Ljepota

Top 5 kosa i šminka izgledaju od prve nedelje modne sedmice

Top 5 kosa i šminka izgledaju od prve nedelje modne sedmice

Ponekad ono što se dešava sa gledalaca na Fashion Week-u je barem zanimljiva kao što je barreling niz sami piste.

Dok čekamo na ono "Prorok Pete" (kao što je kanadski život Saloni ed Katherine poziva Chanel kreativni direktor Peter Philips) ima da kaže o tim Francuski manikure na Chanel pistu-Znam da su mnogi od vas bili su šokirani i užasnuti-hajde da umjesto cast naš pogled na prisutne osoba. Ne samo na Chanel, ali i Dior, Miu Miu, Balenciaga.

load...

To je težak koncert za celeb, pohađaju Fashion Week-jer impresionirao fashion ljudi je skroz drugačije od onoga što radite na crvenom tepihu. Evo pet celebs ko je to uradio u pravu. Možda ćete biti inspirisani da igraju imitator sa jednim od ovih izgled?

5. Leelee Sobieski u Christian Dior

Leelee nije ono što ja zovem konvencionalno lijepa, ali ona je tako, tako upečatljiv. To je njen ugaoni lice i onih prodornim plavim očima. Volim je obrve, a ja volim da ne slaže sa njenim ruž (roze) da joj haljina (crveno). To je da cijeli kontrast ono što ga čini zanimljivim. Jedini cjenkanja imam je sa rumenilo ili bronzer ili šta god da sjedi mali pod jagodicama. To bi moglo biti samo osvjetljenje, ali iz ovog ugla da bi bilo mnogo bolje bez njega.

4. Amanda Seyfried na Miu Miu

Zanimljiva činjenica: da li ste znali da je Amanda je jedna od rijetkih (vrlo malo) Poznati u Hollywoodu čija je boja kose 100 posto prirodno? Istina je. Harry Josh mi je rekao da, i on bi očito zna. Ali to nije njena kosa želim da govorim o ovdje-to je ta sjajna ljubičasta usne! Takav odlazak za nju, skakanje na vampy usne trend ove jeseni. To je rizično, ali nekako izgleda potpuno moderno i potpuno u pravu. Imajte na umu da, kao LeeLee, ona je izbjegavao radi očigledno matchy-matchy crveno.

3. Kristen Stewart u Balenciaga

Ne znam šta se dešava, ali odjednom počinjem da volim K-Stew. Skroz je porastao na mene, au posljednje vrijeme i ona je tražio bolje nego ikad. Na Balenciaga ona je bila sve bajkerke sa ovim limun žuta jaknu i razbarušene kose podudaraju. Stvarno mislim da je kestenjasta nijansa je njen najbolji boje, i način na koji ona nosi ga gurnuti u stranu je izuzetno laskavo. Da li je sve do Nicolas Ghesquière uticaj?

load...

2. Jennifer Lopez na Chanel

Kako je Jennifer Lopez 43 godina ?! Ona čak i ne izgleda kao da je muckovao se lice sa injekcijama, tako da mora biti genetike. To je skoro kao ona pokazuje off da je ona i dalje izgleda kao da je u 20-tim sa ovim (teško pull-off) balet-nadahnut pogled na Chanel. Je podignuta kosa ima tu fuzzy halo stvar koju sam ti rekao o tome da ga omekša, a oči su joj se pojačan sa vrlo blagim krilo obloge na vanjskim uglovima. Onda, samo prilično ružičasta na usnama. Jednostavno, bezvremenska, prekrasna.

1. Emma Stone u Miu Miu

To je moja djevojka Emma! Rocking crveni usne kao poslovni niko. Prema Glamour ruž je Chanel Rouge Allure u Exaltee. Tako da sada svi moramo istrčati i kupim. Također: ste shvatili da Emma ima toliko pjege? Nisam, ali sam sretan da je šminker nije ih prikrije (iako imam problem sa mojim!). Ja sam također zagrijavanja da je plava boja kose, koja izgleda neverovatno sa ovim srednje dužine valova. Oh Emma, ​​ti me nikad neće iznevjeriti.

Idemo razgovarati.

Koja je od tih osoba Fashion Week izgleda je omiljena? Da li ste ljubitelj Emma crvene usne. Ili ljubičaste one Amanda? Šta mislite da je J.Lo je tajna izgleda tako neverovatno ?!

load...