Briga za kosu

Na raspolaganju su najbolji proizvodi za bojenje kose INOA

Na raspolaganju su najbolji proizvodi za bojenje kose INOA

Inoa kose L'Oreal Professional je skraćenica za "Inovativni No-amonijak." Ova boja kose ima širok spektar palete boja koje možete odabrati. Njihova kosa boje su čisto, intenzivne i žive. Inoa pruža armiranog pokrivanje do 100% za bijele kose.

INOA Boja kose Proizvodi

Ovdje su top 8 Inoa proizvode boju kose:

1. Inoa 20-Volume Rich Razvojni tim:

Ovo je dizajniran da daje odlične rezultate kada se koristi u kombinaciji sa Inoa Vrhovnom kose. Ovo se može koristiti kada je jedan zahtijeva promjenu boje kose ili za pokrivanje sijede kose. Ovaj proizvod je trebalo da se koriste samo profesionalci i pokazuje rezultate sa 2 nivoa lifta. Približno vrijeme potrebno za ovu proceduru je 35 minuta.

load...

2. Inoa Supreme:

Inoa Suprême ODS² (ulje Delivery System) je inovacijom iz Inoa. To je jednostavan za korištenje. Ova boja kose ne uključuje amonijaka i još daje rezultate trajne boje za kosu. Njihova asortimanu ima živih i meke boje koje daju 100% siva pokrivanje kose. Ovo sadrži inovativni ulja i boja molekula, koji prodiru duboko u kosu. Ovo nema neugodnih mirisa, siguran za vlasište i uslova kosu nakon tretmana. Inoa Suprême ima 20 nijansi koje možete izabrati. Ona dolazi u jednom cijevi sa bojom i developer. Potrebno je 30-35 minuta da biste završili postupak. Ovo takođe pomaže da se poveća volumen kose i čini vaš grivu pojaviti deblji.

3. Inoa Natural Osnovna boja:

Inoa Natural Osnovna boja daje 100% bijele pokrivenost kosu sa 6 tjedana intenzivne hidratacije i ishrane. To ne sadrži amonijak; stoga ne mirise kao dobro. Ovo je vrlo siguran i osjeća ugodno na koži glave. Ovo pruža korisniku 50% više sjaja u odnosu na bilo koju drugu boju kose. Imaju 16 nijansi u ovom opsegu koji uključuju i normalno, duboko poklopac, crna, najlakši plavuša. Oni dolaze u 60-grama cijevi koje čine za jednostavnu primjenu, ali treba koristiti samo profesionalci. Ove INOA nijansama boja kose ne sadrže amonijak niti smrdi tijekom nanošenja. Ovo su uslovi za kosu svojim klijentima nakon tretmana se vrši.

load...

4. L'Oreal Professionnel Inoa ODS2 oxydant Riche:

Ovo je krema peroksid formuliran da radi samo sa Inoa ODS² kose. Sadrži uređaja, uključujući L'Oréal Ionène G. To je dostupan u 2 prednosti: 20 vol (6%) ili 30 vol (9%). Ovo ima flaširanu pakiranje od 1 litre, što omogućava 16 aplikacija.

5. L'Oreal Inoa Supreme Anti-age obojenost:

Ovo je prvi anti-aging trajna farba za kosu koja ne sadrži amonijak. Ovo pokriva 70% - 100% bijele dlake. Ovo je dizajniran s ODS tehnologiju koja pretvara iskustvo bojenja. Sadrži densilum da se zna da pruži efekt zadebljanje i daju puniji izgled kose. Ova boja pruža prirodan i mekši efekat.

6. Inoa Rich programeru 10-Volume:

Ovo je dizajniran za rad s Inoa ODS2 trajna boja kose. To može potamniti prirodno svjetlo osnovnu boju i može se koristiti za srednje dužine i krajeve. To se koristi za pre-bojenje. Potrebno je 35 minuta razvoja.

7. Inoa Rich programeru 30-Volume:

Ovo je posebno formulirana za rad sa Inoa ODS² trajna boja kose. To može posvijetliti kosu do 3 nivoa. Za to je potrebno 35 minuta razvoja.

8. L'Oreal Professional Inoa Rich Razvojni tim:

Ovo radi samo sa Inoa ODS2 trajna boja kose. To daje 100% siva pokrivanje kose i olakšava kosu do 2 nivoa. Ovaj proizvod je napravljen u Kanadi. Na listi sastojaka ove kose uključuje vodu, PARAFFINUM liquidum (mineralno ulje), cetearil alkohol, vodikov peroksid, steareth 20 Peg 4 rapeseedamide, glicerin, polyquaternium 6, hexadimethrine klorid, tokoferol, pentasodium pentetate, natrij stanat, Tetranatrijum pirofosfat, fosforna kiselina, d42424 - 2.

Nadam se da ćete naći ovaj članak vrlo zanimljiv. Sada birati između ove INOA nijanse kose i podijeliti svoja iskustva s nama.

load...