Njegu kože

Otkriveni su saveti za lepotu Priyanka Chopre i tajne fitnessa

Otkriveni su saveti za lepotu Priyanka Chopre i tajne fitnessa

To je ne čudi da je svijet voli Priyanka Chopra, zvani Piggy Chops toliko! Ona nije samo lijepa, već je i multi-talentirani. Nakon njenog mandata na Miss svijeta, ona je krenuo da postane uspješna i popularna glumica. Ona vodi uspješnu karijeru kao glumac, pjevač, izvođač i filantrop.

Piggy Chops je poznat i po tome što u vezi sa dosta brendova, uključujući i za njegu kože marke Garnier. Ona je brand ambasador za Pepsi, Nokia, Nestle i Hero Honda, između ostalih. Ona je također radila sa UNICEF-om na poboljšanju prava djeteta i stvaranje svijesti o obrazovanju za djevojčice.

U nastavku je slom svojih omiljena rutina i proizvoda kozmetičke usluge!

Izgleda:

Priyanka je ono što mi zovemo, u sumrak ljepote. Ona ima svoje vrlo vlastiti potpis izgled i zone udobnosti, što je ona rijetko prelazi, čak iu filmovima koji radi na. Vidi se da njene slike pokazuju njen sklonost da joj jagodice i oči više istaknuti, dok su joj usne namjerno čuvaju gol (ili neutralan). Ona obično odluči da umanji njene usne, vjerojatno zato što želi da skrene pažnju od njih, ili zato što su prilično raskošne.

load...

Briga za kosu:

Ona ima veliku kosu koja je uvijek u boji ili prošaran i uređen u stilu koji odgovara sve što ona nosi. Izgleda da je ona veliki ljubitelj vruće ulje masaže za svoju kosu! Ona tvrdi da je vruće ulje je jedna od najboljih stvari da joj se opusti nakon dugog, napornog dana, a također drži kosa joj mekše i upravljati.

Vruće ulje je odličan hranljiva agent, a ključ za dobar vruće ulje za masažu je za zagrijavanje dok je ulje mlaka (oko 40 - 50 stepeni Celzijusa, a ne gori vruće), a zatim nanesite ga na kosu, masirajući od korijena do vrha. Ostavljajući za skoro 30 minuta do jedan sat, a zatim pranje ga sa dobrim šamponom će ponuditi najbolje rezultate.

Diet:

Priyanka slijedi redovna ishrana i za njegu kože raspored, i pije puno vode. Ona voli da pije kokosova voda, i voli hranu koja je pirjana, pečena ili pržena.

load...

Od presudne je važnosti za svakoga da piju puno vode kako bi njihov sistem apsolutno čist i tijelo dobro hidrirani. Pije oko 8 čaša vode svaki dan je propisana od strane doktora. Međutim, imajte na umu da gazirane napitke nisu zamena za vodu.

Usne:

Za usne, Priyanka voli da se prijave svježi krem ​​da se formira na vrhu mlijeka. Ona kaže da to pomaže da hidratizira i njeguje usne, kada se primjenjuje preko noći.

Ona voli nude smeđe i roze za usne i se rijetko može vidjeti nosi tamnije nijanse ruža za usne. Jedan od svojih omiljenih proizvoda za usne je Laura Mercier za usne u boji Mulberry, a poznat je i za korištenje The Body Shop Born Lippy usne balzama.

Priyanka savjetuje ljudima da zadrže svoje usne nahranjena i dobro hidratizirana, posebno u zimskom periodu.

Rumenilo:

Priyanka se rijetko može vidjeti bez dobrog rumenilo, a poznato je da je ljubitelj peachy ružičaste nijanse, ili upaljač nijanse breskve-smeđe boje.

Navodno, za obraze, ona obožava Nars orgazam, koji je jedan od potpisa rumenila od marke, a jedan od najpopularnijih rumenila na svijetu! Iako je skupo, NSRS Orgazam je definitivno go-to Crvenim ljepote preko NC 40, sa žutim tonovima u svojoj koži.

Šminka Choices:

Priyanka obično ide s MAC proizvoda za oči, psovanje po Blacktrack Fluidline od marke, kao i MAC Teddy. Za njene kože, ona koristi MAC Studiofix temelj (NC 43) i Bobbi Brown korektor, koji su dva proizvoda koje ona ne može bez. Ona također tvrdi da je ona koristi dobro malo hidratantne kreme kako bi joj kožu mekom i podatnom i spreman za bilo koji šminke ona stavlja na.

Sada kada znate šta svoj omiljeni zvijezda Bollywooda tajne, koji od ovih bi bio sljedeći?

load...