Briga za kosu

Najbolja sredstvo za uklanjanje boja za kosu Avaiable - naši top 10 odabira

Najbolja sredstvo za uklanjanje boja za kosu Avaiable - naši top 10 odabira

Ikada imali loš dan za kosu? To svakako može uništiti način na koji gledate! Zamislite hodanje u salon za novu frizuru i sve nove boje, samo da stignem kući, operite kosu i ostvarite svoje kosa lonac zelenog! Sada kada možeš li napraviti zaista sprdnje.

Ne treba ni spominjati da se odluče za makeover samo da izgledaju glamurozno, ali pogrešan izbor možete ostaviti sa nezgodnom stilom koji također može biti prilično neugodno.

Uvijek možete izaći iz ove strašne muke s nizom za uklanjanje kose u tržištu koji može vratiti boju kose u svoju prirodnu hladovinu. Što je još? za uklanjanje kose ne daju kosi originalnoj ili fizička mrak, već se pripremaju svoju kosu za ponovno bojenje. I dok čekaju svoj termin za ponovno bojenje sesije, nećete se ističu kao bolni palac!

load...

Najbolje Removers Boja kose

Evo nekih od najboljih za uklanjanje kose koji su dostupni u Indiji i vrijedi probati:

1. Boja B4:

Boja B4 je efikasan način za uklanjanje neželjenih ili zombi tražim boju kose. Proizvod smanjuje molekuli boje u kosi, na taj način što ih čini lako pere. Ovaj proizvod je mekana na kosu i ostavlja prirodna boja pigmenta netaknuta, tako da su ostavljeni sa svojim prirodnu boju kose netaknut! Što je još? B4 boja je formuliran za uklanjanje trajne boje za samo 20 flat minuta!

load...

2. L'Oreal kolorista Secrets:

Uz kolorista Tajne iz L'Oreal, možete ispraviti svoje greške u boji s lakoćom. Ovaj proizvod uklanja bruto kose ni u vremenu i sprema vaše kose za novu aplikaciju. L'Oreal kolorista odstranjivač Tajne kose koristi amonijev klorid za uklanjanje boje iz vaše kose.

3. Boja Oops:

Jedan od najboljih proizvoda sa sposobnost da efikasno skine akciju nezgode boju iz kose je boja Oops za uklanjanje kose. Ovaj proizvod je dobio odlične kritike za svoje ocijenjen efikasnost od 7,7 na 10. Neki korisnici tvrde da je za skidanje dlaka ima neke štetne sastojke i može učiniti kosu suha i krhki. Međutim, stručnjaci navode da ako slijedite navedene upute, može ukloniti katastrofa boju iz kose u svakom trenutku!

4. Goldwell sistem:

Ovaj proizvod je u stanju brzo i lagano skidanje oksidativnog ili indirektno pigmenti ne tako lijepu boju iz kose. Goldwell sistem za uklanjanje kose je dermatološki testirana krema koja je sigurna i nježna na kosu. Ona uklanja nepoželjne ostatke boje iz vaše kose bez posvjetljenje prirodne pigmente kose pramenove.

5. Matrix Boja Erase:

Matrix Boja Erase je persulfate baziran skidač boju kose, koji zahtijeva da se razrijediti u toplu vodu za nježan uklanjanje boje. Za umjerenim ili ekstremnim skidanje kose, potrebno je da se miješati sa zapreminom developer za najbolje rezultate.

6. Moja Frizerski salon:

Moje Frizerski danas je prilično popularan izbor među mladim ženama, jer ne sadrži izbjeljivač ili štetnih kemikalija koje mogu izazvati oštećenja na kosu. Sa ovom kosom za uklanjanje boja, možete ponovo boji kosu na način koji smatra najboljim! Ako se odlučite da se ponovo boje u roku od 24 sata, ovi rezultati proizvod na boju kose 2 nijanse lakši nego na pakovanju. Stoga predlažemo da držite na sjednici ponovno bojenje za najmanje 48 sati nakon upotrebe ovog proizvoda, ako ste spremni na duboke i bogate boje.

7. Uberhair Boja za uklanjanje:

Uberhair odstranjivač boje poništava svoj stalni kose na najlakši hlad i to je izbjeljivač i amonijaka. To je vrlo efikasan u uklanjanju boje izgraditi i polutrajna boja iz vaše kose. Überhair odstranjivač boje zapravo skuplja veštačke boje molekula i čini ih se može prati, tako da možete samo da ih isprati vaše kose. Kao što se koristi japanski Hydrolysed Silk za vezivanje vlage, povećava zadržavanje vlage u kanalima kose, ostavljajući kosu svilenkasto mekom nakon upotrebe, za razliku od drugih za skidanje kose na tržištu.

8. Affinage Eraser:

Dakle, vaša ideja o bordo, nije ispalo u redu? Fret ne, za Eraser kose odstranjivač po Affinage možete ukloniti neželjene trajna veštačke kose, dok je bio blag na kosu. Možete svjedoci uočljiva razlika u samo jednoj aplikaciji. Ovaj proizvod se može primijeniti i do tri puta kako bi se razvedri ili hladno sa boje na više željeni ton.

9. Alfaparf meches dekolorizovati:

Ovo je de-bojenje kremu koja dolazi u tri epruvete - de-bojenje krema, de-bojenje booster i de-bojenje aktivator. To je profesionalno formulisana i dermatološki testirani proizvod koji može ukloniti veštačke boje iz kose.

10. JoBaz Boja kose Remover:

JoBaz Boja kose Remover radi smanjenjem sintetičkih boja molekula u kosi. Na ovaj način, možete jednostavno oprati veštačke boje i ponovno boji kosu u hladu te pokupim. Bez obzira da li vam je potreban kompletan remont ili samo suptilan naglasak, možete dobiti upravo to sa JoBaz za uklanjanje kose na vašoj strani.

Kosa katastrofa više ne znači sklanjali da izlazio do vaše kose nosi off. Sa ovim pristupačne i kose prijateljski boja za skidanje, možete pretvoriti svoj loš dan za kosu, u redu - na pucketanje prstima!

load...