Briga za kosu

Najbolja kosa Sprays available - Moja top 5 preporuka

Najbolja kosa Sprays available - Moja top 5 preporuka

Mnogi od nas ne shvataju koliko je važno sprejevi za kosu su kada je u pitanju za njegu kose. Oni su također važno da vaše frizure fiksirana na mjestu. Različite tipove kose treba različite vrste sprejevi za kosu. Neki možda trebati svjetlo čekanje sprejeve dok je drugi e možda morati super čekanje ili srednje učvršćivanje sprejeva. Svi ovi potpuno zavisi od nivoa vlage i teksturu kose. Preporučujem ovih 5 sprejevi za kosu koju sam koristio i najviše koristi.

Sprej za kosu za žene u Indiji

1. TIGI Small Talk kose Styler:

Ovaj lak za kosu vam daje medij čekanje. Ovo je prirodni lak za kosu i pogodan je za žene i za muškarce. Njegova prirodnih sastojaka kao što su ulje jojobe, suncokreta ulje i pantenol pomaže u zaštiti vašu kosu i dati sjaj na njih. Ona ima funkciju toplinske zaštite koja vam omogućava da uživate u otvorenom dan vremena aktivnost bez oštećenja vaše vlasi. Ona stvara savršenu razdvajanje pramenova koja daje svjež izgled vaše vlasi. Ovaj sprej je zaista dugotrajan i pruža vam izgled vam je potrebno tokom dana. Ima borovnice miris koji je omiljen kod korisnika. Ovo je najbolji sprej za kosu u Indiji!

2. Enliven Mousse - Ultra Hold:

Ovaj lak za kosu od Enliven kako mu i ime sugerira je ultra čekanju lak za kosu. Sadrži amino pro-vitamin B5, koji pomaže zamijeniti izgubljene amino kiselina koja se nalazi u vlasi. To nije samo dugotrajan frizuru drži sprej, ali i jača kosu i pomaže u održavanju ih zdravo. Ovaj lak za kosu je pogodan za sve vrste dlake.

load...

3. TRESemme Freeze Hold Hairspray:

TRESemme zamrzavanje čekanje lak za kosu je jedan od najboljih sprejevi za kosu dostupni na tržištu. Izbjegava davanje gadan nagomilavanje i daje veliku čekanje na kosu. Bilo da je snijeg oluja, vjetar oluja ili znojenje sunce, TRESemme pruža dobru čekanju vlasi. Ima vrlo lagana miris koji je vrlo ugodan u-Hale. Također sadrži Aminomethyl Propanol, koji pomaže u neutrališe ravnotežu pH u kosi.

4. Garnier Fructis Style voluminizirajući borbu protiv Vlažnost Spray:

Garnier Fructis kreću ne sadrži samo šampona i uređaja, ali i jedan od najboljih sprejevi za kosu. Voluminizirajući protiv sprej vlažnost ne radi samo kao nabavljač za frizure, ali i daje sjaj i volumen dlake. Takođe kontrolira kovrče i statički koji je obično izazvano u vlasi nakon nanošenja je lak za kosu. To nije krut fixer ali je fleksibilan u prirodi što daje vrlo glatke teksture za kosu. Ovo se može koristiti i kao sjaj kose sprej uz voluminizirajući sprej.

load...

5. Beaver Professional Svemogući Aktivirajte Essence:

Priroda ovog lak za kosu zaista odgovara imenu. Pruža potrebne hranjive tvari i vodu za kosu redovno. Ima biljni suština i ljubičasta mirisna. Ovaj lak za kosu štiti kosu od oštećenja sunca i također pruža snagu da pramenove kose od korijena do vrha. Ovaj lak za kosu je savršen za osjetljive valova i kovrče.

Iako predlažem ovih 5 su najbolji kosa sprejeve u Indiji, vrlo je predložio da znate vrstu kosu da imate i vrstu laka za kosu vam je potrebno.

Ostanite Prekrasna, Stay Blažene !!

load...