Šminka

10 slika Anushka Sharma bez šminke

10 slika Anushka Sharma bez šminke

Anushka Sharma je prilično glumica koja je zadivio mnoge Indijski gledatelji s njom anđeoskog lica i milijun dolara osmijeh. Ona je bila u Bangaloreu i da li joj je školovanje iz vojske škole i diplomirao iz Mount Carmel College u umjetnosti.

Počela je modeliranje na tenderu dobi od 16, a kasnije je odabrana za Lakme Fashion Week i Les Vamps renomiranih dizajnera Wendell Rodriks. Ona je prikupio svoju prvu ulogu u filmu Aditya Chopra je "Rab Ne Bana di Jodi" gdje su je visoko pohvale za svoju glumačku vještine. Nakon toga glumila je u nekoliko velikih filmova sa zvijezdama kao što su Shahid Kapoor i Akshay Kumar. Ona je također glumio pridošlica Ranveer Singh u "Band Baja Baraat", koji se ispostavilo da je veliki uspjeh i stekla je vrlo dobar priznanje.

Anushka je jedna od najljepših glumica u Bollywood sjajnim kože i zdravu kosu. Ona ima savršenu kombinaciju lijepe kože i kose, zapanjujući visine i tijelo da umre za vas. Njen jarke, energične i energičan persona nju opisuje kao neko ko je još čvrst delikatan, osjetljiva ali odziv u isto vrijeme. Ovaj Bijli devojka koža izgleda ikada blistava kad god je pjegavi, sa ili bez šminke.

load...

Anushka Sharma Fotografije bez šminke

Sljedeće su neke najbolji izgled Anushka Sharma bez make up.

1. Anushka Sharma na međunarodnom aerodromu u Mumbaju

Ova slika je snimljena 19. Aprila 2017. Godine na Međunarodnom aerodromu u Mumbaju. Bila je obučena u bijelo tee i crnim hlačama i nosila bez šminke na sve. Anushka je prirodno lijepa djevojka i izgleda vrlo svježe i sjajna čak i bez šminke. Ovo Anushka Sharma bez šminke izgled je definitivno hit!

load...

2. Na Suburban Mumbai kazalište

Anushka poseduje grungy izgled sa crnim prsluk vrhu sa kariranu košulju, denims i patike. Ova slika je snimljena u prigradskom Mumbai pozorištu, gdje je otišla da gleda njen film "Jab Tak Hai Jaan" samo dan nakon puštanja na slobodu. Anushka je bio u pratnji svog brata Karnesh Sharma.

3. Anushka Sharma u casual look

Evo ponovo Anushka je primećen u bez šminke i letimičan pogled na aerodromu u Mumbaju. Totalno sam volio taj pogled njen. Vrlo šik i moderan, desno od bež vrha do smeđe čizme. Šiške ona se vidi sportskih odijela nju vrlo dobro.

4. Anushka Sharma Spotted Na Multiplex

Anushka Sharma je primećen u multipleks u 2015. Godini u kojoj je otišla da gledate film. Bila je obučena u jednostavnu Bela majica i izrezati hlače s crvenim mokasine. Nema traga šminke da se nađe na njenom licu i kosa joj je nemarno vezana u punđu.

5. Na Mumbai PVR

Ova slika Anushka je snimljena na njene posjete da gledate film u Mumbaju PVR. Ona se vidi nosi H & M Majica i crne pantalona. Anushka se odlučio za ukupno unglamorous izgled i izgleda kao obična djevojka u ovu sliku.

6. Anushka Izgleda sjajno bez šminke

Anushka je upload neke od svojih ne šminka i de glam gleda na Instagram i Twitter koji je stvorio dosta talas u indijskoj filmskoj industriji. Ljudi su špekulirali da je otišla pod nož da joj usne pojačane. Šta god može biti, Anushka izgleda apsolutno netaknute, nadrealnog i zapanjujuće u ove slike.

7. Na FM radio stanice u Mumbaju

Anushka Sharma je otišao u Radio City FM studio u Bandra Mumbai sa Imran Khan promovirati njen film "Matroo ki Bijli ka Mandola" 11. Decembra 2016. Godine Nosila je jednostavan smeđa majica i crne izrezana hlačama i nosio minimalno šminke sa samo nagovještaj sjaja na usnama.

8. Anushka Sharma Sa Ranbir Kapoor

Privatna filma "Gangs of Wasseypur 2" koju je održao Imtiaz Ali su prisustvovali Anushka Sharma, Ranbir Kapoor i Deepika Padukoone. Skrining održan je u prigradskom pozorištu u Ketnav. Anushka je viđen u rukava crno vidjeti kroz prsluk i plave traperice bez pribor i šminku.

9. Uhvaćen u automobilu bez šminke

Ova slika Anushka je snimljena na putu da prisustvuju Chautha veterana direktor Yash Chopra koji je održan u Yash Raj Studios. Anushka ovdje gleda tugu pogođene propast najviše volio direktor kao što je radila s njim u svojoj zadnjoj film.

10. Anushka Sharma u Rajkot

Anushka Sharma je primećen sa Pankaj Kapoor i direktor Vishal Bhardawaj na Carske palate u Rajkot. Ona je otišla tamo da puca za film "Matru ki Bijlee ka Mandola" i izgleda svježe i blistavo čak i bez šminke.

load...