Briga za kosu

Najbolji Loreal boje za kosu - naš top 10

Najbolji Loreal boje za kosu - naš top 10

Za bojenje kose je praksa mijenja boju kose i uglavnom se koristi za pokrivanje sijede kose. Ali danas, bojenje kose je izuzetno popularan i smatra više kao modni izjavu nego za pokrivanje sijede kose. Boja kose je tradicionalno primjenjuje na kosu kao jedan ukupna boja, ali sada više boja miješaju za proizvodnju linije ili naglašava, bilo na vrhu prirodnu boju ili na vrhu jedne osnovne boje. L'Oreal boje za kosu su vrlo popularna još od trenutka kad su pokrenute. Ove boje za kosu su dostupni u mnogim opsega, najpopularniji su Casting Crème sjaj i izvrsnost boju kose. Ono što je najvažnije da su user friendly. Ne morate posjetiti salon da obojite svoju kosu. Sada možete obojiti kosu u udobnosti vašeg doma. Postoji niz nijansi dostupan u rasponu od boje kose. Nijanse dostupne su najpogodniji za indijske tonus kože. Danas ću navesti top nijanse deset Loreal boju kose po mom izboru. Dakle, pročitajte u nastavku kako biste znati više o njima.

Loreal Boja kose Shades

1. L'Oreal Casting Crème Gloss Boja kose Shade Plum:

L'Oreal Casting Crème Gloss boja kose je najpoznatiji od svih njihovih boje za kosu. To je dostupan u 11 zadivljujuće nijanse. Boju kose ne sadrži amonijak i daje sjajan sjaja na kosu nakon primjene. Boju kose daje lijep boja tamno šljiva na kosu koja pokazuje dobro na suncu. Boja će trajati duže od 2 mjeseca ako se uzme pravilnu njegu kose. To je po cijeni od Rs 525, a dostupan je na svim kozmetičkim utičnicu.

2. L'Oreal Casting Crème Gloss Boja kose Shade Black Cherry:

Hladu Black Cherry je prekrasna tamno bordo boje. Boja pokazuje samo na suncu još izgleda predivno. To daje sjajan učinak odmah, ali sjaj ne traje dugo. To ne izaziva nikakve iritacije ili suhoće ali je ipak poželjno da uradi patch test prije nego nastavite sa bojenje kose. Boja daje 100% sive pokrivenost i ne dovodi do pada kose. Mora kupiti hlad iz njihovog Casting Creme.

load...

3. L'Oreal Casting Crème Gloss Boja kose Shade Mahogany:

Ova nijansa je savršena ako ste u potrazi za dodati malo boje na kosu bez odlaska preko vrha. Mahogany je prekrasna smeđa nijansa sa crvenim tonovima. Boja bi odgovarala srednji ten vrlo dobro. Boju kose čini čuda na kosu i daje zdrav izgled sa puno sjaja i volumena.

4. L'Oreal Casting Crème Gloss Boja kose Shade Iced Chocolate:

Iced čokolada je tamno smeđa nijansa koja daje šljiva boje učinak na kosu. Boja pokazuje u određenim uglovima na suncu i izgleda prilično lijepo. Kosa osjeća vrlo glatka i mekana nakon primjene. Ima sladak miris koji nestaje ubrzo nakon pranja kose. To je savršena nijansa za ljude koji ne vole eksperimentisanje mnogo svojim originalnim kose.

load...

5. L'Oreal Casting Crème Gloss Boja kose Shade Dark Brown:

Hladu, čokoladni će dati vrlo slične nijanse na svoju prirodne boje kose. To olakšava kosa oko jednu nijansu lakši. Normalno da ne primetiti mnogo promjena boju kose, ali pojavljuje se kosa svjetlija, glatka i meka. Dodaje život dosadan i raščupane kose i dodaje dodatni sjaj na njega.

6. L'Oreal Casting Crème Gloss Boja kose Shade Ebony Black:

Ako ste započeli u razvoju sive kose i tražite za boju kose koja daje 100% pokrivenosti sijede kose, pretragu je došao kraj. L'Oreal Casting Crème Gloss Boja kose u Ebony Black je samo značilo za vas. Boju kose daje čak i crne boje i prenosi zdrav sjaj kose. Boja ostaje za dobru 6 tjedana.

7. L'Oreal Casting Crème Gloss Boja kose Shade Čokolada:

Čokolada je crvenilo smeđa nijansa koja ima puno dubine i više je od tipičnih smeđe boje. Sjeni ne sisati život izvan lice kao druge uobičajene smeđe boje kose. Boja čini se pojaviti lice svjetlija i boju kose daje lijep sjaj i mekoću kose. Veliki hladu maslina zategnuta ljepote.

8. L'Oreal Excellence Crème Boja kose Shade Burgundy:

L'Oreal Excellence kose je bogat keratina koji jača i revitalizira kosu i održava kosu jaka. To daje bogatu i dugotrajnu boju koja traje više od 2 mjeseca. L'Oreal Excellence Crème kose je dostupan u 9 nijansi. Burgundy je prigušeno crvena nijansa koja izgleda predivno na srednje do tamno tonus kože. Boja i prikazuje u suncu i čini da kosa izgleda sjajno i zdravo.

9. L'Oreal Excellence Crème Boja kose Shade Natural Light Brown:

Natural Light brown je 2 do 3 nijanse lakši od originala boju kose. Boja post aplikacija je isto kao što vidite u kutiji. Ova boja bi odgovarala fer do srednje ten. Ostavite kose za 30 minuta i isperite. Vidjet ćete lijep, zdrav smeđe boje kose.

10. L'Oreal Excellence Crème Boja kose Shade Aishwarya Brown:

Aishwarya Brown je tamno smeđa nijansa koja zapravo ne dodati boju na kosu. To je najbolja boja za one koji žele da pokrije sijede kose, ali ne želite ići na crnu kosu boje. Ova boja kose daje prirodan izgled kose i dodaje život bez sjaja kosu.

load...