Briga za kosu

Vegetalna kosa boje - šta je i zašto je koristiti?

Vegetalna kosa boje - šta je i zašto je koristiti?

"Ja sam samo 25, kako da ja već imam sivu kosu?" Pa, što definitivno možeš! Postoje različiti razlozi koji uzrokuju preuranjeno prosjed kose, genetika je jedan od njih. Bez obzira na razlog, kada uočite one sive pramenove, ceo svet se okreće naopako! Od guglovao za uzroci i otklanjanje, siguran sam da nisu ostavili kamen na kamenu da nađu način da se tretira one znakove starenja.

Jedan od najlakših i najpogodniji način da se sakriju sijede kose je kroz umire. Postoji nekoliko kemijskih, prirodne i biljnih boje za kosu koje možete odabrati da obojite svoju kosu bez straha od nuspojava. Biljne boje za kosu su stekli popularnost preko većine drugih boje u posljednjih nekoliko godina. Često ljudi vreme je da je prirodni proizvodi kao što su biljne boje za kosu su lakše na džep i kosa previše. Oni dolaze u mnogim bojama i nemaju nuspojava.

Vrste boje za kosu:

Postoje različite kategorije boje za kosu na tržištu danas. Bilo da je to trajna boje za kosu, polutrajna ili privremene boje za kosu - sve im pomoći vašem kruna izgledati mlad!

load...

Stalne boje za kosu:

Kada kažemo trajno, mi zapravo ne znači da će trajati vašeg života! To samo znači da pomoću stalnog boja kose, vaša kosa će ostati u boji za više od 6 mjeseci. Kao kosa raste, to će prerasti svoje boje boje. Za trajno bojenje kose morate posjetiti salon da da profesionalni dodir. Stalni boje za kosu obično imaju puno kemikalija koje mogu čak i štetiti koži na vlasište. Ako imate osjetljivu kožu i kosu, onda ćete biti sve više skloni oštećenja kose. Prednost upotrebe boja trajna kosa je da su dugotrajni, ali po cijenu vašeg vlasišta zdravlje! Budite spremni za svrab, peckanje i bezbroj drugih neželjenih efekata koje dolaze s ovim trajne boje za kosu.

Polutrajna boje za kosu:

Polutrajnom boje za kosu dati iste rezultate kao stalni boje za kosu, ali su kratkog daha. Morat ćete ponovno bojiti kosu u roku od 3 do 6 tjedana da ih koriste. Dugotrajnost boje i zavisi od toga koliko često perete kosu. Polu trajna boje za kosu uglavnom koriste prirodne proizvode da prenese boju kose. Dodatna prednost je u tome što njeguju kosu dok bojanje to. Ali nedostatak je da ćete možda morati da obojite kosu često. Zašto se odlučiti za polutrajnom boje? Oni nemaju nikakvih neželjenih efekata; ali budite spremni da česta putovanja u salon!

Iako je već prirodno ostari, ne morate sport a sol i papar kosu učiniti, samo zato što su oprezni kemijskih bojila. Vaš strahovanja važe, kao kemikalija učiniti više štete nego koristi. Dakle, što je sljedeće? Koriste privremene boje za kosu!

load...

Biljne boje za kosu:

Sačuvali smo najbolje za posljednje! Privremeni boje za kosu. Da, oni su u modi danas i sa dobrim razlogom. Oni su uglavnom izrađeni od biljnih ekstrakata i izuzetno siguran za korištenje.

Privremeni boje za kosu ne traju dugo na kosu, ali se mogu koristiti za touch ups kako i kada želite, bez straha od alergije. Biljne boje za kosu su dobar primjer ove vrste boje za kosu. Možete ih koristiti kao često kao želite na kosu bez potrebe da se brinemo nuspojava. Kosa boje je čisto napravljen od prirodnih ekstrakata. Međutim, boja nosi off u roku od tjedan ili dva. Ako ste vrijedni oko uređaja i redovno održavanje vaša kosa onda je ovo pravi proizvod za vas. Dodatna prednost je da možete stanju i tretirati kosu kako želite, bez brige o trčanje boju ili blijedi. Koristiti biljne boje redovno da bi taj sjaj i odskok u kosi.

Šta je Vegetal boje za kosu?

Ime govori sve! Biljne boje za kosu su napravljeni od biljnih ekstrakata. Nekoliko povrće koje unosimo na svakodnevno su bogate u boji. Biljne boje za kosu sastojci su ekstrakt dostupan od ovih povrća. Postoji nekoliko prednosti korištenja biljnih boja kose. Na primjer, oni njeguju kožu glave, dok ih bojanje. Stalno kože na vlasištu vlažne i osloboditi ideš perut i suhu kožu. Oni su bolje apsorbuje folikula i njihovo jačanje dok ih bojanje. Kosa ostaje mekana i skakanje kada koristite biljni boje za kosu.

Zašto ići Vegetal?

Biljne boje su najnoviji hir, i popularan među oba mladima koji žele fancy boje, i starijih koji samo žele da pokriju svoje sive! Oni su jeftini, dostupni u oba živ i tradicionalnim bojama i što je najvažnije, ne iritira kožu, vlasište, ili kose. Možete savladati tehniku ​​primjene boje kod kuće, i sporta frizura ste oduvijek željeli da probate!

Biljne boje za kosu boje opcije:

Ako ste mislili biljne boje za kosu dolaze u dosadne crne i smeđe, vi ste u za ugodno iznenađenje! Biljne boje za kosu dolaze u velikom broju uzbudljive boje. U stvari, od vas će biti zatrpani izbor kada vidite nijanse na ponudi.

  • Svjetlo plava
  • Mahagonija plavuša
  • Ljubičica
  • Šljiva
  • Tamnocrven
  • Henna crvena
  • Bakar plavuša
  • Deep naranče

Ovo su samo neke od mnogih boja koje možete odabrati, kada prebaciti na boje za kosu eko-biljni. Sad, je li to nije primamljiv prijedlog?

Koju marku izabrati?

Dok nismo tu da promovira bilo koje marke, toplo predlažem da pokušate Biljni Bio boja, brend koji je otišao virusne na indijskom tržištu. Iz crvene u crnu, ovaj brend ima niz boja za izabrati iz, i samo pigment za one od vas ima osjetljivu kožu i vlasište. Oštećene Tresses će povratiti svoje sjaj i sjaj u jedva jednu aplikaciju!

Većina biljnih boje za kosu pomoći u bojenja vratila kosu od korijena do vrhova, bez ikakvih neželjenih efekata ili iritacija. Ne samo da su uglavnom od prirodnih sastojaka, oni su također jeftiniji od svojih kemijskih kolegama. Stanje i zaštititi svoju kosu s biljnim boje za kosu i ne strahuju od sive bilo duže!

load...