Njegu kože

Otkriveni su savjeti i tajne Aishwarya Rai-a

Otkriveni su savjeti i tajne Aishwarya Rai-a

Aishwarya Rai je savršena kombinacija ljepote i pameti. Ona je Achiever, zar ne bude okrunjen kao Miss svijeta da je ulazak u Bollywood, onda Hollywood i sada konačno kao lice Top nacionalnih i međunarodnih brendova, ona je to sve uradio.

Aishwarya Rai Ljepota, njega kože, Dijeta i fitness tajne

Sa savršenim tonus kože i očaravajući sive plave oči, ona izgleda, govori i kreće elegantno. Ali ono što je tajna iza nje ljepote, uprkos svim stres koji dolazi s njom lud raspored? Siguran sam da svi imaju ovo pitanje u svom umu previše! Preuzeli smo privilegiju da se probije ga za vas.

load...

Pročitajte u nastavku kako biste saznali ljepotu tajne Aishwarya Rai, dugo stoji kraljica Bollywood.

Aishwarya Rai Beauty Secrets:

Ona je blagoslovljena sa dobrim kose i kože genetski i ona prati vrlo zdrav način života za održavanje njene ljepote. Preferira domaća kuvana jela i pića dovoljno vode kako bi joj koža hidratizirana Ona ostaje daleko od pržene hrane, brze hrane, upakovane hrane, alkohol i pušenje i jede puno voća i povrća (za vitaminima, antioksidansima i mineralima), i svježe. To su najvažnije stvari koje treba imati na umu da bi vam je koža mlada i lijepa u svakom trenutku! Osim toga tu su neki od Aishwarya Rai ljepotu tajne savjeta koji možemo primijeniti u svakodnevnom životu.

load...

Aishwarya Rai njege kože Rutinska:

Aishwarya koristi mješavinu besan (gram brašna), mlijeko i Haldi (kurkuma) kao piling. Alternativno, ona koristi jogurt da vlaže kožu i primjenjuje svježe slomiti masku krastavac lice. Ona se bori svoje probleme kože redovno pranje lica i pomoću odgovarajućeg hidratantne kreme. Njena rutina za njegu kože uglavnom se sastoji od prirodnih lijekova koji mogu biti kod kuće preko upakovanog proizvoda. I možete vidjeti koliko je efikasan je bio na nju!

Aishwarya Rai Makeup Secrets:

Aishwarya preferira ublažena šminke, drži nijanse roze, breskve i smeđe na usnama i obrazima, jer odgovara njenom tonu kože i dopunjuje oči.

Svojih omiljenih kozmetičkih brendova uključuju MAC, Lakme, Revlon i Maybelline.

Aishwarya Rai Diet Secrets:

Njena dijeta je tajna iza nje zdravu kožu i lijepo tijelo. Ona ostaje daleko od tov hrane. Njena ishrana uglavnom se sastoji od kuhano povrće preko pržene hrane. Ona je čak i više voli smeđe riže u odnosu na redovne sorte kao visok sadržaj vlakana ne samo ohrabruje da jede manje, ali i pomaže u gori više masti. A ona drži da je praksa jedenja nekoliko ali manjih obroka preko 3 velika obroka religiozno.

Aishwarya Rai Fitness tajne:

Glam kraljica će priznati da je činjenica da je ona nikada nije bila fitness nakaza i nikada nije uvelike radio na što je sušeno i zategnuta tijela. Jedini put ćete je naći u vrlo fit izgled je ako gledate Dhoom 2!

Ona priznaje da ovih dana je čak i rijetko prakticira jogu. Ali u danima kada je bila redovna lice u filmovima, ona je to bod za početak joj dan s brzim jutarnje šetnje slijedi svjetlo vježbe i Power Yoga.

Ova ljepotica je jasno obdaren prekrasnim brojka koja ne traži ništa više od nje ishrane ostati u formi!

To su ljepote tajne Aishwarya Rai. Jednostavan i efikasan.

Također provjerite Iznenađujuća Beauty Secrets Katrina Kaif i Kapoor je Shocking Beauty Secrets

Slika: 1, 2, 3

load...