Njegu kože

Najbolji Sharon Stone-ovi čuveni ljepote REVEALOVANI!

Najbolji Sharon Stone-ovi čuveni ljepote REVEALOVANI!

Divan vruće i prekrasne su riječi koje najbolje opisuju Sharon Stone.

Čak i ako živite u udaljenom kutku svijeta ti bi čuli za "Basic Instinct" babe. Počela je jaka i nije bio u mogućnosti da zadrži svoj dobar izgled. Njen višegodišnji dobar izgled, zategnuta tijela i rosnim svjež izgled je zavidan. Ne bi pretpostavljam da je ona zapravo 55 godina now.She je srce lupati cijele jedne generacije ljudi koji su opčinjeni s njom zapanjujući izgled i lijepo tijelo.

Trenutno, glasnogovornica za Dior, Sharon Store ipak uspeva da izgledala prekrasno kao i uvijek. Ona je redefiniše pojam "starenje dostojanstveno". Ako pogledam čak pola dobro kao nju kad sam 50 onda bih biti postavljen za život.

load...

Tajne iza Sharon Stone ljepotu

1. Hidrataciju

Sharon Stone je priznala da joj je najvrednije ljepota savjet je od svoje majke - Za primjenu ovlaživača dva puta svaki dan. Ona prepričava da joj je majka savjetovao joj je da koristite ovlaživač svaki dan, a vodeći računa da ona koristi sapun na licu štedljivo. Ona je dalje rekao da je korištenje kreme svakodnevno poboljšati njene kože i pomogao da ostane lepa do sada.

Za nju čišćenje rutinu ona voli

 • MAC maramice
 • Shiseido čišćenje vode očistiti lice

2. Kompletan na ljepotu režima pokretu

Sharon torbu osnove uključuju sunce blok, četka za kosu, novčanik pasoš, držač rep i Mentos. Ona je također je poznato da nose Purell za dezinfekciju ruku i koristi ga je vrlo često na javnim mjestima i dok putujete, posebno da bi klice s puta.

load...

3. Gentle Facial Proizvodi

Sharon obično drži milky i hranjive proizvode i tekstura i to stvarno ne želite koristiti piling proizvode ili proizvode sa granulama, osim ako ona želi da.

Kamen se zna da vole hidratantna i hranjiva proizvode koji dodati punačka učinak na kožu. Ona je također izjavila da ne postoji određeno vrijeme da bi se koža osjećati posebno.

Svojih omiljenih proizvodi su Dior Capture Ukupno proizvoda, a ona ih koristi dva puta dnevno.

4.Lipsticks za maksimalan učinak

Ona obožava crveni ruževi, pronalaženje ih elegantan i elegantan. Ona voli crvene usne da li je to čista sjaj ili duboko ruž za usne.

A zatim 5. Ljepota režima Sharon Stone

Sharon Stone ljepote režim je vrlo jednostavan.

 • Prvo, ona briše lice vodom svako jutro. Ona također koristiti Shiseido čišćenje vode
 • Nakon brisanja, ona stavlja na njoj sunce bloku. Ona osigurava maksimalnu pokrivenost SPF. Zaštita od sunca štićenici štetnih efekata starenja sunca. To je jedan od razloga za nju glatko i bez nesavršenosti kože
 • Onda je koristi hidratantnu kremu preko njega.
 • Noću, prije odlaska u krevet, ona se ponovo koristi svoje hidratantne kreme.
 • Ona je također ponekad stavlja šminku na i dobiva toplu kupku. Ona smatra pare pomaže šminke potonuti u, čineći koža izgleda blistavo.

6. Makeup Essentials

Sharon Stone obično voli da se koriste čista nivo baze proizvoda. Ona pokušava zadržati bazu minimum da li je to za snimanje ili posebnu priliku i voli da koristi olovka za obrve od Dior, za koje kaže da joj daje prirodan izgled.

7. Favorit preparate za kosu

 • Tancho stick- To je stil voskom. Se primjenjuju samo malo
 • Suho šampon ili Blondish dlake u prahu od Bumble i Bumble.
 • John Frieda i PureOlogy- Šamponi i regeneratori

8. Sharon fitnes trivia

 • Sharon voli da radim pilates i Barre klase, i preporučuje svima da se prepustite za 45 do 1 sat treninga 3 - svake nedelje 4 dana da pomogne držati ih u formi.
 • Ona je također fokusira na nju dijetu i jede sve što je u umjerenosti.
 • Ona izbjeći žestoka pića i koristi čišćenja čajeva.
 • Njen jedan porok je tamna čokolada.
 • Jede mliječne u manjoj količini i izbjegava luk i češnjak.
 • Ona upušta u niskim ugljenih hidrata

Dakle, to su neke od Sharon Stone ljepotu tajne. Ovi izgledaju jednostavne za praćenje, ali zahtijeva disciplinu. Dakle, ako želite da se održi sebe i prikupiti puno komplimenata potrebno je da pokrenete now.Now kada počnete starenje također možete dobi graciozno

load...