil:

Ime govori sve. Ova lagana, otporan na vodu dlake Veil djeluje kao nevidljiva ekran, štiteći kosu od inače sunce skloni štete. A 100% nemasna formula, to čini potpunu zaštitu od sunca do četrnaest sati. Idealan i za UVA i UVB zaštita, ovaj proizvod dolazi u paketu sa mješavinom hidratantnih ulja, koji vam pomaže da otpetljati i stanja kosu bez osjećaja masna. Ukratko, ovo je jedan-stop shop za sve one potrebe za kosu!

3. Wella Professionals za zaštitu od sunca u spreju:

Ovaj proizvod iz Wella je dizajniran isključivo da zadovolji zahtjeve normalnu do tanku kosu. To je laka za kosu dva faze koja nudi garantuje zaštitu kose od UV zraka prije i za vrijeme izlaganja suncu. Dok je prva faza štiti kosu od sunca oštećenja, druga faza, prepun raznih esencijalnih minerala i vitamina, vlaži kosu. Dakle, nikada nećete izgubiti skokovito, zdrava kosa na suncu.

load...

4. Sprej Shiseido osvježavajući za zaštitu od sunca SPF 16 PA +:

Ova formula za zaštitu od sunca širokog spektra štiti kosu i tijelo od štetnih zraka sunca. Prepun SPF 16 PA +, ovaj lagani sprej je prilično jednostavan za korištenje. Nula težine i nelepljiva priroda čini ga poželjno izbor, čak i pod vlažnim vremenskim uslovima. Ovo SPF sprej za kosu i kožu pruža optimalnu zaštitu od sunca i protiv UVA i UVB zraka. Također sadrži vitamin E za vraćanje prirodne ravnoteže vlage u kosi. To je u potpunosti otporan na vodu i PABA besplatno.

5. Redken Color Extend Sun Solar Screen SPF 12 sprej:

Robu iz Redken su među najtraženijih proizvoda za njegu kose na tržištu, i to laka za kosu nije izuzetak od ovog trenda. Kao što ime sugerira, ovaj sprej za kosu idealan je za obojenu kosu. A sprej širokog spektra zaštite od sunca, dolazi sa SPF 12. Iako ne nudi nedvosmisleno pohvalan zaštitu od ekstremno teškim sunčevih zraka, nego i osigurava da boja nanosi na kosu traje duže vrijeme. Sprej stvara zaštitni film na kosi, označavajuči ga od sunca. Zajedno sa svojim zaštitu od sunca, proizvod sa svojim conditioner- kao svojstva zadržava kosu glatkom i zaplet besplatno.

Kao i kod kože, svaka dlaka ima drugačiji potrebu, a samim tim, rješenje mora biti drugačiji. Mi smo izabrali pet najboljih sprejeve SPF za kosu dostupni na tržištu koji zadovoljavaju različitim segmentima. Međutim, ako nađete nešto drugačije, da dijele svoje mišljenje s nama.

load...