Briga za kosu

Dostupne su najbolje matrice boja za kosu - naš top 10

Dostupne su najbolje matrice boja za kosu - naš top 10

Da li imate predrasude ideju da samo prirodne crne ili tamno smeđe boje za kosu izgledaju dobro na boju kože? Bojiš li se da li zaista možete ga skinuti?

Vjerovali ili ne! Promjena boje kose može promijeniti vaš život. Žele da daju dodatni oomph za kosu i istovremeno žele da se vaš novac vrijedi? Koristite MATRIX kose iskusiti neverovatnih transformacije kosu!

Uostalom, na kraju krajeva, ono što vas čini srećnim je sjajna, prekrasna kosa u pravu! Osim toga, koristeći profesionalnu bojenje kose proizvode čini veliku razliku. Danas ću podijeliti Top 10 MATRIX bojenje kose proizvoda.

load...

MATRIX boje za kosu

1. Matrix Wonder Brown Stalni Boja kose:

Brown je najnoviji trend ovih dana jer izgleda dobro na indijski tonusa kože. Ova matrica kose je dizajniran za ljude koji imaju tamne dlake, ali žele imati predivan smeđe boje. Ako ste zabrinuti zbog blijedi, onda to ne kao ova boja će trajati duže i neće nestati do crvene ili narandžaste također. To je dobar kose po povoljnoj cijeni i da ćete dobiti neverovatan kvalitetan proizvod.

2. Matrix SOCOLOR Hi Definition Crvena Boja kose:

Crvena boja će odgovarati fer tonove kože i ako ste među njima onda za crvenu boju kose i biti spremni da se okreću. Ovo nudi Cera-Oil uređaj kompleks koji sprečava boju kose iz blijedi i može ostati oko 30 - 35 pranja... Amazing pravo ?? To čini kosu mekom, glatkom i klimatiziran. Sve u svemu, to je vrijednost novca i neverovatan posao previše.

load...

3. Matrix Boja Sync Boja kose:

Ovo je boja kose bez amonijaka i boje kosu savršeno i daje vam intenzivnu boju. To čini kosu glatkom i mekom nakon njih bojanje. To je lijep uređaj kose koji vam pruža bešavne, bogate i dugotrajne boju kose. Ona pokriva sive vlasi i daje sjajne površine na vlasi čineći ih izgledaju prirodno. Postoji mnogo nijansi dostupne u ovom opsegu i možete odabrati prema svojoj želji. Ako želite bogate prirodne sjajna meka kosa boje onda koristite ovo.

4. Matrix SOCOLOR Grey't Naturals Boja kose:

Ovaj SOCOLOR iz matrica je napravljena za sve one ljude koji žele da pokriju sive vlasi prirodno jer daje prirodan izgled. Lako se stapa na dlake i to je lako primijeniti bez ikakvih nereda. To je dostupan u dvije nijanse i možete odabrati jednu nijansu u skladu sa vašim željama i tonus kože. Ona pokriva sive vlasi u potpunosti i daje vam lijep, intenzivan prirodnog izgleda kose.

5. Matrix Gloss Sync Boja kose:

Ova boja kose od matrica se zasniva na ne-alkalne kiseline tehnologiju koja vam pruža dugotrajnu boju kose bez oštećenja vaše vlasi. To je bez amonijaka, tako da možete ga koristiti slobodno bez brige o oštećenja. Napravljena je od voćnih kiselina i voće ulja kojim uslovima kosu i učiniti ih svilenkasto glatka. Boju kose i dodaje lijep sjaj vašoj dlake i oni se pojavljuju sjajni nakon bojenja.

6. Matrix Boja Sync Extra Pokrivenost Boja kose:

Ovo punog tela dermi kose iz programa matrice boja sinhronizacija daje svoj 75% sive vlasi prirodni pokrivenost što je za pohvalu. Ova boja kose je napravljen od ekstra poklopca tehnologiju, što vam daje bogat i dimenzija pokrivenosti. To je bez amonijaka, tako da možete ga koristiti bez brige o nakon oštećenja amonijak uzroka. Boja je dugotrajna i izgleda vrlo prirodno. To vam pruža lijep intenzivan bogat kose.

7. Matrix Wonder Crna Stalni Boja kose:

Ako ste pate od sive dlake i potrazi za dobrim kose koji može pokriti one ružne sive vlasi onda je ovo boja kose od matrica može poslužiti svrsi. To vam daje 100% sive pokrivenost i jača vlasi pružajući lijep sjaj dlake. Ova boja kose od matrica je razvijena sa ekskluzivnim poklopcem Black Technology, koja pokriva sive dlake prirodno. To vam daje lijep, prirodan crne hlad i boja ostaje duže vrijeme, tako da ne treba da iznova i iznova dotjerati.

8. Matrix SOCOLOR Stalni hranjiva Boja kose krema-Medium Brown:

Ova hranjiva krema za kosu od matrice u sjeni "srednje smeđe" će odgovarati svim tonovima kože posebno dublje tonove kože. Obogaćen Cera-Oil uređaj kompleks koji jača kosu vlakana i sadrži i ulje jojobe, polimeri koji čine kosu glatkom, sjajnom i vrlo mekana. To daje lijep, primjetan kose i krije sive vlasi u potpunosti.

9. Matrix Moda Shade Hd Red:

Crvena boja kose izgleda zaista elegantan i ako ste dovoljno sigurni da biste dobili crvene vlasi onda probati ovaj HD crvenu nijansu iz matrice modnu kolekciju hlad. On se zasniva sa veliki uticaj formule HD tehnologiju boje i pruža vam dugotrajnu crvenu boju kose. Hladu će izgledati dobro na fer dame, ali čak i tamno tonove kože može probati. To čini vašu kosu glatkom i skriva sive vlasi previše.

10. Matrix SoRED Highlights Boja:

Ovo je boja kose 2-in1 kako možete ga koristiti samo za isticanje nekih kosu pramenovi ili možete ga koristiti s SOCOLOR da pokrije sve vlasi. To vam daje lijep isticanjem i može promijeniti ste potpuno izgledati. Ako ste ljubitelj crvene naglašava na kosi onda je ovo za njegu kose može biti vaš izbor, jer vam daje živu čitanja hlad. Boja je dugotrajna i da će trajati dugo vremena.

Koja je tvoja omiljena među ovim Matrix boje za kosu?

Nadam se da ovaj članak na top 10 MATRIX kose će Vam pomoći da se postigne divnu kosu. Pisati svoje komentare ispod!

load...