Briga za kosu

6 Trikovi da zadrže kosu Flyaways na mestu

6 Trikovi da zadrže kosu Flyaways na mestu

Da li to zvuk slično - Konačno si do koledža, uklonite kacigu i vidjeti kosa zalažeš?

Ružne kombinacije siromašnih vlage i hladnog vazduha bi moglo dovesti do statičkog elektriciteta. To zauzvrat čini odjeću malo više nametljiv i dovodi do kose Flyaway. I ne! To nije zabavno. Iako bi moglo biti gotovo nemoguće kontrolirati prirodu i izbjeći to, ipak možemo vam dati nekoliko savjeta koji će, nadamo se olakšati stvari malo više.

Da li bi joj znaš šta su oni? Idi i čitati!

Kako biste dobili osloboditi od Flyaway kose:

1. Uzmite Veliki Care Of Your Hair:

Prvi i najvažnija stvar koju trebate učiniti, u ovom slučaju, je se dobro brinuti za tvoju kosu. I da, što se ne govori o tome kako se najbolje šampona i uređaja, ali i poboljšanje ukupnog zdravlja vaše kose. Pijte više vode, jesti više voća i povrća i koriste lepu kosu masku barem dva puta tjedno. Također, pronađite one proizvode za kosu koji odgovaraju kosu. Dobar uređaj neće samo vlaže kosu, ali i spriječiti flyaways.

load...

2. Stop pomoću plastičnih Combs:

Učini sebi uslugu i riješi se svih onih plastičnih češljeva kod kuće. Plastične češljeve čine samo vaša kosa postolje. Pokušajte metalni češalj ili četku umjesto. A razlika će se osjetiti tokom vremena.

3. Koristite A serum:

Ne zaboravite da koristite serum dok je pokušavao da očešljaj. Ne samo da smanjuju zaplete, ali i čini kosu vidljivo mekana, glatka i sjajna. To sprečava flyaways kosu sigurno i pomaže upravljati vaše kose tijekom dana. Nekoliko primjera dobre seruma su Silk n cipela, Livon i L'Oreal Paris. Također se može eksperimentirati s međunarodnim proizvoda ako je to ono što želite.

4. Koristiti vodu:

Neki od vas će biti malo iznenađeni saslušanje, ali voda zapravo mogu djelovati kao jednostavan i efikasan rješenje za sve vaše probleme kose. Dakle, ako idu van za sastanak i vaša kosa i dalje izgleda potpuno divlje i bizarne, pop u kupatilo i koristiti vodu za uvojcima. Smooth vaše niti s vodom kako bi se sprečilo Flyaway kosu. Pobrinite se da se ne preteruje. Niko ne treba primijetiti mokru kosu nakon svega.

load...

5. Braid Your Hair At Home:

Kada ste kod kuće, naučiti upravljati vaše kose čineći pletenice ili pletenice. Možete ići za ribu pletenice (samo predlog). Vaša kosa će izgledati mnogo više uspio i dobro čuvaju kada dobro oblače kosu. Ako imate gustu kosu, možete zapravo pletenica svoju kosu prije odlaska. Pokušajte nekoliko zanimljivih stilova ako se družiš sa svojim prijateljicama.

6. Pin It Up:

Ako vaša kosa raste, sigurni smo da postoje neki dijelovi koji može biti vrlo neugodno. Mislimo da imate nove kose na sve strane, a sada je izgleda sve tako loše. Vi ne želite da smanji ga jer je kosa nakon svega. Pa šta ti radiš? Jednostavno! Samo pin it up! Kupiti novi set Bobby igle i gurnuti natrag sve one dosadnih uvojcima koji su dosadni ste. Problem riješen tu!

Savjeti o ulepšavanje Your Hair:

  1. Da preuzme veliku brigu vaše kose, pobrinite se da operite kosu i vlasište sa tvrdom četkom. Zatim koristite Kastilja sapuna i rub ruma ili rakije u korijene (1). Učinite to dva puta tjedno kako bi se povećala rezultate.
  2. A vruće ulje za masažu može učiniti čuda za vašu kosu, pogotovo ako je kokos. Kokosovo ulje pomaže u kosu zadržati svoju prirodnu boju i poboljšava sjaj i debljina previše (2).
  3. Nikad ne sušiti kosu osim ako je hitno. Feniranja je poznato da uzrokuje ozbiljne štete na svoj glatko uvojcima (3). U stvari, pritiskom vruće pegle je jedan od najvećih razloga iza katastrofe kosu.

Jeste li uživali čitajući ovaj post? Recite nam vaše kose tajne komentarišući u okvir ispod.

load...