Briga za kosu

Top 8 Wella kose Kreme za poboljšanje

Top 8 Wella kose Kreme za poboljšanje

Kao žene, uvijek želimo gusta, duga i ravna kosa, kao da je od modela vidi u TV reklamama i serijama. Ravna kosa je stvarno "u" danas. Oni koji nemaju ravnu kosu kreću na kemijske tretmane da se ovaj izgled. Međutim, kemijskih tretmana su skupi i vremena. Danas ću vam reći o Wella ispravljanje kose kreme i ostaviti u kreme uz pomoć koje možete dobiti poker-ravnu kosu.

Ako ste u potrazi za trajno rješenje za kovrčave kose, ići za trajno ispravljanje kreme. Ako želite da promenite frizuru od kovrdžava ili talasasta na pravo, ići na odmor u ispravljanje kreme.

Najbolje Wella ispravljanje kose kreme

1. Wellastrate Straight System Kit:

Ovo pravo sistem komplet je dostupan u dvije varijante, odnosno blaga i jaka. Ako je vaša kosa je vrlo kovrdžava i valovit, idu na jaku varijantu ali ako vaša kosa je blago valovita, odlučite se za blaga. Dolazi sa ispravljanje kremom i neutralizator po pristupačnoj cijeni. Prvo treba da se prijave za ravnanje kremu za oko 1 sat, a zatim isperite običnom vodom. Nakon toga, primjenjuju neutralizator i držati ga za 45 minuta, i isperite ga nakon toga. Ne clip kosu za naredna tri dana i voila, vaša kosa će biti ispravljene! Efekat traje 6 mjeseci, dajući vam poker-ravnu kosu.

load...

2. Wellastrate Straight System Intense Kit:

Ovo Wellastrate ispravljanje kose krema komplet sadrži jedan 100 ml ispravljanje kose krema i jedan neutralizacije emulzija. Korake i druge važne informacije su napisane o pamfletu koji dolazi zajedno s kompletom. Ovaj kit će vam pomoći da steknu ravnu kosu. To će ukrotiti kovrče, a efekti će trajati oko 14 tjedana. Ispravite kosu sa elektronskom ravnanje kose i primijeniti ispravljanje kremu. Zatim nanesite neutralizaciju kremu za zaključavanje efekt ispravljanje.

3. Wella Enrich Straight Leave-in krema:

Ovo odsustvo-u ispravljanje krema od Wella je razvijen za valovit i neposlušnu kosu. To će ispraviti vaše brave i kontrolirati kovrdžanja u velikoj mjeri. Ovo je odsustvo-u kremu, pa ga možete koristiti nakon pranja kose, a zatim stil kao i obično. Efekti ove kreme će ostati do sledećeg šampon sesije. To je obogaćen shea maslac i svile ekstraktima koji vam poker-ravnu kosu, i dodati vlage na njega. Ako si neko ko stalno svako malo mijenja frizure, ova krema od Wella je za vas.

load...

4. Wella System Professional Odmah Prava i krema:

Ovo pravo i krema iz Wella kroti i ispravlja valovit, kovrčava i neposlušna kosa. To vam daje privremene rezultate i na taj način, možete promijeniti frizuru u skladu s tim. Napravljena je od jedinstvenu formulu fleksibilnih polimera i sadrži vitamin E koji ne oštećuje kosu. To vam pomaže da steknu sjajna i ravna kosa. Također će ukrotiti kovrče i odmah krema će vam dati upravljati, ravna kosa.

5. Wella očuvanje boje balzam za ravnanje:

Ovaj balzam za ravnanje je obogaćen sa UV filterima i očuvanje boje molekule koje vam dati snagu ispravljanje i spriječiti boju kose iz blijedi. Takođe kroti kovrče i daje vam upravljati i sjajnu kosu. Primijeniti ovaj balzam za ravnanje na ručnikom osušenu kosu i stil kao i obično. Efekti će trajati do sledećeg pranja što je zaista sjajno. Ako vaša kosa se tretira boju i želite ravnu kosu, ovaj balzam za ravnanje može poslužiti svrsi.

6. Wella Biotouch Straight Starting Cream:

Ovo nije ispravljanje krema posebno. Međutim, to će se koristiti prije nego što se prijave za ispravljanje kremu jer poboljšava rezultate. Napravljena je od jojobe i hrani kosu duboko. Priprema kosu za proces ispravljanje i povećava efekte ispravljanje. To vam daje upravljati i kovrče bez kose, tako da je proces ispravljanje postaje lako i jednostavno.

7. Wella Biotouch Straight Leave-In Cream:

Ovo je odsustvo-u ispravljanje krema od Wella. Nanesite malu količinu ove kreme na kosu nakon šamponiranja i stil kao i obično (ne ispirati ga). Ova krema će vam dati elegantan i poker-ravnu kosu, a efekti će ostati 24 sata. To je obogaćena dobrote jojobe koji će hidratizira vašu suhu kosu. To se kontrolira kovrče u velikoj mjeri. To je odlično za odmah ispravio kosu i pruža veliki finiš.

8. Wella Visoki dlake Elegantan Wonder:

Visoki dlake Elegantan Wonder iz Wella Professional opseg je lagan za ispravljanje kremu koja vam daje elegantan, ravnu kosu, ali privremeno. To je vlažnost otporna što znači da vaša kosa će ostati ravno čak i kada je izložen ekstremnim vlažnosti. Ravnanje efekti će ostati do sljedećeg šampon. Ovo ispravljanje krema će zaštititi vašu kosu od oštećenja od sunca jer sadrži pro vitamin B5. Možete ga koristiti na vlažnu ili suhu kosu i stil kao i obično.

Jeste li isprobali neki od ovih Wella ispravljanje kose proizvoda? Javite nam u komentarima ispod teksta.

load...