Njegu kože

Najbolje prodavnice parfema - Moj top 10

Najbolje prodavnice parfema - Moj top 10

Parfemi su raspoloženje alleviators! Oni vas odvesti na potpuno novi svijet i dovesti svoje čula u život. Međutim, nisu svi mirisi svačijem ukusu, tako da razumijevanje suštine koji ide u izradu parfem je od suštinskog značaja za vas da izaberete pravi miris za sebe.

Postoje mnogi posvećeni samostalne parfimerije koja se može posjetio za personalne asistencije u potragu za svoju pravu miris. Neka nas pogledajte neke od najboljih parfema trgovinama i njihove ponude.

1. Moulvi:

Osnovana 1921. Godine, gospodin Moulvi Abdul Karim počeo radnju pod nazivom Moulvi koji donosi novo značenje pojma kvalitetne parfeme! Prodavnica se nalazi u Colaba, u srcu grada koji nikada ne spava, Mumbai Indija. Proizvodi su međunarodno priznati i izvoze se u GCC zemalja i Ujedinjenih Arapskih Emirata koji privlači bogate klijente iz Dubaija, Abu Dabi i Sharjah.

load...

2. Esscenza:

Esscenza, italijanski riječ koja jednostavno prevodi kao "Essence" je upravo ono što ova radnja predstavlja. Smješten u samom srcu grada Banglore, Esscenza je dobro opremljen sa Perfume Consultants da vas povedem na putovanje koje pokazuju upravo ono što je to što će raditi za vas. Esscenza domaćin neke od renomiranih svjetskih brendova u parfeme kao što su Issey Miyake, Versace, Bvlgari, Mont Blanc, Ed Hardy, Cartlier i Cerruti i voli.

3. Perfume Shop:

Parfem Shop ima svoje otiske stopala u nekoliko zemalja kao što su Irska, Velika Britanija i Indija i održava standarde kvalitete u svakoj trgovini. Na usluzi su muškarci, žene i čak i djecu. Ono što privlači koracima do parfimerije je vrsta ponuda imaju. Uvijek postoji popust ili besplatan dar o kupovini parfema, bilo da je to bilo koje marke - Gucci, Versace, Jaguar, Nina Ricci ili voli.

4. Les Senteurs:

Les Senteurs kada prevedeno znači "mirisa", a to je dućan koji možete nazvati svoju privatnu poznavalac parfema. Osnovana je 1984. Godine, a koja je počela kao poslovni obiteljski u Londonu koji je sada poznati brand koji ljudi posjeti iz svih krajeva svijeta. Proizvodi se uglavnom prodaju od manjih proizvođača mirisa; Međutim, nema kompromisa u kvaliteti koja dolazi s njim. Ako ste u potrazi na tu miris koji će privući tvoju radnju, onda je ovo pravo mjesto za posjetiti.

load...

5. Mustafa Center:

Mustafa Centar je središte parfem u Singapuru! Ćete pronaći neke od najboljih brendova, poznate i nepoznate najboljeg u prilogu to ovde. Čitav ulica ima miris slatkiš sna.

6. Floris:

Ova radnja je orijentir u Londonu. Osnovana je 1730. Godine i još uvijek radi kao poslovni vlasništvu obitelji. Neki od najboljih engleskom Colognes od najboljih i najviše kraljevski u kvalitetu možete pronaći ovdje. Ovaj shop treba posetiti jednostavno doživjeti kraljevski luksuz da miris može stvoriti.

7. Swanston:

Za nižu shopping trčanje budžeta, posebno kada je u Singapuru, Swanston je dućan da bude! Neki od najboljih mirisa i toaletne mogu se pronaći ovdje po nevjerovatno niskim cijenama.

8. Annick Goutal:

Ovo poznato ime ima svoju prisutnost u Velikoj Britaniji, Belgiji i Francuskoj. I donosi vam neke od svijeta najbolje parfeme sa nekim simply amazing konsultacije. Ova radnja ima svoju prisutnost na internetu.

9. Miller Harris:

Miller Harris je malo vremena parfem lanac prodavnica u Velikoj Britaniji koji je postao nezaobilazna mjesto kada je u Velikoj Britaniji. Miller Harris trgovine i proizvodi su vrlo luksuzno i ​​oni također nude za proizvodnju custom made parfeme po svom izboru.

10. Sephora:

Sephora je gore tržište radnju u luksuznim toaletne posebno parfeme. To je francuski lanac prodavnica i ima svoju prisutnost u nekoliko zemalja Azije i Pacifika, UK itd Neki od najboljih brendova u parfemima možete naći ovdje.

load...